עוד דוגמא לציטוט.ציטוט:
נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
אגב הטענה שלך היא בולשיט, אלא אם יש הבדל גובה של 3 אינץ', בין דיפ. של ניבה ושל סופה, ואין הבדל כזה אלא אם תמדוד ותראה לי אחרת.
Printable View
עוד דוגמא לציטוט.ציטוט:
נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
אגב הטענה שלך היא בולשיט, אלא אם יש הבדל גובה של 3 אינץ', בין דיפ. של ניבה ושל סופה, ואין הבדל כזה אלא אם תמדוד ותראה לי אחרת.
נימרוד
הבדל גובה את המתכוון בקוטר של הדיפ ?
אני אמדוד לך אם זה עוזר את של הבניבה, אין לי סופה למדוד.
מלמעלה למטה ( שעה 12 ו 6 ) זה טוב ?
הדיפ של ניבה באמת קטן מאוד.
לגבי הגומיות של הקפיצים. אם תוכלו לזכור מאיפה קונים את זה אני אשמח ללכת לבדוק עלויות.
תודה.
המרחק מהקצה העליון לתחתון של הביצה הוא 21 ס"מ ( במדידה לא מדוייקת - אז יכול להיות גם 20.5 או 21.5 ) והמרחק מהנקודה התחתונה לריצפה ישרה ( המשתלבות בחניה ) הוא גם 21 ס"מ ( אותו דיוק כמו קודם )
רק לציין שזה לא הדבר הכי נמוך באוטו. מקדימה הכל טיפה יותר נמוך לא מדדתי ויש גם את התושבות של הבולמים מאחורה שנמוכים ב 1.5 ס"מ מהביצה.
נמרוד\מוגי - כיצד מתבצעת ההתקנה?ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
האם זה מספיק פשוט (או האם ניתן להפוך את זה למספיק פשוט) לביצוע בשטח במספר דקות?
הרעיון שלי זה להוסיף את הטבעות בכניסה לשטח שמצריך את מרווח הגחון המוגדל להוריד ביציאה ובכך להתגבר על בעית הבלאי בציריות.
אם ניתן אז טבעות הגומי פלוס אוקולון סביר פלוס התאמת הבולמים יכול לתת פתרון יפה בעלות נמוכה\סבירה.
ערן צודק.ציטוט:
נכתב במקור על ידי eran4x4
תכלע'ס, מי שיש לו ניבה לא משופע בכסף ולא משופע באופציות לשיפורים, אז אם אפשר לעשות כל מיני דברים קטנים בעלויות אפסיות, למה לא? אנחנו משחקים בג'יפים בשביל לשחק בהם, לא מקבלים שום פרס על זה שהשיפור מצליח ולא מקבלים עונש על שיפור אידיוטי שגורם לנזקים.
ok
אז מי יודע איפוא מסיגים כאלו גומיות\ספוגים ?
תודה
ערן
ערן, ניסיתי לעשות חיפושון קטן ולא מצאתי. אני זוכר שפעם פעם מישהו שם בג'יפטריפ לינק לפרסום של מוצר כזה, והתפתח דיון שלם.
אם זה מעניין אותך, חפש את המילים - rubber, block, firm, spring, ride, וכן הלאה. המוצרים האלו למיטב זכרוני לא היו מיועדים בכלל לרכב שטח, אלא פשוט להקשיח מכוניות כביש.
נמרוד , אם אני לא טועה הפרסום בעניין היה עוד ב 4x4.co.il ...
ערן, הגומיות שאני מדבר עליהם לא מבטלים את הכריכה והגבהתם מינורית כך שאין שום בעיה עם הציריות... מה גם שהם מקשיחים את הקפיצים בדיוק לרמה טובה כדי לא לסגור מהלך בבורות וגלי קרקע ועדיין לא לחבוט בגב... האוטו שלי היה מאוד נוח....