אתה יכול להזמין אותו לדו קרב בצהרי היום
בדוק, פותר את הבעיה אחת ולתמיד.
Printable View
[QUOTE=moshik999;450503]אני לא רואה חדשות
את זה כבר מבינים מהתגובות שלך.
זה לא מה שקובע איך החיים שלי נראים
אם אתה צריך לראות חדשות בשביל לדעת איך החיים שלך נראים תחליף את הכדורים.
כדי לראות את המציאות כמוך צריך עיניים אדומות, ובשביל זה הכי טוב צינגלה. אם אתה מצליח בלי זה - אשריך.
אבל זה באמת הכי טוב - "מעקב אחרי הרגלי נהיגה".
ענק. הרי הם עושים את זה לטובתנו. ברור.
גם המאגר הביומטרי הוא לטובתנו.
זה לא לחיות בסרט? אז מה זה בכלל סרט, מושיק?
...
ביום שרק רבע מכספי הציבור שהם מבזבזים על פרויקט הגזל המטופש הזה, יושקעו במצלמה בגינה הציבורית שמאחורי הבית שלך, כדי להבטיח שערסים שיכורים שמעשנים שם נרגילות ושותים וודקה לא ידקרו אותך כשתבקש מהם שקט - אז אני אגיד על נבחרי הציבור שלך משהו טוב.
מצלמות המהירות גרמו לי לא לעבור את המהירות המותרת בכביש בין עירוני
ולהגיד לך את האמת אני מרוצה.
יש לי עבר עשיר של 24 עבירות מהירות
עכשיו אין לי בעיות בכלל אני נוסע עד 115 קמ"ש גג ואין לי בעיות בכלל.
אז בהיבט הזה המצלמות זה משהו מוצלח מאד מבחינתי.
קראתי חלק מהשרשור. דרור שמאלן? לא נראה לי מהשיחות שלי איתו.
מושיק על 115 קמ"ש אתה תקבל גם תקבל דו"ח אלא עם כן אתה על הכבישים שבהם מותר 110...אין הרבה כאלה!
מדינת ישראל תקועה אי שם בשנות ה 70 מבחינת מהירות הנהיגה החוקית שלה...המכוניות של היום לא מתאימות לזה!
לגביי השטות הזו של לשים מעקב עליינו אני רק יכול להגיד שלא מספיק שמדינת ישראל לא מספקת הרבה מקומות לעבוד בפריפריה( רוב חבריי גרים בעמק ונוסעים עד תל אביב בשביל לעבוד...) לא רק שארגוני הירוקים וכל מיני שמאלנים שדואגים לבני דודינו ביטלו הרחבות של ישובים בפריפריה ( מעל 400 משפחות אין ועדת קבלה כך שבני דודינו נכנסים לישובים. אן כמו שהישוב שהוריי גרים בו לא מתכוון לעשות הרחבה בגלל החוק המטומטם הזה) מה גם שמספיק לראות בצפון ובדרום את כל הבניה הלא חוקית שמתבצעת במגזר והמדחנה האימפוטנתית הזו לא עושה כלום בנידון. אז עכשיו שתושבי הפריפריה ישלמו יותר....המוסלמים כבר השתלטו על רוב הצפון אבל מזל שהמדינה משקיעה בשטחים במקום בפריפריה...אז תעשו טובה ואל תבלבלו את המח. זוהי מדינה אוכלת בניה וההפגנות שנעשו בקיץ הקודם היו בדיחה...היה צריך הפגנות אלימות כי הפוליטיקאים שלנו לא שמים קצוץ עלינו. נקודה.
העתיד של עבירות המהירות שלך ימשיך לגדול מפני שכל כך נפלא פה.., פשוט מדהים! מזה 115 קמ"ש??
לא עברת על שום חוק............. כמעט.
"...
לדברי המשטרה, הנהגים תועדו כאשר הם עוברים את המהירות המותרת ב-1 קמ"ש או יותר
.."
הרי בקטנה הכל לטובת האזרח בגלל זה צולמו בשבוע אחד 52009 נהגים......
והכתבה המלאה..
