Re: לא ידעתי שזה לא חוקי, אז נוותר. איזה שיפורים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי eyalmy
אשמח אם תאירו את עיני למה אני "אמור" לרצות שיהיה משופר או לא.
http://www.jeepolog.com/jp_forum/vie...amp;highlight=
הנה דוגמה לסמוראי משופר (סגור, אמנם- אז לא מתאים לך, אבל אני אתמקד בשיפורים). יש בו קיט הגבהה + בולמים יותר טובים מהמקוריים. אם תרצה כזה, תצטרך לשלם כמה אלפי שקלים. יש בו צמיגים 235 ברשיון- שוב, עולה כסף לקנות אותם, ואת הג'נטים הרחבים יותר, ועולה גם להכניס אותם לרשיון (80 שקל במכון רישוי, או משהו כזה... :roll: ).
בקיצור- כל שיפור שתעשה לבד- עולה. רוצה נעילה אחורית? 2000 שקל ועוד כמה שעות עבודה. רוצה כננת? כמה אלפי שקלים ועוד עבודה. רוצה מגן מיכל דלק? מגיני סף? כל דבר עלוה כסף וזמן. אם אתה יודע מה אתה רוצה- חפש משהו קרוב ככל האפשר למה שאתה רוצה, אבל בלי לשכוח שאתה מחפש רכב מטופל ולא גרוטאה. אתה תשלם פחות על הרכב כחבילה מאשר על רכב בסיסי שתשפר אותו בעצמך.
סמוראי טיולים ברמת שיפורים טובה (אבל סולידית) יהיה שנת 94 ומעלה (הזרקה) עם צמיגים 215 (בפרופיל שטח, כמובן), נעילה אחורית, הגבהה קטנה, מגן מיכל דלק ומגיני סף. זה סמוראי שאתה יכול לטייל איתו בלי שום חשש בכל שביל (וגם בכמה מקומות שאין בהם שבילים). כיוון שיש לא מעט כאלו, שים לעצמך את המטרה סביב אחד כזה. אולי לא תמצא אחד כזה בדיוק שהוא גם מטופל ושמור, ואז תתחיל להתפשר, לעשות את החשבון כמה זה יעלה בסוף עם הכל. אני, באופן כללי, ממליץ לכל אחד שקונה ג'יפ (או ג'יפון) לדעת מה הוא רוצה בסוף, ולהכניס את כל השיפורים לרכב מייד אחרי הקניה- ככה זה מצטרף למחיר הקניה, ויותר כיף כבר מהרגע הראשון בשטח.
אם אתה לא יודע מה אתה רוצה- תתחיל לחפש, ומה שיש בכלים שאתה מוצא- תשאל אם כדאי או לא. אחרי שתקנה, תיסע ותחליט לבד מה אתה רוצה, לאט לאט...
אסף.
טוב חברים כנראה מחר הוא יוכתר ....
סמוראי שנת 98 פתוח, לבן, צבוע(היה כחול-צביעה ככה ככה) מגן חזירים מדרגות צ'נג'ר(מוזר-
גם אני אמרתי).
נבחר מודל יחסית חדש כי לא רק אני אסע עליו אלא גם האמא ככה שצריך כמה שפחות תקלות..
צריך החלפת 4 צמיגים, וברזנט חדש גם כן צריך.
4 הצמיגים שעליו יבשים אבל יש עוד בשר, אני בכל אופן יחליף אם משהו רוצה אותם יכול לקחת בכיף.
כעת אני צריך עזרה בברזנט,איפה מי מה ,לתפור לבד :roll: מחיר סוגר ומה שתוכלו לומר יהיה טוב(אני יודע אני יריץ חיפוש)
ראיתי את הברזנט של זה עם ההגה--->בועז נכון?! אז הברזנט ממש נראה טוב אשמח אם יאמר כמה ומי נגד מי.
ברזנט משומש לבנתיים גם טוב אם יהיה למשהו(בתשלום כמובן).
אגב בועז- מקווה שהסתדרת עם ההגה..
חייב לומר שעוד לא ישבתי על כסאות כמו של עידן, במסעדה אין כסאות כאלה נוחים.
אז אם יורשה לי אני אתחיל לחפש כסאות לנהג ולנווט(אלק) .
אהה כמעט שכחתי,אין לי מושב אחורי אז אם למשהו יש משהו מצ'וקמק להעביר הלאה או משהו שיאמר...
ותודה לכולכם...ממש כיוונתם אותי.
ותודה מיוחדת ממש לעידן שבלי שנפגשנו לפני הדיון הזה פשוט נסע איתי מחולון לרעננה רק כדי לבדוק את הג'יפ.תודה גבר.
אם לא יהיו פאשלות מחר יהיה זכרון דברים וזהו
בנתיים לא צאתי כלום-אם צגיעה שמועה לאוזניכם על רכב משנת 90 ו