יש צבע לגומי זה שצובעים איתו קונוסים בכתום מצמיגים גרוסים
Printable View
יש צבע לגומי זה שצובעים איתו קונוסים בכתום מצמיגים גרוסים
כתום לא טוב.... אין שחור?
הכוונה הייתה שבטוח יש צבע לגומילדעתי המון צבעים מכל מיני בסיסים יתאימו רק לא משהו מעכל גומי
אני לא מכיר צבע שלא תוקף גומי , אולי על בסיס מים , ויש כאלו די חזקים אפילו .
עידו
אתה מתכוון לזה : קובץ מצורף 59568 ??? זה מכאן : http://www.jeepolog.com/forums/conte...epolog-archive
דרך אגב תבדוק עם ג'קי מאוטו מיני כי ראיתי אצלו כנפיים מקצועיות ששמים לג'יפים וגם לדיפנדרים עם אוף סטים כאלה לדוגמא : קובץ מצורף 59567
התכוונתי לתמונות שהמשתמש zor ניסה להעלות
רבותי, נכון שיש לי כמה שריטות , אבל אודה ולא אבוש שאני משועשע מכל הדיון לאחר שפתרתי בעיה זהה עם יריעות ביטומניות , פיסות פח/פלדה מגולוון וברגי נירוסטה , בעלות של +- 200-250 ש"ח + עבודה עצמית בבית . נכון שדרור העיר לי אז שלו חשובה גם האסתטיקה אבל הפתרון הנ"ל נתן לי באופן מעשי תשובה לדרישות החוק בכביש ובמכון הרישוי. ואני מניח שכמה לפחות מבאי הפורום יסכימו איתי שליריעות הנ"ל יש גם אורך חיים מכובד וזמינות . הן יכולות גם לבוא ללא חיספוס.
יובל, מבחינת החוק ומכון הטסטים גם כנפונים מקרטון זה בסדר... כל עוד זה מחובר לאוטו ומכסה את הגלגלים.
דרישות החוק ברורות (כלומר, זה באמת לא כתוב בשום מקום, אבל השוטרים והטסטרים מחפשים את זה) מה שאני מחפש זו פשרה בין עלות נמוכה, עמידות לאורך זמן ואסתטיקה סבירה פלוס שלא תגרום לי להתחרט על הכל בכל פעם שאסתכל על הג'יפ....
מישהו כבר הציע לי לבוא ולפנות לו מהמחסן כמה יריעות של גומי מסועים, אני אלך לקחת אותן ונראה איך מתקדמים.
דרור , על טעם ואסתטיקה לא ניתן יהיה להתווכח -טעמך/רצונך כבודך . רק קח בחשבון עד כמה גומי מסועים בנוי/עמיד לכל פגעי מזג האוויר :שמש לוהטת , גשם ,קרה ואיזה תחזוקה הוא עשוי לדרוש. הפתרון המכוער/יצירתי שלי , אני נוטה להאמין שעד גבול זמן מסוים הוא נכנס להגדרה : maintenance free .
זה נכון. על העמידות של יריעה ביטומנית אין ויכוח.
אם ה"גומי מסועים" המדובר הוא אכן אותו חומר שיש לי חתיכה קטנה ממנו, אז אני לא דואג. הדבר הזה קשיח ועמיד בטירוף.
חוץ מזה - הג'יפ הזה רואה שמש רק כשהוא יוצא לנסיעת אוורור קצרה פעם בשבוע-שבועיים (וגם זה בערב/לילה) או לבור ביום שישי אחה"צ פעם ביחודשיים בערך, או לטייל, שזה אומר פעם בחודש וחצי - חודשיים בערך... :(
מה יהיה בחורף, עם המים והבוץ? אלוהים גדול.
דרור
פח דק גמיש בערך כמו גומי מסועים (בשלב הבניה)
אם תיקח בתור תושבת פרופיל מפח במקום אלומיניום, ועליו תלביש פח דק, ובתור קונטור חיצוני (שלא תחתוך עוברי אורח תמימים) תלביש צינור ברזל דק דופן - הביצוע יהיה קל באותה מידה, אפילו יותר כי לא תצטרך לתקוע איזה מאתיים ניטים - והתוצעה תהיה הרבה יותר חזקה ועמידה לאורך זמן. לא?
אסף.
מאלומיניום שלא נראה קשה לייצר אם יש כלים מתאימים 4 אינצ' החוצה מה שבתמונה :
קובץ מצורף 59593 קובץ מצורף 59592 קובץ מצורף 59594
זה לא רק כנפון חיצוני, זו כנף שלמה, וזה דבר שמאוד קשה לייצר באופן מדוייק - כי מדובר על פלטה שמתחברת לכנף הפנימית ועוד צינור מכופף באופן מדויק, שעליהם ישב הפח.
יש באתר כתבה של אמנון על בניית כנפיים כאלו.
אסף.
אסף זה לא מדוייק, הכול תלוי איך בונים.
אפשר לבנות במקום כנפון פלסטיק, כנפון ממתכת.
הצבא משתמש בזה למטווחים בשפה הצבאית זה נקרה קלת"ז (קולט נתזים) אחלה גומי ואני חושב שזה יתאים למה שאתה מחפש ויעשה את העבודה פשוט וקל.