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4228921,00.html
סוף סוף תגובה לעניין, האיום הממשי הוא אכן משונאי ישראל שהשמאל בגיבוי התקשורת ובית המשפט העליון
נותנים להם גב רחב .
בשביל להלחם בזה צריך אחדות ופטריוטיות ולא לפחד מהתקשורת השמאלנית.
תפרגנו קצת לממשלת ימין ויהיה להם את האומץ להגשים את הצעד האחרון בחלומות שלנו.
תפרגנו קצת למשטרה וגם הם יעשו עוד צעד אמיץ
תפרגנו קצת לצבא וגם הם יהיו יותר פטריוטים ופחות הססנים.
אני מוכן לעבור ללחם צר ומים לחץ והעיקר שנהיה מאוחדים מדוייקים וברורים.
אורי
בעניין ועדות הקבלה, מי אמר שזה חוק רע?
הוא נוצל בסוף לרעה על ידי ישובים בשביל לספסר בנדלן רכוש מדינה.
תחשוב חכם ותשתלט על ישובים ערבים.
קרקע ועלות בניה עולה עשירית...
ועוד דבר, יש לך כיום את הממשלה הכי ימנית ויציבה שנוכל לחלום עליה.
כנראה אי פעם!
...
ביום שרק רבע מכספי הציבור שהם מבזבזים על פרויקט הגזל המטופש הזה, יושקעו במצלמה בגינה הציבורית שמאחורי הבית שלך, כדי להבטיח שערסים שיכורים שמעשנים שם נרגילות ושותים וודקה לא ידקרו אותך כשתבקש מהם שקט - אז אני אגיד על נבחרי הציבור שלך משהו טוב.[/QUOTE]
ערסים שיכורים זה לא ייבוא מחו"ל זה הבנים שלך של השכנה ליד וחבר מהעבודה
כשאתה בוחר באלימות מילולית גסה ואגרסיבית אל תתפלא שגם אחרים נוהגים באלימות.
כל אחד והאלימות שהוא מכיר, אם אתה תדאג להיות ענייני בגישה שלך כלפי ממשלה משטרה וכו ,ולא אלים וגס
אולי זה גם ישפיע על האופי האלים של האחרים.
לא צריך מצלמות בגינה דוגמא אישית ממך זו התחלה טובה.
בועז
בתור בן העמק אחד למשנהו...אני חושב שחוק ועדות הקבלה נכון, לא יודע מתי יצא לך אבל קפוץ לכפר ורדים ותראה מה נהיה שם...אני מזכיר לך זה ישוב שהוקם טיפה אחרי תמרת....הייתי שם לפני חודשיים...גועל נפש מה שנהיה שם!
לגביי המשטרה, אני מתנדב במשטרה וצר לי להגיד אבל עד שלא יופנו משאבים לתגמל שוטרים כמו שצריך אנחנו נשאר עם משטרה קקייונית שמתקשה לבצע את העבודה.
אתה יודע מה...מספיק היה לראות את השוטר שקפץ מול מכונית מולנו בהדרכה של החילוצים וסיכן את חייו ואת חיי המכונית שנסעה במהירות גבוהה מהמותר בשביל להבין איזה חומר אנושי יש במשטרה..(.אני לא מכליל את כולם כיוון שאני מכיר כמה קציני משטרה שפשוט מעולים.) אבל רבאק תלמדו מהמשטרה האמריקאית...הוא לא קופץ לכביש הוא עולה על הניידת ורודף..
מושיק לגביי ממשלה ימנית? שמאלנית? צר לי ידידי המצב הוא היום ששניהם לא מספקים את הסחורה. הממשלה הימנית משקיעה מיליוני שקלים להגן ולבנות אוטוסטראדות ליימין הקיצוני, שטחים שמה לעשות לא יעזור בית דין אבל הם יועברו לפלסטינים ( תראה כמה זמן לקח למדינה לבנות אוטוסטראדות כאן בצפון..בשנים האחרונות התחילו לאחר שכבר בנו לפלסטינים חצי מדינה...)
לגביי השמאל? הם בכלל איבדו את הדרך. ציון יום הנכבה באונברסיטאות תל אביב וירושליים? לאן הגענו? שסטודנטים שלומדים באוניבברסיטת תל אביב מביאים פלסטינים שיגידו שהאוניברסיטה נבנתה על שטחים שלהם?? איפה הם חיים הטיפשים האלה?? כאילו שהשואה לא הייתה...
