עבודה יפה מאוד (השאלה למה לא לשים מדרגות צד ולגמור עניין :roll: יותר יפה ויותר יעיל לדעתי)
יש שם מספר ברגים כסופים שעוברים דרך החלק השחור . לאן הם נתפסים ?
Printable View
עבודה יפה מאוד (השאלה למה לא לשים מדרגות צד ולגמור עניין :roll: יותר יפה ויותר יעיל לדעתי)
יש שם מספר ברגים כסופים שעוברים דרך החלק השחור . לאן הם נתפסים ?
זה לא מבויים. ירדנו לבדיקות והחלטנו שניקח את זה לאט - בכ"ז הרוקר הראשון בארץ לג'ימיני, לך תדע. אז פעם ראשונה הוא באמת נסע לאט, פעם שניה אמרתי לו יותר מהר - הוא לקח את זה ברצינות (נסע הרבה יותר מהר ממה שאתה נוסע על סלעים. תאמין לי) וזה מה שקרה. את המכה הראשונה אי אפשר לראות כי היא בחלק הקדמי יותר.
עידן, מדרגות פוגעות במרווח הבטן הרבה יותר, לא פחות מסובכות לייצור ובעלות תנועה יחסית בין השאסי לבודי. הם גם לא מגינות על סף הרכב - אבן אחת בצורת פירמידה (קצת) שחודרת בין קורות הרוחב תפגע גם תפגע בצד הרכב. כאן? שתפגע...
בג'ימיני גם יש בעיה קשה עם הרוקרים המקוריים (פלסטיק מעפן) שנופלים עם הסלע הראשון שהם פוגשים.
מסקנה , לא לבנות אצלך כלוב התהפכות... :roll: :?ציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
למה? הם פחות נמוכות מהשילדה....ציטוט:
עידן, מדרגות פוגעות במרווח הבטן הרבה יותר, לא פחות מסובכות לייצור ובעלות תנועה יחסית בין השאסי לבודי. הם גם לא מגינות על סף הרכב - אבן אחת בצורת פירמידה (קצת) שחודרת בין קורות הרוחב תפגע גם תפגע בצד הרכב. כאן? שתפגע...
בג'ימיני גם יש בעיה קשה עם הרוקרים המקוריים (פלסטיק מעפן) שנופלים עם הסלע הראשון שהם פוגשים
שאלה,
מה רואים בדיוק בתמונה של "זה מה שקרה" ?
ואם כבר .. אז מה בדיוק ההבדל בין זה ובין מדרגות צד ?
זה ניראה לי בדיוק אותו דבר.
ובכללי, עבודה מאוד יפה .. כרגיל !
אני אוהב. מאד.
מקורי, נכון, אפילו יפה.
רואים את המריחה איפה שהרוקר החליק על הסלע. מבחינתי, זו בחינה מעולה לשאלת העמידות שלו - הוא פגע בסלע (שהוצב שם בכוונה אם לזה התכוונת כשאמרת שזה מבויים, חיים) במהירות תו"כ נפילה לבור עם הגלגל הקדמי.ציטוט:
מה רואים בדיוק בתמונה של "זה מה שקרה" ?
ממש, ממש לא. אני לא מוכן לקחת אחריות על כלוב, גם אם לעצמי אני בונה.ציטוט:
מסקנה , לא לבנות אצלך כלוב התהפכות
תתכופפו מתחת לכל סמוראי/ויטארה/ג'ימיני שנוסע בשטח בלי מיגון. אתם תראו שהקנט מוכה וחבול בכולם. זה אומר שסלעים מגיעים לשם. הרווח הזה, בין הקנט לקרקע, איננו קריטי כמו מרווח הגחון הבסיסי שלך, אבל תחשוב רגע מה קורה אם אתה מושיב ג'ימיני לא נעול על סלע כזה עם מדרגה. הוא לא זז. למה? כי המדרגה עצמה נמצאת כ-2 ס"מ מתחת לקנט + עובי המדרגה, שזה בדרך יוצא 6-7 ס"מ יותר נמוך מהקנט. זה יותר נמוך ב4 מ"מ... פחות מפריע. בנוסף, למדרגות צד יש חביקה לשאסי - החבקים יורדים מתחת לשאסי, אין ברירה אחרת (אלא אם בא לך לקדוח). גם זה נמנע כאן.ציטוט:
למה? הם פחות נמוכות מהשילדה....
אל תבינו לא נכון, זה לא כל כך רחוק ממדרגת צד רגילה. זה אפילו מאוד קרוב לזה, אבל עם יתרונות קטנים - מסוג הדברים שלפעמים עושים את ההבדל. גרר פחות בבוץ, עוד 7 ס"מ בגובה כדי לדלג מעל סלעון... דברים קטנים, אבל למה לא להרוויח אותם? זה לא שיש כאן ויתור ענק על משהו. הדבר היחיד שמדרגת צד טובה בו יותר זה משקל שמופעל מלמעלה למטה, ואם הנבלה הזו סוחבת אותי (75 ק"ג) קופץ כמו קוף היא תסחוב גם בנאדם אחר בטרפז. נסיון אמפירי אמנם, אבל מספיק טוב, לא?
תודה, נמרוד.