-
הבעיה אצלי היתה כמו שציינתי במפלג, הדיאפרגמה לא עבדה לכן לא היה קידום הצתה והסמו לא פיתח מהירות :twisted: הדיאפרגמה הוחלפה והבעיה נפתרה :D
בכלל ממליץ להכניס את הדיאפרגמה לרשימת הפרטים לבדיקה שיגרתית, כבר נתקלתי בסמוראים שהדיאפרגמה לא החזיקה וואקום והם ניסו לחפות על החסר בקידום ההצתה - בכיוון הצתה.
-
כמו אצלי :twisted:
אני צריך דיסט' חדש בגללך :lol:
-
אני מעלה את השרשור מהאוב = הבעיה ממשיכה.
התופעה, הכלי לא מפתח מהירות למרות שהכל לכאורה תקין, אחת המסקנות שהגענו אליה תוך כדי התהוות הבעיה - " המהנדס " ואני - שזה קורה כשהמנוע חם. רק כשהמנוע חם, או לאחר מאמץ.
זה הגיוני ?
אנחנו מפספסים משהו?
יש לכם רעיונות חדשים? להזכירכם - הוחלפה דיאפרגמה לא תקינה לדיס', מה יכול עוד להיות ?
-
מחוסר התגובות אני משער ש.. או שלא הסברתי טוב.
באופן סדיר וקבוע אני מגיע ל 100-110 ולפעמים יותר, שמתי לב כי לאחר שאני יוצא מ4X4 בד"כ כאילו שמתחילה הגבלת מהירות, הכלי יוצא מהנעה קדמית - בדוק!, לכאורה הכל תקין.
הנחנו שזה נובע מהתחממות - יכול להיות שקידום ההצתה מתחמם ולא מתפקד ?
יכול להיות שקורה משהו בקרב' כשהו מתחמם ? או שמשהו אחר ?
האם יש למישהו רעיון בנדון ?
-
שמתי לב כי לאחר שאני יוצא מ4X4 בד"כ כאילו שמתחילה
יכול להיות שההגבלה היא לא במנוע.
אולי הלוקרים ????
אם אתה לא משחרר אותם הפרונט אקס מסתובב יחד עם הגלגלים (לפחות לפי מיטב הבנתי)
אם הוא לא מאוזן - במהירות גבוהה הוא יכניס רעידות ורעשים.
זו יריה באפלה תנסה - אין מה להפסיד.
-
אופציה נוספת לבדיקה מניסיוני האישי אחרי שנה של החלפות ושינויים. אגזוז סתום. אצלי פשוט החלפתי בלי לבדוק והבעיה נפתרה, אחרי זה חתכתי את הדוד וראיתי שהוא מלא ב-CRAP.
בתופעה היתה זהה. לפעמים הוא היה סבבה. במהיריות נמוכות וטורים נמוכים הוא בכלל נסע מושלם אבל במהירויות גבוהות ולחיצה עד הסוף על דוושת הדלק הוא פשוט נתקע, למרות שלפעמים נסע יפה מאוד.
אני לא אומר לך לרוץ להחליף. זה יקר. פשוט נתתי לך עוד אופציה.