תגובה: מעונין לקנות ריינג' שנת 2000
שמעון,
הטרייל בלייזר זה ממש רכב נחות ביחס לשתי האופציות האחרות. לא יודע מה פוטנציאל השיפורים שלו, אבל כפלטפורמה הוא ממש פחות טוב משתי האופציות האחרות. גרנד זה משהו אחר, יש כאן מומחים גדולים שיוכלו לייעץ לך.
יתרונו הגדול של הגרנד הוא שהוא עשוי להסיט אותך מהריינג', זה כבר טוב...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shimonnt
לא נראה לי שזזה שבדקתי, אשמח מאוד אם תוכל.
תודה
לקח כמה ימים אבל בסוף קפצתי לשם...050-6777919 הרכב מודל 2000, בצבע ירוק כהה ובמבט חטוף נראה טוב חיצונית. אם אספיק בצהריים אעבור שוב ואצלם לך כמה תמונות (עכשיו פשוט שכחתי את הטלפון בבית)
לאור התגובות כאן, אני מקווה שאני לא עוזר לך "ליפול" :) גם אני מאלה שרוצים לנד-רובר (במקרה שלי זה TD5) אבל פוחדים.
ליאור
תודה רבה,
אתקשר אליו ואעדכן.
שמעון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danob
לקח כמה ימים אבל בסוף קפצתי לשם...050-6777919 הרכב מודל 2000, בצבע ירוק כהה ובמבט חטוף נראה טוב חיצונית. אם אספיק בצהריים אעבור שוב ואצלם לך כמה תמונות (עכשיו פשוט שכחתי את הטלפון בבית)
לאור התגובות כאן, אני מקווה שאני לא עוזר לך "ליפול" :) גם אני מאלה שרוצים לנד-רובר (במקרה שלי זה TD5) אבל פוחדים.
ליאור
קפצתי שוב בצהריים לצלם אותו אבל הוא לא היה במקום...מה שאומר שהוא במצב נסיעה...:)
הי ליאור,
דיברתי איתו אבל הוא מתחיל במחיר של 68K, סתם לצורך איזה רפרנס, המחירון הוא 43.5K.
המחיר שממנו הוא מתחיל כלכך גבוה שאני לא בטוח שיש על מה לדבר.
או שאני חי בללה לנד ומקווה למצוא רכב שהוא גם במחיר טוב וגם במצב טוב או שכל מי שמנסה למכור חי באיזה סרט ודורש מחירים כאלו גבוהים...
לפי משך הזמן שאני רואה את המודעות ביד 2, יש מצב שאני צודק.
וכדרך אגב, הרכב הנ"ל מפורסם ביד 2 במחיר 65K מעל שלושה חודשים. משום מה הוא העלה לי את המחיר ב-3000 ש"ח.
בכל אופן, תודה ליאור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danob
קפצתי שוב בצהריים לצלם אותו אבל הוא לא היה במקום...מה שאומר שהוא במצב נסיעה...:)
כתושב השכונה לשעבר ,
כלי הרכב עם מודעות המכירה בכל האיזור הזה הם של סוחרי רכב . כן , יש כאלו גם בצפון תל-אביב.