אני לא יכול להפסיק לצחוק כבר 10 דקות
Printable View
אני לא יכול להפסיק לצחוק כבר 10 דקות
ענק !!! :p;)
סער, סרט מעולה, אבל שים לב שהבחור הגיע למסכנה שהחתולים לא לומדים לא להגיע, הם ממשיכים להיות מופתעים פעם אחר פעם ...
אדיר.. אי אפשר לא לאהוב את האוסטרלים האלה..
אדיר, אבל לדיפנדר אין נעילה חשמלית, אני צריך לחשוב על מנגנון אחר, אה... כלב!?
אין, אין, ענק;)
שפריץ אחד כזה עלי באמצע הלילה או אפילו בצהרי היום- מסלק לי את החשש לתמיד !!! שהסופה תיגנב
כן באיחור של שנים.
אבל wiski יריב שמרון או איך שלא תקרא לעצמך.
אתה פח זבל גדול.
טיפוס מסריח שלא הייתי נותן לו להדריך טיול של קייטנת דאעש.
למה?
הכל במה שרשמת, ואין צורך להוסיף:
"...לי כמה וכמה וויכוחים בנושא עם אנשים כאן באתר. יש משהו טבעי שאני נגדו: חתולים!!! חיה בת מוות, מזלי שגם העלב שלי כזה והמזל הגדול יותר שהוא גם מצליח, חתול שנמצא ליד הכלב שלי ללא עץ בסביבה, גמור"
אתה גיבור גדול בתוך הג'יפ שלך.. אבל מרגיש לי כמו אפס קטן ומתוסכל.
מקווה שאת הילדים שלך חינכו אחרת.
שבע שנים החזקת את זה בפנים?
תודה רבה שטרות להירשם לאתר בשביל לנבל את הפה ולהקפיץ שרשור ישן מתרדמתו.
נשלח מהנייד
לפחות גרם לי להיזכר ולצםות שוב בוידאו המשעשע...
אסף.
אתה עדיין בונה את ציידנית החלומות? זה אותו בחור
https://www.youtube.com/watch?v=NZDYx31nDsI
הרבה שעות על תכנת after effect. שאפו.
החתול בנתיים מת מזקנה..
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
כמה חכמים ומצחיקים יש פה.
והמובן מאליו נעלם מעיני כולם.
תגובה מרושעת ואלימה של אדם שמתגאה בכך שהוא נהנה לראות בעלי חיים, כן חתולים הם בעלי חיים, סובלים או נטרפים. זה הכל. לא יותר ולא פחות.
ולגבי הסקרנים, חיפשתי הכנת מלכודת חתולים אבל למטרה אחרת... הצלה של גור חתולים מכביש מהיר. יחי ההבדל הקטן.
אז לכל המתייפיפים שפה, יש כאלה שמנסים להציל, יש כאלה שעסוקים בלהרוס. תבחרו את הצד שלכם בחכמה.
בשביל חלקנו חתול הוא מטרד. בערך כמו חולדה...
אף אחד מהם לא מחפש להציק לחתול אלא רק להרחיק את החתולים שמסתובבים חופשי במקומות הפרטיים שלנו ועל רכושנו כאילו זה היה הטריטוריה הפרטית שלהם.
חובבי החתולים עצמם גורמים למטרד חתולים גדול לרוב האוכלוסיה ומגלגלים עיניים לשמיים.
רוצה להציל חתול?
אז שמור עליו ביתך או בכלוב
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
זה מה שאתה רושם.
תקרא מה שהוא רשם.
אפרופו מטרד,
אם אתה רוצה לראות בעלי חיים רק בגן חיות, זה עניין שלך.
אם חתול הוא מטרד בעינייך, דאג שלא יכנס לביתך. זה לא נותן לך לגיטימציה להשמיד כל מה ש"לא בא לך טוב" בסביבתך ומעבר.
בינינו בני האדם עושים את זה טוב מדי.
יש סיפור על אי ביפן שהחליטו להרחיק ממנו את כל החתולים. תוך זמן לא רב האי הפך למקום שלא ניתן לחיות בו. עשרות מכרסמים השתלטו על כל פינה. החתולים הוחזרו לאחר כבוד.
מוזמן לחפש בגוגל ולאמת.
לא רואה הרבה הבדל בין החתול שנכנס להוא לבית, לבין המטרד הזה שנכנס לנו לאתר
איך אני מגרש גולש שפלש לי לבית ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
צביקה,
כנקודת פתיחה, מי שמתאכזר לבעלי חיים הוא פושע ואדיוט. סגרנו את הנקודה הזו?
עכשיו,
הסיפור על יפן אם בכלל אמיתי לא רלוונטי לישראל.
חתולים הם אחד מגורמי האיום הכי גדולים על אוכלוסיית חיות בר קטנות.
הם לא חלק מהאקוסיסטמה הטבעית המקומית.
הם לא באמת מבויתים והם גם לא לגמרי חיית בר, והם הורגים, כן הורגים, גם לשם שעשוע ולא כתזונה.
חתול משוטט הוא נזק סביבתי, ומטרד בריאותי, זו עובדה, לא דיעה או הערכה.
מי שבאמת שונא חתולים, או מתאכזר אליהם מבורות נטו הם מי שמאכיל אותם ברחוב כי זה גורם להם להיות מסוגלים להתרבות ולהעצים את הבעיה עם עוד גורים ועוד חתולים משוטטים.
