מכנית היא היתה טובה בכל קנה מידה, אבל חורי החלודה בפח היו בגודל שיכולת להוציא מהם את הראש החוצה.
Printable View
מכנית היא היתה טובה בכל קנה מידה, אבל חורי החלודה בפח היו בגודל שיכולת להוציא מהם את הראש החוצה.
,נסעתי עד נצרת עלית (מרחובות ) היד היתה אלק 6 (13 ברישיון) צמיגים לא ברישיון 33 באופסט מטורף קיצר סתם הביא אותי עד לשם.... מחר נראה עוד אחת או שתיים
אתה בכיוון ,ואתה כמובן מיתקרב.......
המשך,.:cool:
יהיו לך עוד הרבה נסיעות כאלה, אבל זה רק יהפוך את הקניה הסופית למהנה יותר ועם הנסיון אתה תדע לזהות לימונים ועבודה בעיניים כבר מהטלפון.
וואלה ידידי הצעיר, החרמנות שלך על סופה [ובצדק רב] גורמת לי להציע לך סרוס כימי. אבל אני לא אציע כי הזרקתי כמויות סיטונאיות של הכימי הזה וזה לא עזר לי, עדיין הסופה מזקירה לי ואין לי כל בעיה עם זה, אני בדרך כלל מטייל לבד, לא בודד[גם עם קבוצות ]
היתרון : במקום לשמוע טענות ודברים בנוסח-"במחיר שעלו לך הבולמים היינו יכולים להחליף מטבח קומפלט כולל מקרר, מדיח, תנור אפיה ובישול חדשים" אני שומע אותה גונחת משביעות רצון. היינו כבר ברבנות אבל מרוב לנדרוברים שהמתינו בתור התייאשנו ועשינו שלום בית שנראה בערך כמו "שלום הגליל". להתנהל עם סופה זו בעצם מחלה נפשית חסינת טיפול שמלווה עם קצף בשפתיים והזעה מוגברת מהציפורניים. [רגע אני מפסיק, חכה שניה אני הולך לבדוק אם היא עדיין בחנייה] חזרתי,קצת רטובה לא נורא.
לא מבין במימונים עכשויים,[ברוך השם] אבל למה לא לממן את הסופה במקום את הרנגלר [שכבודו במקומו מונח]? לדעתי- בניגוד לדעת אחרים וטובים אתה כן "איש של סופה, סיקס טוב" אני מבחין באש הקטנה שלך אשר יוקדת בחזה והעקשנות שלך. "סופה זה הכוס תה שלך " שתה אותו, זה חם, שורף , צורב,שתה אותו לאט.
לא מפריע לי, אני פשוט תוהה למה זו דרישה מרכזית וחשובה כל-כך [וגם לא קיבלתי על כך תשובה ברורה, לא חשוב.] ברכב שחלונות חשמל עשויים להיות הפריט האחרון שאני הייתי בודק בו.
כמעט כל יום מישהו מעלה בקשה להמלצות על רכב שהוא רוצה. לעיתים אתה רואה בקשה תמימה, לפעמים אנחנו טורחים להקדיש זמן ולענות לשואל ודרך התשובות הוא מתכוונן למה שהוא באמת רוצה/צריך. אבל, לעיתים מישהו סתם מחרטט לעצמו ולנו בשכל ולפעמים אתה פשוט לא מבין את הלך הרוח ואת מה באמת רוצה הכותב.
יש בקשות משעשעות ויש משעממות,
יש את הניסיונות הנצחיים להשוות פג'רו עם לנדקרוזר ומטפטפי שמן בריטיים עם החלום האמריקאי או אפילו הניסיון המשמים [לדעתי] לעמוד על ההבדל שבין סופה וסיקס [אוהב את שניהם!]
כשמישהו נראה לי סתם מחרטט, אני לא מגיב, עובר הלאה. אבל כאן אני מסוקרן, לא ברור לי. כמו בספור מתח הולכים ומתגלים פרטים חדשים:
זה מתחיל בחיפוש תזזיתי אחרי סיקס 'תוך מספר ימים',
אח"כ תגובות קצת תוקפניות ועדיין מעורפלות ותזזיתיות למגיבים ולטורחים לענות,
אח"כ זו הופכת להתלבטות בין סופה ורנגלר עם זריקת סכומים [ מעוררי עניין כשלעצמם...]
ואז יוצא הסוד של חלום הסופה [שחלקנו מזדהים איתו ברמת העצמות הכואבות שלנו].
