נכתב במקור על ידי
סטובצקי
איסור כניסה לחופים , הוא מהלך פוליטי טהור .
הראיה לרחוק היחידה שקיימת היא " מתי נבצע מחטף ונבנה מלון/בתיהארחה/מרינה"
אין שום יחס אמיתי לנושא בעלי החיים ואני יכול לתת לכך דוגמאות ולהפנות למאמרים ומחקרים
שמראים את הנזקים הקטלניים שפוגעים לא רק בחי אלא בנו עצמינו(סתם תגלגלו על אקוופר החוף)
כל החופים המוכרזים נחרשים יום יום ע"י טרקטורים במסווה של בטחון ובתכלס כדי לחסוך כח אדם ולנקות את הזבל הרב שמשאירים
האזרחים התרבותיים שלא באים עם ג'יפים , אלא מחנים על חניית הענק שגולחה וכוסתה אספלט "ידידותי לסביבה"
כמובן תוך תשלום חניה או קנס על שמצאו פינה ללא תשלום . "רכבי בטחון" "רכבי תפעול" "פקחים" "שוטרים ירוקים"
נוסעים חופשי במסגרת תפקידם בין מאות האנשים השרועים על כסאות פלסטיק ושמשיות בעלות של 20 שח לאדם ,
הקיוסק שגובה 10 שח על ארטיק קרח ,נבנה 20 מטר מקו החוף ולפניו נבנה קיר בטון גבוה כדי שגלי הים בחוף
לא ישטפו אותו, כבלי חשמל ,צינורות מים נחפרים עד לסוכת המציל הנמצאת על קו המים ותעשית הכסף
עובדת שעות נוספות גם בשבתות וחגים .
על הפגיעה בטבע , אין פוצע פה ( ואני מכיר מקרים של צבים שבקעו בחוף בת ים ונדרסו כולם ,
אוכלוסית סרטני החוף מסתובבת עם שנורקל ומחכה לרדת החשיכה כדי לחזור לחוף המואר עם פרוזקטורים כל הלילה .
אבל על חוף שלא מניב כסף , ויכול לפגוע בסיכויי הבניה במקום????? אסור הרי נפגע בחי ובצומח....
אני רוצה לגלות לכם סוד שמור : "כל מקום שבן האדם נמצא , הפגיעה בטבע היא בלתי נמנעת, נקודה."
מה שניתן לעשות , בצורה מסודרת ומקצועית זה למתן את הפגיעה תוך מתן גישה לבני האדם וזה כולל מילוי חול בים במקומות בהם הסחף גבוה
שאיבת חול משרטונים שנוצרים בעקבות המרינות , תעלת סואץ וכו'.
זה לא סוד שניסיתי להקים קול צעקה ולשחרר לנו חוף שניים גם למי שרוצה לרבוץ ליד רכבו , אך התגובות המצחיקות שקבלתי(ראה ערך "ערס")
גרמו לי להמשיך לפעול מבלי לערב אתכם ובהמתנה לכך שתבינו שלא ניתן לגזול ממכם את החופש בצורה שזה נעשה .
באותו משקל אפשר לסגור את כבישי הארץ בגלל הערסים ש"עושים חרקות" ולאסור על התקנת מערכת רדיו בגלל
ה"ערסים" שנוסעים עם חלונות פתוחים ובפול ווליום .
רגע , אולי לאסור בכלל התקנת חלונות??????