תגובה: התלבטות קשה בהחלטת קנייה דודג' או סלבראדו
למצלמה הקידמית יש כפתור הפעלה ( מקורי ) שנמצא בגב גלגל ההגה. כך שזה עובד רק לפי דרישה.
מקיף לראם עלה לי בסביבות 8000. אל תתפוס אותי על הגרוש.
את ההתקנה של המצלמות והטלווויזיה עשה הסוכן ממנו קניתי את האוטו. אהוד שביט בקיבוץ אלונים. אני יודע שהוא כמעט היחיד שמתקין מצלמות קידמיות וצ'יפ טלוויזיה.
למעשה ברוב המוחלט של הראמים שראיתי אין לא התנעה מרחוק, לא מצלמה קידמית ולא TV. אגב המסך המקורי, רואים נהדר!
בשאר, אני לא שולט במה מותר ואסור מבחינת ההחזרים. תתיעץ עם רואה החשבון שלך.
האוטו עושה בממוצע כ650 ק"מ בן תדלוק לתדלוק. אל תשכח שיש שם מיכל מאוד גדול 136 ליטר..
טוב תודה רבה לך רן, עזרתי לי מאוד בנושא הראם, אני יעדכן ברגע קבלת הרכב ,תודה.
שיהיה מברוק אוטו מפנק תשתדל לא ללחוץ על הברקסים השבוע הייתי בטיפול בפ''ת הם רוצים 3800 ליפני מעמ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
srul
שיהיה מברוק אוטו מפנק תשתדל לא ללחוץ על הברקסים
יענו......עדיף למעוך איזה מזדה 3 ????
תגיד srul? כמה ק"מ עשית עד שהלכו הברקסים?
בטח יש, סליחה על האיחור ,קיבלנו את הרכב לפני שבוע אבל היתי כל הזמן עסוק בעבודה ולא היה לי זמן למחשב בכלל, אז כמו שאתם יודעים על הרכב אין לי מילים לתאר, פשוט רכב מדהים, מפואר ,נוח חזק ... אז הנה כמה תמונות בינתיים, ואןלי מחר אני אצלם עוד כמה תמונות, אז תגידו מברוק ומזל טוב....https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...27510034_n.jpg
ושאלה, בקשר להילוכים ולמעבר מ R ל D, אתם מרגישים את הדפירינציאל כאילו מסתובב או שומעים אותו מבחוץ? והגיר מרגישים שהוא עבר מR ל D כאילו בתזוזה קטנה של הרכב זה בסדר?
תתחדש! נראה יופי! אין סיכוי שאתה שומע את הדיפרנציאל מסתובב במעבר מקדימה לאחורה מהסיבה שעושים את זה בעמידה... הקפיצה הקטנה בהכנסה לקדימה נורמלית.
תודה רן, אז הכל בסדר , תגיד נכנסתה איתו לשטח? איך הוא מתנהג שם? אבירם שלחתי לך הודעה פרטית.
ברור שנכנס איתו לשטח... המון שבילים, גם טיולי מדבר ארוכים מידי פעם. איך הוא מתנהג? ממש בסדר, כל עוד אתה זוכר שהוא יותר ארוך מגבוה...
מפתיע לגמרי בעליות קשות ובהצלבות. מחר אעלה כמה תמונות. זוכר את הצ'אט על הבולמים? אחרי הטיול הראשון, אז גם לך יהיו פוקסים..(:-
טוב שלח תמונות ,ובולמים משופרים לא פוגעים ביכולת ההעמסה של הרכב? כי אני תמיד עמוס כלים ולפעמים גורר
נו רן שלח תמונות של הראם שלך
3 קבצים מצורפים
בשאר... בולמים טובים משפרים את התנהגות הרכב בכל מצב. גם בנסיעות כביש רגילות לגמרי אתה ממש מרגיש הבדל.
מעבר על פסי האטה, נדנודי אספלט שונים, ובכלל האוטו מרגיש יותר " מחובר".
בכל אוטו שהיה לי החלפתי בולמים. אבל מעולם לא נתקלתי בבולמים מקוריים מחורבנים כמו שהיו בדודג'.
לגבי העמסה, אין שום פגיעה ביכולת. את הקפיצים השארתי מקוריים.
כלי יפה מאוד, פגוש קדמי של רוקסוילד נכון? משפר את זווית הגישה משמעותית? ולגבי הבולמים מומלץ FOX או משהו אחר?
כן הפגוש של רוקסוליד. גם המדרגות. בעיקר בגלל שהם הסט היחיד שמחובר לשלדה ולא לפח שמתחת לדלת. שים לב שאצל כל יצרני המדרגות, זה מחובר לפח! כך שאם קורה מצב שאתה מתיישב על איזה תלולית או אבן, אתה עלול לכופף את הפח שמתחת לדלתות. וזה תופס גם בסילברדו ו בפורד. הפגוש נותן זווית גישה נורמלית, ובעייני גם נראה הרבה יותר טוב מהמקורי.
fox נחשבים לבולמים טובים, והפכו את הנסיעה אצלי לנעימה הרבה יותר. כבר כתבתי על זה כמה דפים אחורה. יש עוד יצרנים טובים לא פחות.