יוסל, אם היה לי דולר כול פעם שאימו עלי ככה....הייתי אוסף מספיק לבקבוק ויסקי משובח
או בעברית צחה....דיבורים כמו חול.....ואין מה לשתות.
Printable View
יוסל, אם היה לי דולר כול פעם שאימו עלי ככה....הייתי אוסף מספיק לבקבוק ויסקי משובח
או בעברית צחה....דיבורים כמו חול.....ואין מה לשתות.
ג'ו
אני חייב להשתקם קומפלט לפני שאני טס לאן שהוא
ובשחיה?זה אפיךו בשבילי יותר מידי רחוק
יוסי
קובץ מצורף 61991קובץ מצורף 61992קובץ מצורף 61993קובץ מצורף 61994
מצ"ב תמונות של חדר השינה בדיפנדר, כולל האפיריון והמלכה. יש גם מקלחת
אפשר לבנות דבר כזה גם על ארגז של טנדר יפני: משטח המיטה יהיה בעצם המכסה של ארגז הטנדר, עם דלתות עיליות דרכן מגיעים לציוד ולמים שנמצאים בתוך הארגז. בנוסף, אפשר להוסיף מדף רוחבי שנפתח על צירים או מסילה לאחור, כדי להגיע לאורך מיטה מלא. את המדף האחורי אפשר לתמוך על דלת הארגז המקורית, הנפתחת לאחור.
צרפתי גם חתך של משאית 4X4 אוברלנד אפריקאית, זה הפתרון המוחלט...
רמי, אני איתך לחלוטין עם הדיפנדר.
גם הדוגמא של המשאית שהעלית, יש כאלה גם בגרסאות של רכבים "קצת" יותר קטנים. מאד נפוץ DOWN-UNDER.
אולי הזדקנתי. אבל, אחרי שנים רבות של שינה באוהל, לפני שלוש וחצי שנים עם הדיפנדר 110 עברתי לשינה בתוך הרכב. עולם אחר של איכות שינה.
הבידוד מהרצפה ומהעולם החיצוני פשוט שידרגו פלאים את השינה.
לא חייבים קמפר מסובך לעניין ודיי בפתרונות בסיגנונו של רמי גלבוע- כך זה אצלי כיום בדיסקו בנזין שנת 96.
אני יכול להבין קממבר מדוגם, אבל להתכלב בבאז׳ של הרכב?
איך זה אמור להיות יותר נוח מאוהל רחב עם מזרון עבה?
רק התכווצויות שרירים קיבלתי מלינה ברכב.
דורון אני לא יודע מה איתך אבל לי זה נראה מאוד נוח -
http://www.jeepolog.com/forums/attac...4&d=1342861545
מתכנן משהו דומה בסיקס ארוך... פתרון פשוט מאוד.
כשהיינו צעירים עם סמוראי :p (ארוך), ישנו פעם על גדות הכנרת. כולם באוהלים ואנחנו עם מזרן מתנפח בתוך האוטו.
ספסל אחורי מקופל וארגז אחורי בגובה המרכב איפשרו הכנסת המזרן מעליו וכך להרוויח עוד כמה ס"מ לרוחב.
מעל כל הרכב פרשנו כילה.
כשכולם סבלו בלילה מחום, פתחו אוהלים ואז סבלו מהיתושים או התעוררו ב5:30 מהשמש אנחנו ישנו כמו מתבגרים עד 8 בבוקר...
אגב, קונסטרוקציה פשוטה שתחזיק כילה תהיה הרבה יותר שימושית באקלים שלנו מאשר אוהל אמיתי על הגג או הארגז.
ותאמינו לי, אני אוהב אוהלים :D
איתי
כל אחד וההעדפה שלו.
אני בכלל מעדיף בלי אוהל בכלל..
אוהל איכותי ומאוורר, עדיף מבחינתי על שינה ברכב, שלא לדבר על סוגיית אבטחת ציוד רגיש בלילה בזמן השינה ברכב פתוח כמו ברכב של רמי.
שלמה, תן תמונות שנראה על מה אתה מדבר.
אחד הטריקים הנחמדים, אגב, היה לקשור את 2 המזרונים לתקרה של ה-110. הם מתקפלים ל-3 חלקים, וכל אחד נכנס בול בין הקשתות של כלוב ההתהפכות. אז השארתי אותם שם קבוע (חמש שנים...) מהודקים לברזנט מבפנים, עם 2 רצועות ראצ'ט קטנות. אף אחד לא גנב, ומכיוון שרכב ברזנט לא מתחמם כמו מרכב מתכתי, המזרונים לא נפגעו מהחום, הם רעננים כמו ביומם הראשון. זה אכסון שחוסך המון מקום, והתעסקות של פריקה - העמסה.
העקרון מתאים לכל מה שתופס הרבה נפח, ואינו כבד מידי