ובין לבין מתברר שערן מהאיזור שלי [רחובות] וכבר היה אצל אודי מזרחי [שבד"כ יודע במדוייק על כמה כלים טובים מאוד למכירה].
ואת כל זה מלווים כאן החברים שכבר הסבירו שלחפש סופה מושלמת [בתולה בת ארבעים] זה אפשרי אבל לא בסכום שהוצע.
אז יש כאן אניגמה שמשעשעת אותי ומסקרנת אותי כמו סיפור בלשי.
אניגמות בג'יפולוג?
יו דונט סאיי...
ברור לך שנכתב בהומור, נכון?
תראה חזרזירון, גם אותי הקטע משעשע. זה קצת מזכיר לי את הקטע אשר בו אנחנו נוסעים אחרי "למד" , לפעמים מתעצבנים,עוקפים ומסננים "חרא" ופתאום נזכרים שהזיכרון שלנו קצר. רק לפני 10,20,30,40,50 שנים שלחו גם אותנו קיבינימאט.
אני מזדהה לחלוטין עם ההתלבטויות של פותח השרשור, כל כך אנושי ולגיטימי, כל כך עברתי את זה,כל כך צודק מבחינתו. הבעיה היא בנו,אנחנו נישאים מעליו,נראים ככוכבים ויש לא מעט צדק בדבריו. יש לנו , מה לעשות? פתיל קצר. [וודאי שלא לכולם,וודאי שזה לא אישי כלפי אף אחד] במקום שיטת המורה המחנך אנו נוקטים בשיטת הרס"ר. שוכחים שגם אנחנו היינו פעם "למדים",שאלנו שאלות עד שסידרנו את הראש. פחות או יותר.
======================================== =================================
.אודי מזרחי , אחד האנשים האהובים עלי ביותר בחיי , פנינה
.
ידידי, יש דברים שלפעמים עדיף להשאיר כחלום, ולנסוע ב SUV עם יכולות שטח מתאימות.
אני מצרף לך כרטיס חבר במועדון "הפשרות" שעושים כשיש משפחה, ילדים, אישה ותקציב מוגבל.
אתה כל-כך חרמן על סופה שישחילו לך פגר סופה נוצץ, מלא קומבינות אבל העיקר שישימו לך גלגלי מגנזיום וחלונות חשמל.
תעשה סדר עדיפויות:
1. תבדוק היטב עם האישה שהיא מאשרת סופה לה, לילדה (מז"ט) ולך (בדיוק בסדר הזה). זה לא מספיק שהיא תאה סופה בתמונות. קח אותה איתך לראות את הסופה לפני הקניה, שהיא תשב לידך ואולי גם תנהג בכלה המיועדת. אחרת - לא ילך.
2. תעשה חושבים אם זה מה שמתאים לך.
3. אתה רוצה שיהיה לך את אחד הרכבים החזקים בשטח אבל הפרגון של החברים בטיול שטח, יעלה לך אלפי שקלים בשבוע הקודם. עד שתגלה שבשביל כמה מבטים מקנאים + כמה חברים שאומרים "שיואו הסופה של ערן חיה רעה!" כבר הוצאת 20,000 שקלים ואז יגיע מישהו אחר שיש לו יותר משלך, ואתה כבר מתכנן את ההוצאה הבאה. במילים אחרות - תרגיע.
4. מנסיון אישי, כמעט וקניתי סופה שהיתה מצויינת מכאנית אבל דרשה טיפול קוסמטי מעמיק. בירור קצר עם האישה העלה big no-no + וטו מוחלט+ אריזת תיק קטן עם שמיכה וכלי רחצה, שיהיה לי נוח אם אני קונה סופה...וזה אחרי שהיא ידעה היטב מה זה אומר "סופה".