ללא ספק הפרפאגנדה הפלסטינית עשתה את שלה בעוד שבצד שלנו יש מישהו כמו דני איילון....( אני באמת צריך לפרט עליו???)
מה שעצוב זו שהגישה שלי עניינית נטו, כי כל גישה אחרת כבר נכשלה.
אל תספר לי על ממשלות ימין או ממשלות שמאל או על הדעה הפוליטית הפרטית שלך - זה לא רק לא מעניין אותי אלא בעיקר ממש לא העניין כאן.
תוכנית ניטור השימוש ברכב היא חדירה גסה לפרטיות, וזה מטריד אותי הרבה יותר מכל קמ"ש מעל למהירות המותרת. היום הם רוצים לדעת מתי אני מניע את האוטו שלי? למה זה עניינם?... הם מספקים אלטרנטיבה?...
מחר הם ירצו לדעת עלי ועליך עוד הרבה דברים. כן, גם את מי אני ואתה מזיינים, איך, מתי ואיפה, ואולי להטיל גם על זה מס?... והם גם יספרו לנו שזה רק לטובתנו. הם רוצים להפוך כל דבר לעניינם, וזה בדיוק מה שמסוכן כאן.
שב ותקרא קצת ספרים - ג'ורג' אורוול יהיה בהחלט התחלה טובה, כדי להבין לאן זה מוביל.
נמרוד, ככול שהדיון הזה מעמיק אני משתכנע שהייתי לארג׳ לגבי העשר שנים...
זה יקח פחות כנראה
בועז לפחות הכנסת קצת הומור לשרשור כאן...
תגיד אורי, איך אתה ממקם את עצמך על המפה הפוליטית?
ימין, שמאל, מרכז?
דרור
נכון הסרט האהוב עליך הוא ״אויב המדינה״?
האמת שאני בעדך אבל זה כבר הפך להיות הזוי מה שהולך פה.
ורק שתבין שהממסד יודע עליך הרבה מעבר למה שאתה מדמיין
אני מצטער שאתה עדיין לא מבין:
ההם שאתה מדבר עליהם זה אנחנו.
כשמדברים על אחדות אמיתית אין "הם" יש "אנחנו"
נגמלתי מקריאת ספרים לשמחתי לפני 16 שנה ואין לי כוונה לחזור לזה.
הלוואי ואני פתאום יהיה כל כך מעניין שמישהו ירצה לדעת איפה אני ומה אני עושה
מצידי שכל העולם יידע איפה אני בכל דקה ודקה ויקשיב לנודים שאני תוקע.(וזה קורה הרבה)
יש יש מצאתי
מצאתי לאן נעלם עם הספר
הוא תוקע נפיחות
תודה תודה
כבר כה דאגתי שהוא הלך לאיבוד
יוסי
אתה מבין איך הכל מסובב כאן?
קודם כל תוקעים לך דוחות מכאן ועד הודעה חדשה, כדי שתחיה בפחד. פחד מהחוק כמובן, ולא חו"ח מלעשות תאונה (שבמקור להזכירך, לזה החוק נועד).
אח"כ, אחרי שרף הפחד שלך הלך וירד, עד למצב שהוא כבר כמעט לא משפיע והחוק כבר לא מעניין אותך (אמרת 24 עבירות מהירות...), מוצאים דרך גאונית להעלות לך חזרה את רף הפחד (שוב, מהחוק כמובן) עד כדי כך שהוא הופך להיות הדבר הדומיננטי בנהיגה שלך. אחרי כל זה, שטיפת המוח עליך עובדת כל-כך טוב שאתה אפילו מבסוט מזה שאתה כבר לא חוטף קנסות. אתה יודע איך קוראים לזה בפסיכולוגיה? לא? אילוף!!!
אתה זוכר בכלל מה המטרה של החוק? מה הרעיון שלכאורה עומד מאחורי המצלמות האלו? הצלת חיי אדם!!!
מאז הפעלת המצלמות גרף התאונות ירד?
