המקרר הסיני פחות או יותר כמו של קינן גנרטורים
השני מיובא ע''י מוסך סטרט בחיפה הם מיבאים כבר הרבה שנים מקררים למשאיות וכו' קבל קישור
http://www.startrelax.com/1327309657...etil-45-Liter/
Printable View
המקרר הסיני פחות או יותר כמו של קינן גנרטורים
השני מיובא ע''י מוסך סטרט בחיפה הם מיבאים כבר הרבה שנים מקררים למשאיות וכו' קבל קישור
http://www.startrelax.com/1327309657...etil-45-Liter/
מנסיון של 49.9 שנים, אל תיגע בצידנית קרור אפילו במוט ת''ק פרסה אורכו. אם כבר- לך על מקרר אמיתי [דחיסה]. קרחומים,בקבוקי מים קפואים,טובים ל-24-36 שעות פלוס מינוס.
הפיתרון לזמן ארוך יותר[ולתפרנים]כפי שכבר נאמר כאן-קרח יבש. יש לעטוף אותו בנייר עיתון, אסור לגעת בו [כוויית קור] ולפתוח את הצידנית מדי פעם ע"מ לשחרר את הגז הנודף ממנו ולמנוע לחץ תוך צידני. הנ"ל אינו רעיל ומקובל בצינון מזון.
הקרח היבש שמר לי קרור בצידנית רגילה כ-6 ימים ברחבי חצי האי סיני כאשר הטמפרטורה החיצונית הייתה מעל 40 מעלות.
לי יש מקרר ENGEL עושה עבודה נפלאה
מומלץ
Zviki
טכנולוגיית הצידניות השתפרה משמעותית מאז הימים שבילית בסיני עם צידניות.
צידניות איכותיות נותנות הרבה יותר מ-36 שעות.
נכון, זה לא מקרר ולא יהיה מקרר, אבל בשיקול כלכלי, לא לכולם שווה לקנות מקרר באלפי שקלים, וצידנית איכותית נותנת מענה טוב עד 4 ימים.
אני לא משתמש בקרח יבש, ועדיין אחרי 3 ימים בחוץ היו דברים קפואים בצידנית.
היו לי צידניות קרור מכל הסוגים ואני גם רואה אותן היום אצל אחרים.כגודל הציפיות כך גם האכזבות. בתכלס- לא מקררות,מקסימום שומרות טמפרטורה.נתתי את אלו שהיו לי כמתנה.
זה אולי טוב לטיול של שני לילות, אחרי שהוצאת את המזון קפוא מהבית, ניחא. [אני מתכוון לצידניות "החשמליות" ולא לבוקסות הרגילות] רוצה בירה קפואה אחול שלוק? ואחרי שהכנסת אותה חמה בכלל? לך על הדבר האמיתי.
אין כל ספק ש"הצעצוע" יקר רצח, מחירים מקבילים למחירי מקררים ביתיים ובכל זאת-לא הייתי משקיע בצידנית קרור.
איפה בכלל קונים קרח יבש, באיזור ת"א?
חברים, תודה רבה.
מה שאני הבנתי:
ניתן לחיות עם צידנית, גם לטיול של כמה ימים.
הקפדה על צידנית סגורה עושה הבדל גדול.
וישנן צידניות שעושות את העבודה קצת יותר טוב.
קרח יבש- עושה את החיים עם צידנית טובים יותר.
צידניות חשמליות הן זבל מוחלט, על זה היה פה קונצנזוס כמעט מלא.
מקרר הוא פינוק מבורך, עושה עבודה טובה למי שיכול.
לא למדתי הרבה בנושא אמינות וכו'
אישית השתכנעתי, ורכשתי לי מקרר.
הנפח הפנימי לדעתי אינו גדול- 39 ליטר
לדעתי אפצה על זה בכך שאוכל להשאיר שתיה בחוץ ולהכניס חם כשמוציא קר.
תודה!