אנחנו עוד נדבר...
Printable View
צחי
אם הסופה תהיה מוכנה עד התאריך הנקוב אתה יכול לקחת את הג'מוס
סופי הירוקה קיבלה כנפונים רחבים וכעת מלבישים לה סגירת חורף ומושבים מפנקים כמו לרכבי פאר(אז מה עם יש לי שריטה?)
אין לי בעיה שתצחקו עליי שאני לא ספונטני...אבל אני צריך לדעת איך להתנהל ומה להגיד לאנשים...
זה סך הכל שבוע הבא ולא בטוח שלכולם יהיה זמן להתעסק עם דברים באמצע שבוע..
שכחת פרט קטן וחשוב.
גשם. הרבה גשם.
נכון לעכשיו לפי המפות הסינופטיות הולך לרדת ממנו והרבה. בכל הארץ (מדברים על *כל* הארץ כמעט עד אילת)
בקיצור, מציע להתעדכן בעוד יומיים שלושה בתחזית רלוונטית יותר
ורק אז לקבוע היכן (סליחה שגיא)
בינתיים אפילו ה4X4 שלי תקין ואם תרצה השם אני אוכל אפילו לטייל במפגש הקרוב :)
איתי
חברים יקרים, במידה ויש מישהו מאיזור ראשל״צ/מרכז או בכלל שמתכוון לנסוע דרומה ביום ו׳ על הבוקר מוקדם, בבקשה לעדכן אותי מעוניין להצטרף לשיירה. ד״א התחדשתי סוף סוף בסט TOYO AT,יש סיכוי שמישהו מתכנן מסלול שעביר גם לגרנד ויטרה 2007 (ממוגן+הגבהה)?
מברוק איתי...
מפירוק?
סוף שנה ראבאק אין דקה לנשום
מה חדש? כל שנה זה באותו התאריך.
מותר לנשום כמה שעות בסוף שבוע
אם הולך להיות גשום אז על אחת וכמה אין מה להחליט כרגע על מיקום, מה שבטוח - דרומית לקו באר-שבע. אוקי?
שמוליק, תודה :) אכן. מפירוק ואפילו יחסית בזול.
שונא להיות נביא זעם (הפולני שבי תמיד מנצח בסוף :cool: )אבל נראה שזה לא מספיק....
מצד שני, הטווח עוד רחוק ובעוד יומיים שלושה דברים יכולים להראות אחרת. לשני הכיוונים.
אולי כדאי קצת מזרחה דווקא, מפגש ג'יפולוג בפטרה נשמע לי מצוין!
http://img2.tapuz.co.il/forums/1_166302914.png
לא הבנת אני חושב - המטרה היא לא לברוח מהגשם - להיפך!
אני אוהב את הכיוון של העניינים הסינופטיים פה...
לא מבין. מי אמר אין מיקום. נמרוד הצהיר מפורשות. דרומית מבאר שבע. אחלה מיקום. כנראה אגיע לשישי
מאיר,
אם כבר הגעת לשישי, לא תישאר לשבת?
לא יפה, הכנו אוכל...
21-17= :confused: נו בחייאת מה יהיה בסוף? מחזיקים אותנו במתח חיובי וזה טוב, רק לדעת שייצא לפועל בסופ"ש הקרוב. איתי מאיזה אתר הורדת את המפות- פרו פלסטיני?
השנה יהיה משחק הסימנים...
סעו לצומת טללים וחפשו רמזים להמשך המסלול.
יייששששש.
אני מת על משחק הסימנים\חפש את הג'יפומטמון!!! מה יהיה שביל של קליפות תפוזים :-)
אז עדיין אין מיקום?
אפשר לקבוע בחניה של מלון בראשית?
שגיא, כל הכיף בג'יפ זה שאתה לא צריך להתחייב למקום (כמו מלון בראשית) - אם יש גשם במדבר אז אני באופן אישי נוסע לאיפה שיהיה רטוב, ואם קבענו בשדה בוקר והכיוון הנכון הוא בכלל פארן, או שנקבע בים המלח ובעצם צריך לנסוע לניצנה... התלבטות.
נמרוד,
אני נוסע אחריך
נמרוד
אמנם נכון שג'יפ לא מחייב על מיקום מוגדר אולם מפגש חברים כבר מחייב קצת יותר. במיוחד כאשר הרבה חברים מחכים למוצא פיך.
חברי ג'יפולוג שמחים ומצפים לבוא למפגש אבל גם מצפים ביום יומיים שאחרי לתכנן משלולים ולטייל.
אני מניח שככול שתשתהה יותר עם קביעת המיקום כך כמות האנשים שתגיע תהיה קטנה יותר וחבל.
בהזדמנות זו מזל טוב ורוב נחת...
בועז
תודה בועז, אנחנו דנים באפשרויות, מבטיח תשובה בסוף היום. זה יהיה כנראה מיקום מרכזי למדי ונוח להגעה כדי לאפשר גמישות לכל הכיוונים.
חחחחח סביון. הכנו אוכל. אתה מתכוון שהכי טעים אצל מאיר ואנחנו באים לאכול ?
אם אתה מתעקש שנבוא, אז נבוא!
ברור מתעקש. בתוקף
:cool:
לכל המודאגים מארגון מסלול-
הבטחה שלי-
מסלול מהטובים שיש, ליום שאחרי ליל המפגש. גם במקרה הזה, דנים באפשרויות...
(לא לשכוח להביא מפה למפגש, כי אתם לא רוצים שאני אסמן לכם בטוש על המסך)
אסף.