וותר על השילמן.
תתרכז בלמצוא ריקרו.
נהגתי על שילמן, נהגתי על הרקארו.
מעבר לכך שהרקארו נוח יותר, יותר תחושה של מושב מאשר כיסא של נהג אוטובוס.
הוא קומפקטי לאין שיעור לעומת השילמן.
Printable View
כבוגר תאונת עבודה מ-1995-c5שבורה (עמוד שידרה צווארי)כולל ניתוח
הכאבים תמיד קיימים רק מתרגלים אליהם ולומדים לשנוא חורף ומזגנים
שחיה הינה אחד מהדברים המקלים על הכאב
שחיה עם מסכה ושנורקל טובים יותר להתעמלות של שרירי הצוואר
צלילה עם מסכה ושנורקל פנס ורובה חץ טובים עוד יותר וגם משביע באם גם תופסים דגים
אין כמעט כאב שלא ניתן להתגבר עליו באופן מנטלי-נכון צריך הכשרה לנושא-דימיון מודרך-היפנוזה עצמית וכו'
אין זה במקום רופא או תרופות שצריך-אך זה מקל ועוזר לתיפקוד יומיומי.
אני עוד מחייך לי בשקט בזווית הפה עד היום שדרור שאל אותי במפגש הלילי בשפך נחל זוהר"אתה הולך עם מקל"?
כן שקשה לי או כשהקרקע אינה ישרה אני נעזר בו
חייכו והיו מאושרים ואופטימיים וכך רוב הכאבים יעלמו
יוסי
בשוק רמלה - לוד אתה יכול למצוא גב חלופי , הזמנתי משומש במצב טוב ...;)
ת'אכלס , אצלי שום דבר לא עזר , עשיתי את כל סוגי הטיפולים כמעט וכמו שאומר המשפט " הזמן הוא הרופא הכי טוב ..."
לא שעברו לי הכאבים , להיפך הם רק התחזקו עם השנים אבל מתרגלים להכל ומחזיקים בבית זריקות למצבים הקשים .
אצלי הבעיות החלו לאחר ת"ד קשה לפני 10 שנים , הוגדרתי כמוות קליני , ולא ... לא ראיתי שום התגלות רוחנית , אך מאז גם הזכרון לטווח קצר משובש ברמות היסטריות ...אך גם לזה מתרגלים :rolleyes: .
טוב לא פלא, אחרי טיול ג'יפים זה מתבקש. קראתי שקור מאוד משפיע על כאב אקוטי כזה. תקרא את המאמר הזה, הוא מסביר בצורה ברורה מה כדאי לעשות ולנוח הכי חשוב, לא להכביד על הגוף. ואם זה ממשיך ומחמיר הייתי ממליץ לך ללכת לראות כירופרקט/רופא/אורתופד...<o:p></o>
לדרור, הרבה יותר זול (400 ש"ח) אם תוכל למצוא זוג מושבים של וולקן ולבנות מתאמים פשוטים.
לגבי כאב גב, כל עוד לא מדובר בפגיעה כתוצאה מתאונה מקרית, אז טיפול מונע הוא השיטה הטובה ביותר.
אם אתה מתחיל להרגיש כאבים במהלך טיול, עדיף לעצור לצאת מהרכב ולחלץ קצת את העצמות.
לא לשבת באותה תנוחה יותר מחצי שעה רצופה, ואחריה לתרגל קצת מתיחות.
לשמור על חום הגוף.
מסז' מקצועי פעם בחודש לפחות, ותרגילי לחיזוק שרירי הגב בפרט ושאר השרירים.
מזרון טוב.
אופס... סליחה דרור! שמתי לב שלא שלחתי לך את נלינק למאמרhttp://www.rephael.co.il/index.php?כ...-למקצוע-הזה,88
שרירי הבטן תומכים את הגב ויש לוודא שאכן יהיו כאלה במקום בטן רפוייה.
חגורת מנוונת את השרירים ובסופו של דבר הרווח יוצא בהפסד, לא רצוי