כשאתה נוהג תחת הפחד הזה אתה יותר מרוכז בלמצוא את המצלמות או בלנסוע בצורה בטיחותית? מאז הצבת המצלמות העיניים שלך נמצאות יותר על הכביש או על הספידומטר?
נראה לי שאתה קצת מבולבל...
אם החשש לפגיעה בכיסך הצילה מי מאיתנו על הכביש - דיינו!
רק להזכיר שיום לאחר שהתפרסם המכרז לניטור נסועה בעיתון, התפרסם מכרז למכוניות השרים: מינימום 200 כח סוס... איפה שיקולי זיהום אויר, צריכת דלק (שלא מופיעים במכרז) ואיפה אנחנו... לא נהוג "נאה דורש, נאה מקיים"?
יש לי 24 עבירות מהירות כי תפסו אותי 24 פעמים
אני לא מכיר אותך אבל אני משוכנע שעברת את המהירות המותרת יותר מ 24 פעמים,
זה שלא תפסו אותך לא אומר כלום על איך אתה נוהג ולמה.
מה שקובע בסופו של דבר זה האם גרמת לתאונת דרכים כן או לא.
או אתה נוהג ככה שמתי שהוא תגרום לתאונת דרכים.
אני נוהג 35 שנה לפחות 30 אלף קילומטר בשנה ולא הייתי מעורב באף תאונת דרכים קלה כחמורה (אני חושב שעברתי את רף מיליון הקילומטר)
אז תן כבוד אני נוה ג בזהירות גם מהר וגם לאט.
פשוט יותר נוח כרגע לא לעבור על המהירות המותרת
נכון זה מפחד, פחד זה מניע חיובי וחשוב להשרדות.
יונתן אל נא באפך
הבחור כבר ניגמל מקריאת ספרים
ועכשיו הוא לועס כל מה שאומרים לו
הוא נוסע מקסימום 115 קמ"ש ועובר על החוק
בוא ונלמד אותו שעכשיו יש מצלמות לא סלחניות אולי הוא יבין?
ואולי לא
מפני שזה אופיו של שמוליק-חי בדלת אמותיו וטוב לו
אבל לעיניינו של השרשור
בשם הבטחון הפרטי שלנו בארץ והגלובלי בעולם אפשר לראות כל דבר על פני האדמה וגם מתחת בעזרת מערכת לווינים בעלי עיניים חודרות
הרעיון לנטר את כל המכוניות הינו צעד נוסף של מערכת הזויה שמטרתה היחידה לפחות במקרה זה הינה גריפת כיסו של האזרח
אך אל דאגה--היה פעם אנטי מחיקון למי שזוכר
יהיה אנטי מנטר
אם נהיה כאן
יוסי
על זה אני חותם!
אבל, קודם כל שיוכיחו לי את זה. אקדמית!!
בינתיים, כל המחקרים מוכיחים אחרת...
ובאותה נשימה אני מרשה לעצמי לשאול- האם אפשר להשקיע את ההשקעה הכספית במצלמה בערוצים אחרים כדי לחסוך חיי אדם? כמו למשל הארת אזורים חשוכים בכבישים מהירים, שיפורי תשתית נוספים, או אולי אפילו השקעה בתחבורה ציבורים נורמלית (כדי להוריד בין היתר את נפחי התנועה) רחמנא ליצלן...
בינתיים, המצלמות לא ממקומות בקטעי כביש מסוכנים או כאלו שיש בהם הרבה תאונות כתוצאה ממהירות שגובהה אך במעט מהמהירות המותרת... (יש כאלה בכלל?), אלא באותם קטעים שבהם רוב התנועה נוסעת קצת מעל למהירות המותרת כי הכביש שם נוח ובטיחותי!!!
