תגובה: בעיה חמורה בסונומה. עזרה בלהבין איפה
אתם הם אלו שפותחים כל שני וחמישי את שירשורי "האח הגדול צופה בנו" אל תבואו בטענות שאני פרנואיד.
זה לא איזה סוד כמוס אבל מאחר והפרטים שלי די ידועים וזו לא בעיה למצוא את המספר רכב שלי, אני לא כותב.
כשאחליט שאין יותר מוצא אז אשמח לכתוב ולשים את התמונות שצלמתי.
נכון לעכשיו הרכב מושך שמאלה חזק (לפחות בהגה ההרגשה חזקה, אני אבדוק במהירויות שונות) כשיש שינוי בין גובה הצמיגים הקדמיים. על קרקע מישורית הרכב נוסע ישר ולא משייט.
האם יכול להיות שתבת ההגה נדפקה ולא נותנת קונטרה לרצון הגלגל להתבדר?
מיכה
תפסיק לנחש.
קח את האוטו למישהו בעל ניסיון שימצא את הבעיה.
מכון פרונט רציני יכול להיות רעיון לא רע.
אם תרצה תקבל המלצות למכוני פרונט בסביבתך.
ד"א, פרנויה לא מתחילה מקריאה בג'יפולוג,...
ד"א 2, להשחית אוטו ולזרוק אותו בחצר יכול להחשב כתחביב או סטיה, ספורט מוטורי זה לא...
בברכה,טושי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tooshey
מיכה
תפסיק לנחש.
קח את האוטו למישהו בעל ניסיון שימצא את הבעיה.
מכון פרונט רציני יכול להיות רעיון לא רע.
אם תרצה תקבל המלצות למכוני פרונט בסביבתך.
ד"א, פרנויה לא מתחילה מקריאה בג'יפולוג,...
ד"א 2, להשחית אוטו ולזרוק אותו בחצר יכול להחשב כתחביב או סטיה, ספורט מוטורי זה לא...
בברכה,טושי
כל עוד מנעים מדי פעם את המנוע אז זה כן נחשב ספורט מוטורי , עם לא זה סתם איסוף פסולת ברזל ;)
עידו
כמה כבר עולה סונומה שאתה מתעקש לסדר את זאת????????
תודה לאל, רק השלדה נשברה (וזו לא בעייה מכאנית??).
אני כבר הייתי בטוח שמצאת גופה של ילד בדואי שדרסת במהלך אותה קפיצה, במהלך אותו טיול, מלופפת מסביב לדרישפט.
;)
שלדה שבורה זה לא בעיה מכנית....לדעתי.
אני מקווה שכיוון פרונט והחלפה של הבוקסות והבולמים (אם צריך, מחר בדיקה) יפתרו את הבעיה. זה לא משהו נדיר בסונומות האלה. נקודת חולשה מאוד נפוצה בשלדה הזו.
לא כל 4X4 מיועד לשטח. חבל שלמדתי את זה בדרך הקשה. הקטע הוא שחוץ מהשלדה הסונומה ממש בנוייה לשטח. תחתית נקייה וחלקה, מכלולים יחסית מוגנים, הילוך כוח סבבה ולא חסר כוח. נכון שהיא לא גבוהה במיוחד אבל באמת שחוץ מהשלדה והבולם שנשבר כי הוא לא היה מתאים (לדעתי ארוך מידי. לא עבודה שלי אלא כך קבלתי את הרכב) שום מכלול לא קיבל מכה ותאמינו לי שהרכב חטף. (במעלה רמון אחרי העליה כשהדרך מלאה בבולדרים סטיתי מהשביל כי היה חשוך ועליתי על כמה סלעים ממש לא סמפטיים, חוץ מזה שנתקעתי בהצלבה הרכב תפקד יפה מאוד).
מקווה ביום חמישי לסיים את הסאגה.
IT'S ALIVE!!!!!!
אחרי חודש בערך של תיקונים הסונומה חזרה לכביש והיא טובה מאי פעם! היגוי הרבה יותר חד וקשה (קשה טוב) ועושה רושם יותר יציבה ממקודם, למרות שעדיין חסר בולם זעזועים אחורי שיורכב ביום שישי.
הוחלפו כל הבוקסות במתלה הקדמי וגם בולג'ויינטים עליון ותחתון בצד השמאלי.
בנוסף תוקנו שברים קטנים בזרוע התחתונה של המתלה השמאלי.
הוחלפו גם בולמים קדמיים.
סה"כ עלויות התיקון, כולל כיוון פרונט יסודי וגרירה למכון פרונט - קצת פחות מ2000 ש"ח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
מי אמר מתעקש? אני מוכן להשקיע 300 שח על כיוון פרונט. לא יותר.
פחות או יותר לא חרגת מהתקציב שלך!!!!:p
הכיוון פרונט עלה 400 ש"ח והבנאדם לא רק כיוון לי את הפרונט כמו שצריך (כמו מהמפעל) אלא גם סדר לי את בעיית הגובה מקדימה.
את הבוקסות והבולג'ויינטים היה חובה להחליף. כשכתבתי 300 ש"ח הכוונה הייתה שאני לא מוכן לשלם לתיקון ב"מכון שלדות" או משהו כזה. למזלי לא הייתי צריך.
סוף טוב הכל טוב ....
עכשיו אפשר לקפוץ שוב , תשתדל מ6 מטר לפחות...
הרכב יותר לא רואה שטח. אני פשוט צריך לסיים לבנות את הסיקס שלי. אוטוטו כל החלקים מגיעים מחו"ל ואין סיבה להתמהמה.
כמו שזה לא עלה רק 300, הרכב הזה גם יראה שטח. אין מה להתבייש :)
לא. לא שטח יותר. יש רכב אחר בשביל זה.
בתקווה שהוא יגרור את הסיקס לשטח, זה כן.
כמו שנאמר בתולדות הימים
אין כמו ג'מוסים-(GMC למי שלא מבין)
יוסי