או אז יש פה גם אנשים טובים .....ווואלה אני אחד האנשים שמחליפים רצונות מרגע לדודלי אני כבר בן 29 האמא והאבא(פנסינרים של מגב ושבס) והם רוצים לממן לי רנגלר לא בא לי , בא לי סופה כמו שהיה בא לי פעם קעקועים וכולי מכוסה מהבטן עד הסנטר,אצבעות וכף היד ,כולל הפנים ובעל סטודיו לקעקועים כבר 5 שנים קניתי
תודה למפרגנים
עלינו ל45 ורק מתקדמים ...לקחנו עוד רכב גוק לשבוע ב70 שקל ליום וניקח עם צריך עוד חודש .....את הטרופר הראשון שקניתי ,קניתי את הראשון ומיד שראיתי אותו פה אני בפעם הראשונה בחיים מקשיב למה שכתבתם ובודק לאט ובכיף
אז למה שלא תקח לך את אותו רעיון של קעקועים ותעשה גם עם הסופה ? כל כך עושה לך חשק - פתח סדנא לסופות :) זה יוזיל לך עלויות ואולי עוד תגיע לרווח :)
לדעתי אין בעיה עם דרישה של דלתות עם חלונות חשמל וכ"ו
העיניין בגיפים האלה שאתה יכול תמיד להוסיף דלתות קשיחות מלאות + חלונות חשמל , או להוריד את הברזנט ולהתקין גג פיבר
מה שחשוב זה לא לפסול סופות שהם במצב מצויין ועם התוספות הנחוצות , הכל ניתן לשינויי העיקר שהבסיס יהיה גיפ איכותי ובנויי טוב .
כל החיים רציתי קעקוע, הרבה לפני שזה הפך לאופנתי.
תמיד, אבל תמיד כשהרצון הפך לבוער - העלתי בזכרוני את דוד שלי הימאי [ז"ל] שעל המספר של אושוויץ שהיה מקועקע לו על היד, הוא הוסיף עוגן של אונייה. כשהייתי ילד זה הגניב אותי. כשעזרתי לו להתרחץ כשהוא היה זקן - העוגן היה כל כך רופס ומסמורטט שכשאני נזכר בזה, זה מעביר לי את החשק לקעקוע.
אבל קעקוע זה קעקוע וסופה זו סתם שריטה. לא תאהב - תמכור ונגמר עניין.
אתה מעיד על עצמך שאתה רוצה להגשים כל חלום מייד, כאן ועכשיו.
אתה אומר 'בא לי' [גם הבן הצעיר שלי אומר 'בא לי' ואני נטרף.]
אחלה, עכשיו תשתמש ברצון לסופה שבוער לך ככלי שיעזור לך ללכת למקומות אחרים בתוך עצמך - מקומות של התמדה וסבלנות וחשיבה לטווח ארוך. [לא יזיק לך ללמוד את זה עכשיו, כשהפכת לאבא! ממילא החיים שלך משתנים לגמרי עכשיו].
חפש סופת מג"ב מודל יחסית גבוה ושחוטה - יש לא מעט ובמחירים לא רעים.
תיישר לה קו בסיסי [אודי מזרחי כבר אמרנו?] ותתחיל לחיות איתה.
מכיוון שהמזומן זורם אצלך בקצב יפה - כל פעם תוסיף משהו. בכוונה לא בבת-אחת. קח את הפרויקט הזה ולך נגד עצמך!
תהנה מהמחשבה, מהתכנון, מהחיפוש אחרי השיפור הבא. מהמחשבה "מה נכון"?
אל תרוץ. אל תשרוף את כל המזומנים [לא יזיק לפתוח לקטנה תכנית חסכון! כן, כבר עכשיו].
תלמד אותה ותתרגל אליה ותבין אותה ותהפוך אותה לאישית לחלוטין - כמו אוסף של קעקועים שנוצקו שלב אחרי שלב עד שיצרו מכלול שלם.
כמטאפורה הייתי נותן לך תיאור של ההבדל שבין ז... חפוז ובין משהו מלא יותר אבל אני לא רוצה שיחסמו אותי :p
תחשוב שהסופה מלמדת אותך משהו על אבהות, על טיפוח, על טווח ארוך, על תכנון שמעבר ל-'בא לי עכשיו זה ובא לי עכשיו ההוא'.
וואו, זה נהיה פילוסופי. סליחה.
נחפש ונמצא את המתאימה לנו ....לאט וכמה שיותר בטוח !!!
אני רק רוצה להבין?!
אתה מחפש סופה אז לפחות תן תגובה ששולחים לך על סופה או עוזרים לך במידע איפה ומי מוכר............
שלחתח לךבה"פ 2 הודעות על אנשים שיש להם מה להציע לך (כולל השגעת שלח על ח"ח)אבל תגובה אין!!
שיהיה לך ההצלחה ,וחבל שאת מטריח אנשים לשוא!
ד"א אייך שזה נראה באמת כבר הייתי מוצא לך בתולה אפילו בת 50,אם תרצה שלך לי קורות חיים ,ואעזור לך
בידידות
גל
פ"ת
כל יום נוספות כמה סופות ביד שתים לקראת סוף החודש נחפש מה שבא לנו