מושיק או שאתה סטיריקן מצויין שזו דרכו בשלשון סגי נהור -או שאתה באמת אבל באמת עיוור לסובב אותך-והמשפט הראשון בינינו ככה בשקט בשקט שנינו יודעים שאיננו נכון
לו לא הייתי יודע מהו עם הספר(שאתה בחוכמתך כי רבה ניסית לפרש לי את מובנו)הרי שלא הייתי כותב כאן-ואם כן אזי בטח שטויות,
אך הרי בסך הכל ניסיתי בעדינות להסביר לך מושיק שאתה קצת שוגה והבנתך משולה להבנתו של שטוף מח מהסוג הנלוז
תבין איש יקר החיים נכתבו על פי אגפא--סליחה על פי חכמים ששרדו את טיפשוטם של האמיצים שמתו במלחמות על אדמה ,כח,שלטון,מים,כסף ורשעות במהלך ההיסטוריה האנושית
(אתה יכול להוסיף עוד)
תלמד קצת פאלון גונג,מדיציה,טאי צ'י,גמרא ומישניות ואנא ממך חברי לפורום אל תעשה מעצמך מושא להבל הפה ושחוק נערים
יוסי
אני מנסה להגיד פה דברים שאני מרגיש וחווה על המדינה בה אני חי
אני לא סובל פה ואוהב מאד את המדינה שלי יש לי טענות אבל הם זניחות מאד.
קשה לי לקרוא את בליל הזלזול בנבחרי ציבור עובדי ציבור שמקדישים את הזמן שלהם בשביל שאני יחיה פה
בצורה סבירה ועל פי החיים שלי הם עושים את זה לא
רע בכלל אין פה לאף אחד בשלטון קונספירציה להמאיס לנו את החיים הם בסה"כ מנסים לשפר כל הזמן, יש טעויות אז מה.
בתוצאה הכללית החיים שלי טובים.
אני מסתכל מסביבי ואני לא רואה אצל אחרים הרגשה אחרת
אנחנו במסע עשיה אדיר של כמעט 65 שנים שלטעמי אין לו אח ורע במקום אחר בעולם
זה מסע צמיחה אדיר בתנאים כמעט בלתי אפשריים
תסתכל סביבך על ירדן סוריה לבנון מצרים לוב טוניסיה מרוקו וכו הם באלפיים שנה לא הצליחו להגיע ליותר משכר של 100 דולר לחודש ועוני מחפיר
תסתכל על המשבר שעוב רעכשיו על אירופה מבחינה כלכלית. אם היו להם את הבעיות שלנו הם היו מתרסקים כבר מזמן
צריך להסתכל על המצב מהחוויות שלך האישיות . אני אומר בפעם המי יודע כמה לתקשורת יש מטרה ברורה לעצב את תפיסת העולם שלך ככה שהיא תשרת
את בעלי ההון שהם הבעלים של התקשורת. אל תיפול לפח שטומנים לך.
הייתי שמח שבמקום שתכתור לי כתרים כאלה ואחרים אולי תספר קצת על החיים שלך על היום יום שלך המשפחה שלך החברים שלך העבודה שלך
אולי אתה באמת סובל וקשה לך ואתה כבר לו יכול לחיות במדינה הזו תספר קצת מהחוויות שלך שלפחות מה שאתה אומר יקבל נופך מציאותי
אז כתוב ככה וככה ואמרו ככה וככה אז מה?
רק כדוגמא תסתכל על מפת הכבישים והמחלפים לפני 20 שנה והיום זה כמעט בלתי נתפס ואת זה עשו עובדי הציבור.
תסתכל על שוק העבודה לפני 20 שנה ושוק העבודה היום זה גם בלתי נתפס גם במונחים בנלאומיים.
כמעט בכל תחומי החיים שלנו יש השקעה ושיפור מתמיד.
רק לפני עשרים שנה הגיעו לפה כמעט מיליון עולים מרוסיה , הם השתלבו פה בצורה פנטסטית זה מובן מאליו ?
כל מדינה אחרת הייתה יכולה בקלות לקרוס מכניסה כזו מסיבים של תושבים.
