משעשע, מישהי הזכירה לרעה את ג'יפולוג באחד מהטוקבקים לכתבה -
אחת מהתגובות לתגובה מספר 153.
מי יוצא לתקן את התדמית ומוציא אותה לטיול? :)
Printable View
משעשע, מישהי הזכירה לרעה את ג'יפולוג באחד מהטוקבקים לכתבה -
אחת מהתגובות לתגובה מספר 153.
מי יוצא לתקן את התדמית ומוציא אותה לטיול? :)
זה מזכיר לי שבאחת האכסניות ליד הרוקיס ראיתי בלוח מודעות מזכר מרשות הפארקים המזבירה מדובים
הם טענו שצריך להסתובב באיזור דובים עם הספריי פלפל ופעמונים קטנים שיעשו רעש לדוב לפני שתפתיע אותו
כמו כן הם הדריכו איך לזהות דובים על פי הגללים שלהם
דוב שחור - קקה בצבע כך וכך מנוקד גרגירי פטל בר
דוב גריזלי - קקה עם פרוות דוב שחור + פעמונים קטנים וריח פלפל :)
יש לציין שאז הבנתי את הפואנטה!
את הספריי אתה יכול להשאיל מהרנג'ר
מעניין מה הסיבה שג'יפאית תתקשה למצוא מישהוא שיקח אותה לטיול.....יש איזה רעיונות?
או שבאמת כולכם סנובים אף למעלה?
http://i1125.photobucket.com/albums/...agi1/fugly.jpg
היי, טל
אני מצלם עם 100-400, עדשה שהמפרט שלה טוב בהרבה מאיכותה האופטית... די מבאסת בתור עדשת L. התלבטתי בזמנו אם לקנות 400 5.6 כמו שלך, אבל הלכתי על הזום - ממש לא מדליק. מכיוון שיש לי גם 70-200 4.0 מיוצבת, אני חושב לפני הטיול הבא למכור את ה 100-400, ולקנות מכפיל 1.4. מבחינת גופים, הדוב המתפרע צולם ב-40D, הפורטרטים המצורפים כאן ב-5D מארק 1. את ה-5 כבר מכרתי מזמן.
גאוגרפית - את הפורטרטים המצורפים ("לראות לדוב את הלבן שבעיניים"...) צילמתי ב-וולדז, את האמא ושלושת הגורים בהיינס. את הלינג-קוד המפלצתי צילמתי (וגם דגתי , ולאחר מכן אכלתי... ) בצ'ארטר דייג ב-סיווארד. את אריות הים הטורפים סלמונים (והשחפים צוללים על השיירים), וולדז.
מכיוון שהשרשור הזה מושך כל כך הרבה מתעניינים - בקיץ הקרוב (2013) אני מתכוון לעלות פעם אחרונה עם המוטרוהום לאלסקה, ולמכור אותו שם. אם יש מישהו באתר הנכבד הזה שעשוי להיות מעוניין לקנות ממני את המוטורהום באלסקה, לטייל שם חודש חודשיים ואחר כך לרדת איתו למרכז ארה"ב - אשמח לשמוע. זה סידור שמאפשר ליהנות מכל יתרונות המוטרוהום בארה"ב, ולחסוך אלפי קילומטרים מנהלתיים. עוד מוקדם לסגור דברים, אבל זו התוכנית. בבוא העת אוציא שרשור מפורט על הרעיון, אבל תתחילו לחשוב כבר עכשיו - האם אתם ממשיכים לצ'וטט באינטרנט, או מחליטים לממש את החלום? מחיר הנבלה, אגב, סביב 10,000 $, ויש בו כל מה שניתן לרצות לטיול של 2-4 אנשים. אני מצרף תמונה של האוטו, ב-Dempster HWY, חבל יוקון. אם יש גן עדן, זה שם!
רמי תמונות מדהימות
אפשר לארגן הורדת הקרוואן בחזרה לארהב ללא רכישה?
היי, צור!
יהיה לי לעונג לבדוק איתך אופציות. מכיוון שהקראוון לא ממש יקר בקנייה, זה יותר עניין של התנהלות על הוצאות שוטפות להשמיש ולהעלות אותו צפונה, וכיו"ב. השאלה הראשונה היא אם אתה יכול לפרגן לעצמך את הזמן לטיול כזה. בוא נדבר, בכייף. מקסימום נמשיך לטייל ברוברים...
אני ב 05444-521519. העניין לא בוער, עדיין...
תמונות מדהימות.
כשתגיע לאיזור סן פרנסיסקו, אם אתה רוצה מיטה, מקלחת חמה וארוחה ביתית, אתה מוזמן לקפוץ. זאביק.
אהלן רמי,
יופי של צילומי אקשן וקלוז אפים - שיחקת אותה בגדול!!
לגבי ה 100-400, כנראה שנפלת על עותק לי הכי חד, שמעתי שיש לימונים בליין הזה.
אגב, לצורך העניין, גם אני רחוק מלהיות מרוצה מביצועי המיקוד והחדות של ה-400 פריים שלי - עדיין מנסה להתמודד עם זה.
זאביק, תודה רבה!
אהיה איתך בקשר כשאתקרב ל-SF. (ראיתי שאתה שנרשמת אליי בפייסבוק)
יש מצב למטקות על חוף האוקיינוס?! :)
חג שמח!
טל.
תודה רבה לכם - אלה, יואב, כפיר, נעמה וזאביק :)
נהנתי מאוד לנוח קצת ולהרגיש בית אצלכם!
כל טוב,
טל.
שמחנו מאוד לארח אותך :)
תהנה בהמשך הדרך, תמשיך לגרום לנו לקנא בתמונות המדהימות, ואתה תמיד מוזמן לבוא לבקר שוב.