תגובה: צרכנות: סקירת מוצר חדש - ציליה TENTAGON
דרור הראל
אני קורא את השירשור הזה והתגובות שלך קצת מוגזמות
אף אחד כאן לא כתב "בין השורות" שום דבר, נתנו ביקורת על המחיר
אף אחד לא ביקר את איכות המוצר אלא את העלות מול תועלת (למרות שברזל בנין ומקלות מטאטא לא נשמע טוב)
אתה יכול להמשיך ולהתרעם (גם מתוך הארון) אבל לדעתי אתה עושה יותר ויותר שחור לאחיך הצהוב.
ואם להשתמש במילים שלך: אתה יכול לקבל את זה ואתה יכול גם לא... (טוב בערך.. :rolleyes:)
אופס... יצאתי הומו... :p
בתור מישהו שחי ומתפרנס מיצירה ויזמות כבר הרבה שנים... רוח היזמות הישראלית זה לא משהו שאפשר לדכא, ואחת הסיבות לביקורת, הלעיתים מוגזמת, שיצרנים ישראלים מקבלים מהצרכן הישראלי, היא בדיוק הרוח הזאת - כי כל אחד מאיתנו יודע בטוח, משוכנע, עמוק בפנים, שהוא יכול לעשות את זה לא פחות טוב, ובטח יותר בזול. גם מהסיני - אבל הסיני לא מקשיב לביקורת שלנו ואנחנו לא מכירים אותו מהקיבוץ, אז למה לבזבז עליו עצות טובות? זה בתיאוריה. במעשה - מי שעושה, עושה, לפעמים מצליח ולרוב טועה. אני מוריד את הכובע בפני כל מי שמעז.
אבנר - המחיר, המחיר, לא ריאלי. השוק לא ישלם מחיר כזה, ולא קרוב אליו, עבור המוצר כמו שהוא מוצג כאן. מחיר השוק לא נגזר מעלויות היצור, כמו שכולם כאן מנסים לחשב, אלא ממה שהשוק יהיה מוכן לשלם, וזה נגזר מהאלטרנטיבות. ובחרת להכנס לתחום שיש בו ים של אלטרנטיבות - החל בצל טבעי (האלטנטיבה החביבה עלי) דרך ואריאציות על מערכות רשת צל בהרכבה עצמית שבכל מצב עולות הרבה פחות, וכלה בגזיבו של ממש שהיום יש לקנות בארץ במבחר של גדלים, איכויות ומחירים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
זה רק אני או שאין טיפת צל מתחת לצילייה הזו?
בשעת בוקר מאוד מוקדמת .... אין צל מתחת לשום ציליה !!!
רק מהצד .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
תנמיך את הצלע שפונה לשמש ותקבל צל גם בשעות הקשות.
ישנה אפשרות כזו אצלי .
למה בכונה שעות קשות ?
ב- 5 בבוקר אין צורך כ"כ בצל ... עדיין נעים ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
תנמיך את הצלע שפונה לשמש ותקבל צל גם בשעות הקשות.
צולם בשעות הבוקר.. (:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=68374
תגובה: Article: צרכנות: סקירת מוצר חדש - ציליה TENTAGON
אני מאמין שהמוצר ברמה גבוהה ,אבל הג'יפאים אינו קהל היעד שירכוש מוצר כזה . במקרה הצורך ( נדיר יחסית ) לי יש רשת 90% צל גודל 12 על 12 . מותח אותה בין גגונים של 4 ג'יפים , מעמיד עמוד טלסקופי ( של אביזרי גינון ) באמצע ומכניס 50 איש תחתיה.כל הסיפור כמה מאות שקלים בודדות. לרוב ג'יפאי ימצא לו בשטח איזה עץ שיטה איכותי או מצוק המצל ולא יתחיל בפרוייטים של הקמת ציליות .
קהל היעד יכול להיות חברות הפקה או חברות פרסום שצריכות להיות שעות ארוכות בשמש ללא אפשרות בחירת מקום ,למנהל ההקמה יש תקציב והוא לא יתחיל להתעסק בקניית כל רכיב בנפרד.