מושיק יקירי
בוא נעמיד סדר בדברים-
שלא תהיינה לך הפתעות-רוב נבחרי הציבור הינם עסקונה של מפלגות המנוהלים ברובם ע"י גנרלים לשעבר
למעט כמה חברי כנסת ושרים שנלחמים לטובת הציבור הרוב נלחמים לטובת הכיס הפרטי שלהם
גדלתי לצילו של אחד ממקימי המדינה הזו שלנו-שלולא הוא ושלושה מחבריו לא היתה היום הגנה לא היתה תל אביב ולא היתה מדינה
זה לא מנע ממנו להיות אופוזיציונר לאליטה המאפייניקית לשעבר
אך מאידך הוא היה בעל עסק עצמאי שלא לקח כלום מכספי משלם המיסים נהפוכה הוא רק טרם
הנה סיפרתי לך משהו על עצמי
ולענייננו
לי טוב בחיים שלי מפני שאני מכוון אותם ולא הממשל-לי יש מפני שאני שוקל מה איך למה מה ומתי לקנות דבר זה או אחר
אני חוסך מפני שאני לא מאמין בשוק ההון במתכונתו הנוכחית שישמור על כספי הפנסיה ואני לא חוסך בקרנות הפנסיה
רק ראה איך מנהלי הקרנות ובעלי השררה בארץ שמנמנים מעודף דיאטה ותבין
תפקידה של התקשורת הינה להוות מקל מול שגיאות הממשל והממסד ולא להיות עיתונות מטעם
את הזלזול בנבחרי העם-קרי היושבים בכנסת ובממשלה הרוויחו האחרונים ביושר -דהיינו קיבלו את שמגיע להם
קרי-התנהגות גנרל בדימוס שלא סיפר אמת לבוחריו
אבל שוב אנו עוסקים בניטור רכבים ע"י המדינה וחדירה או ניסיון לחדירה לחיי הפרט במימד נוסף על אילו הקיימים כבר-וזה בלתי נסבל
כמו החוק האווילי מבחינתי שלא לתת פטור ממס לעוד חבילת סיגריות
זה כמו שביום שישי האחרון הפלגתי כשעתיים על מימי הים האדום ובחרנו לנו פינה לעשן מתחת לרוח(ביטוי שגור בעגת אנשי ים)
ולפתע הגיחו זוג בהריון ודרישתם היתה שנזוז ממקומנו מפני שהאשה בהריון וסיגריות מפריעות לה
בנימוס רב(בלית ברירה)הסברתי להם שהם באו למקום עמידתנו ולא להיפך ובבקשה שישימו פעמיהם לפינה אחרת
אתה מבין?גם מגבילים את החופש שלי בשם גאגה לפרט אך שוחכים שפוגעים לי בחופש העיסוק
ובנסיונותיך להציג כמה טוב לך לדעתי כלל לא טוב לך
אך זו רק דעתי כי בניגוד לך כאשר יש תמרור המורה מהירות נסיעה מסוימת אני נוהג לפי הרשום בתמרור ואילו אתה נוהג מעל המותר אפילו אם זה רק לפעמים
אז חדל להטיף כמה טוב לך מפני שעובדתית לא טוב לך לנהוג כחוק
(כמה הרשעות כבר יש לך?
זהו סיימתי לדוש לדון ולתת בנושא
יוסי
יהודים שובו לגרמניה,אני כבר פה
דרור הראל
דרור ברלי, טכנית, כבר ניסינו הפגנות אלימות.
מבלי לדון בעצם העניין, בוא רק נאמר שהיה נושא בו המון אנשים חלקו על החלטת ממשלה (או במקרה זה, באופן בוטה, בהחלטת עסקונת גנרלים עם סיגרים).
לבשנו חולצות כתומות, עשינו שרשרת אנושית, חסמנו כבישים, שרפנו צמיגים, הנחנו מטעני דמה עם כרזות מחאה בתוכם, צעדנו המוני אדם ברגל ע״מ לפרוץ מחסומי צבא ומשטרה.
(וזה גוש קטיף, רוצה לדבר על עמונה ?)
אז מה יצא ?
ספינים, הכפשות, פרשנים, דמוניזציה, דילגיטימציה, מנופי אבי, מדים שחורים, גז מדמיע, אלות, סוסים...
אני חושב שאתה טועה ביעילותה של הפגנה אלימה.
הדרך היחידה שזה יעבוד היא אם התקשורת תהיה מגוייסת למען מטרותיך (זמנית כמובן, הרי זוהי חרב פיפיות מסוכנת).
אני לא מכיר הרבה נושאים בהם נציגיה העיקריים של התקשורת ואני מסכימים...
ודרור הראל... רק פרענק יכול לספר בדיחה כזו...
Sent from my iPhone using Tapatalk