יש לי חתולה בבית, נאספה כגורה קטנטנה מהרחוב, עד לאחרונה היו שניים, הקשיש בן 16 התפגר בשיבה טובה.
החתולה מעוקרת ומטופלת ואוכלת אוכל של חתולים, אז תחסוך ממני נאום שונאי חתולים וכו.
מה שאני רושם משקף את רוח חברי האתר הזה.
מה שאתה קורא ומפרש זה חלק מהומור ורוח האתר.
אתה מגיע מבחוץ ולא מכיר את הנפשות והרוח ונותן פרשנויות לא נכונות.
תמשיך בענינך, פה לא תמצא ברברים או מתעללים בחיות.
מקסימום מי שישפריץ עליהם קצת מים או יפזר אמצעי דחיה בשביל שיתרחקו
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
דורון,
נחמד שיש פה גם אנשים כמוך, כי לאור ריבוי התגובות החשוכות של היתר המצב נראה לא מעודד משהו.
הדסופה, שם מקורי,
כשהבית שלך רקוב, תנסה לתקן, לא לטאטא את הלכלוך. אם האתר בבעלותך, מוזמן לחסום אותי, אם לא, תבחר לקרוא או לא. אף אחד לא הכריח אותך. לגרש? מי אתה בכלל?
ואם אתה יודע לקרוא אנגלית, קח ותרחיב את אופקיך:
https://www.telegraph.co.uk/science/...land-cat-cull/
ולכל מי שפספס את מהות העניין.
אם משהו מפריע לך אל תחסל אותו, תשסה בו את כלבך (מהות הפוסט) או תדרוס אותו עם הג'יפ.
יש דרכים אנושיות לעשות דברים.
יופי של הומור.
קראתי שוב את התגובות ולאמר את האמת, שווה גם לך. בכל מקרה שמתי לב שלא רק אני הבנתי אותו אחרת:
“..ועוד תגובה שהיתה כאן וטוב שנעלמה...
טוב שלא נסחפתם...זה כבר התחיל כמו עוד שרשור "הוצאת קיטור".
על דארווין שמעת ? תזכור מי נמצא בראש הפרמידה. אולי גם אותו צריך קצת לדלל ?
במקרה הזה אני לא בטוחה מי רוצה להפטר יותר ממי-לדעתי הוא פשוט לא יודע איך לצאת.
יש לי את המלכודת הזאת : (כמובן לשימוש אחר לגמרי...)“.
הקראתי את הפוסטים שלך למטרד שאימצנו הביתה מהרחוב לפני חמש שנים
עבד כמו קסם, היא בחוץ עכשיו
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני חייב לציין שניכר שהבחור לא מכיר את האתר, לא מכיר את רוח הדברים ולוקח המון דברים ללב. פייר, האנרגיה המושקעת מרשימה ומדובר בויכוח סרק. אני מנחש לפי האגרסיות והנטיה המהירה לרדת לפסים אישיים ולעלבונות, שמדובר במישהו שלוקח דברים אפעס קצת...אה....קשה.
מעבר לכך, לפני כ 17 שנים גם לנו היה חתול מטרד בחצר, גורה עם קרחות שמישהו נטש ויללה עד לב השמים כמה ימים. הדחף הראשוני שלי היה להעביר אותה בעדינות לחצר אחרת ושמישהו אחר ישבור את הראש, אבל כשבאתי להעביר אותה קלטתי שיש מצב שכבר העבירו אותה אלינו ושכנראה שהאמא כבר לא בין החיים. אז הכנסתי אותה הביתה כי היו לה אזניים גדולות ומבט אידיוטי והינו זוג צעיר ואמרתי שמקסימום אני אגרש אותה ככה כשאשתי לא תשים לב. מפה לשם, מתיתיהו (כן, מתיתיהו) נפטרה בשיבה טובה, יפה ומלכותית, בגיל 14 - והשאירה אחריה רק זכרונות טובים ובית נקי מכל דבר שיש לו יותר משתי רגליים. למעשה, זכרונות כל כך טובים שהיא שימשה כמליץ יושר מהעולם הבא של החתולים לכתם, הידועה גם בכינוי "מתיתיהו 2", חתולה לא פחות מרופטת שאומצה חודש אחרי לכתה של מתיתיהו- ומביאה לבית לא פחות אנרגיה טובה, תופסת לא פחות מזיקים ונראית לא פחות מרשימה (ומחממת בחורף). למעשה, אנחנו עזבנו את הבית שלנו לטובת דירה שכורה - כי הבית שלנו יהיה מוכן רק עוד המון זמן - אבל די ברור לי שכשניכנס אז נוסיף חתול נוסף מהרחוב.
טוב.
לסיכום...
משמח לראות שיש פה גם אנשים עם לב טוב, כי הפוסט התחיל בחושך גדול.
מה שתמוה בעיני זה הנחישות בהגנה על מישהו שרשם מילים קשות על יחס לבעלי חיים.
אני לא הזוי ולא מחבק עצים, פשוט אדם שמבין שהוא חלק מהסביבה ולא הסביבה עצמה.
יש לי כלב וחתולים ועוזר לבעלי חיים ככל שיכול.
פשוט לשמוע על לגטימציה להתעללות זה קו אדום בעיני.
שיהיה לכם ערב טוב ואם בא לכם תקראו את הפוסט שוב מנקודת מבטו של מישהו אחר ומאמין שתבינו.