29K מזומן ... סגרנו ... :twisted: :twisted: :twisted:
שגיא . :evil:
Printable View
29K מזומן ... סגרנו ... :twisted: :twisted: :twisted:
שגיא . :evil:
כטובה אחרונה לחבר העצלן שלי שקנה סמוראי לא מזמן ומסרב ללמוד להשתמש בפורום הזה,
אני מעלה את השירשור הזה מן האוב עקב בעיה שאני אישית לא מצליח להבין מאיפה נובעת.
מין רעשי נקישות כשהרכב בגלישה ללא גז או הילוך
בעיקרון שלשום החליפו לו בסמו שלו שני מיסבי דיפרנציאל אחורי בגלל רעש "של טרקטור" שהוא טוען שהיה לו מהביצה, ואכן לאחר החלפת המיסבים הרעש עבר.
אממה- החל רעש חדש. רעש של דפיקות בינוניות כאשר הרכב בגלישה בניוטרל או קלאץ' לחוץ.
אני אישית ועוד בנאדם יודע דבר מהמרים שקודם כל- עצם זה שהרעש לא היה קיים טרם הטיפול בדיפרנציאל- הרעש נובע משם.
ההימור הויתר מתקדם הוא, שדרוש כיוון קורונה ופיניון עקב החלפת המיסבים והוצאת הדיפרנציאל לצורך העבודה הזו- מהסיבה הפשוטה שלפני ההחלפה לא היה את הרעש הנ"ל.
אני מתאר לעצמי שלא כל פעם שמוציאים דיפרנציאל נדרש כיוון קורונה ופניון (בטח לא ברכבים כשלנו, סמוראי /סיקס/ וכו', אבל עדין- אנחנו חושדים בביצה האחורית שטופלה.
להבין ממה הרעש נובע- נבצר ממני עקב היות בעליו של הג'יפ אדיוט "צעיר" בסמוראי, שכמו כולנו בהתחלה, נתן את העבודה לטיפול במוסך, ואין לי מושג מה עשו שם או לא עשו.
אם זה היה סיקס...ניחא, אבל סרנים של סמוראי אני יודע שהם גם שונים, וגם דומים. העדפתי לא להתעסק עם משהו שאני לא יודע, ובטח לא כשזה רכב לא שלי.
בכל אופן, דרוש לו מוסך בעל נסיון עם סמוראים, שיוכל לעלות על מקור הרעש והסיבה לו ובהתאם, לפתור אותה (במידה וזה חלילה לא גיר וטרנספר.)
אז לתכל'ס, שתי שאלות
1. מה דעתכם על ההימור שהרעש אכן נובע מהסרן האחורי, וכיוון קורונה ופניון יפתור אותו?
2. מכל הויכוחים כאן, לא הבנתי איזה מוסך כאן הכי מומלץ לסמוראי. ענו לי על זה בפרטי למי שיש כח כי ראיתי שזה נושא כאוב מבחינת דיעות לכאן ולכאן.
תודה מראש samodevils
-ארז 8) -
תורידו דריבשפט אחורי ותשמע אם הרעש מהסרן האחורי
אם אני זוכר נכון אפשר גם את הטרנספר להעביר לניוטרל
יכול להיות שהרעש היה שם קודם ולא שמעו אותו ויכול להיות שהוא חדש, בכל מקרה רעש נקישות בד"כ לא מגיע מקורונה \ פניון אלה עם כן משהוא שבור שם, בד"כ רעש נקישות נובע ממיסב\צלב דפוק או משהוא שנוגע במשהוא אחר בזמן סיבוב - יכול להיות שמשהוא השתבש בהרכבת הדיפרנציאל.
תדר הנקישות יכול לעזור גם בזיהוי מקור הרעש (כל סיבוב של הגלגל או 5 פעמים כל סיבוב וכדומה).
אם הרכב ממודל ישן 87-88 אולי רעש הדפיקות נובע מהבלם יד שמורכב על הדריישאפט האחורי,תנסה לשחרר קצת את הריגולאז'.