גם אני לא, הגרוטאה היה רק כדי להמחיש ולהדגיש את העובדה שגם אם הרכב יותר ישן, עדיין אין לי כסף להעמיד במקום כדי לקבל אחר ,אפילו באותה רמה...
Printable View
גם אני ביטחתי אצל מאיר לפני כמה שנים ולצערי השתמשתי בשרותם.
אכן שרות מהיר, יעיל וטוב.
שרון עשתה מעל ומעבר לטפל בכל שגעונותי ומאיר אפילו הגיע ביום שבת בכבודו בעצמו למקום התאונה אשר התרחשה, דאג והרגיע.
אמנם עברו כמה שנים, אך אף פעם לא מרוחר להגיד תודה
אז, תודה שרון ומאיר על הטיפול הכל השיגעונות שלי.
גם אם יש לי טענות לגבי גובה הפרמיה בביטוח רכב עדיין המצב הרבה יותר טוב מלפני 10 שנים
חלק מהסיבות זה ההרשעה בנושא קרטל הביטוח והכניסה המסיבית של חברות הביטוח הישיר.
הצעות המחיר שנותנות חברות הביטוח הישיר מאלצות את הסוכנים לכמעט להתיישר למחירים שלהם.
גם אם אתם מעדיפים סוכן אישי (גם אני)
צריך לתת קרדיט לחברות הביטוח הישיר שגם גורמות לתחרות וגם מחייבות את הסוכנים למתן שרות הרבה יותר
טוב .
הבעיה של חברות הביטוח הישיר זה שמנצלים אותם לצורכי מתן הצעות מחיר אבל לא משתמשים בשרותים שלהם.
למה זה קורה כי בסופו של דבר הלקוח ישלם עוד 200-300 ש"ח על הפוליסה והעיקר שהוא יוכל להשאר עם הסוכן
שהוא כבר מכיר באופן אישי
כולם מעדיפים להשאר עם השוקה שלהם, ישראלים אוהבים מגע ישיר וחם .
בהזדמנות החגיגית הזאת אני רוצה להודות לסוכן הביטוח שלי שייקה שהולך איתי כבר 20 שנה
עמד מאחורי בכל מקרה שנזקקתי לשרותיו, נותן שירות מצויין ואיכותי.
ולאחל לו שנה טובה ומתוקה ושתהנה מהטיול בחו"ל שאתה עושה עם כל המשפחה כמו בכל חג מחגי ישראל.
כבר כתבתי פה פעם שקיבלתי שירות מצויין ב 9 מיליון על תאונה שאישתי עשתה
הבעיה שניראה לי שיש עם סוכן ביטוח זה בעיקר זמינות, יום שישי 11 בלילה בחברות הביטוח הישיר יענו לי לטלפון (כי חלילה קרה משהו ואני צריך מענה שלהם על גניבה\גרירה\משהו אחר), להיתקשר בכזה מצב לסוכן ביטוח ניראה לי בעייתי יותר
אני אישית שנה שעברה חשבתי לבטח את הג'יפ אצל סוכן ביטוח שהמליצו לי עליו (לא מהאתר הזה), אם אני זוכר נכון פעם ראשונה שהתקשרתי היתה ממתינה, פעם שניה לא ענו, פעם שלישית התקשרתי ל 9 מיליון
ליפני עשור בערך סוכן ביטוח בזמן שהייתי צריך אותו עשה לי יותר נזק מתועלת
לגבי שוקה, לא הכרתי, פירסומות נהדרות
[QUOTE=נימי;470297]כבר כתבתי פה פעם שקיבלתי שירות מצויין ב 9 מיליון על תאונה שאישתי עשתה
הבעיה שניראה לי שיש עם סוכן ביטוח זה בעיקר זמינות, יום שישי 11 בלילה בחברות הביטוח הישיר יענו לי לטלפון (כי חלילה קרה משהו ואני צריך מענה שלהם על גניבה\גרירה\משהו אחר), להיתקשר בכזה מצב לסוכן ביטוח ניראה לי בעייתי יותר
אני אישית שנה שעברה חשבתי לבטח את הג'יפ אצל סוכן ביטוח שהמליצו לי עליו (לא מהאתר הזה), אם אני זוכר נכון פעם ראשונה שהתקשרתי היתה ממתינה, פעם שניה לא ענו, פעם שלישית התקשרתי ל 9 מיליון
סוכן ביטוח שלא מסוגל לתת לך שרות בזמן אמת לא שווה לבטח אצלו
כסוכן ביטוח כיף לי לשמוע כאלו מחמאות על סוכן עמית, מאיר יישר כח וכל הכבוד על איכות השרות שאתה מעניק ללקוחותיך.
ולחברים "טוב סוכן ביטוח אחד מ 9,000,000 מוקדנים מתחלפים"
כפי שציינתי, אני לקוח של שרביט כי בהשוואה שעשיתי בזמנו היה פער מחיר מאוד גבוה לזכותם גם אם הפוליסה הייתה מעט נחותה (אבל מספקת מבחינתי)
מכל למקום, תחילתו של השרשור בפרגון למאיר ולאור המשכו של השרשור אין ספק שהוא רק מחזק את מעמדו כסוכן ביטוח שיודע את העבודה ומחזיק לקוחות מרוצים ומפרגנים.
לא מדובר בדבר של מה בכך בתחום כל כך תובעני מצד הלקוחות ומתנער מצד החברות המבטחות...סוג של חבל דק שרק מקצוענים יודעים להלך עליו.
עכשיו רק תפסיק כבר להתנדב למשטרה ותהיה ממש מאה אחוז.... ;)
אל תדאג, על החלק של המשטרה תמשיך לחטוף ממני אבל מה ששלך שלך.
במקרה הזה השאפו כולו מגיע לך.
( ואין קשר ליום כיפור כי אני כידוע כופר גדול)
רק למען הגילוי הנאות,
אני לקוח רב שנים של מאיר ושרון - ורק בגלל שרון
וחוץ מזה שמאיר הוא משת"פ של המשטרה - אביו מולידו של החטא והטומאה
באהבה (לשרון)
יוני5
מעניין שבדיוק אותם מילים אני אומר לאישתך