נכתב במקור על ידי asafk
אני לא מוצא שום סיבה טובה לLO בהנעה אחורית. כל החבר'ה כאן שיש להם נעילה קדמית, כבר מזמן נוסעים טיולים שלמים בהנעה אחורית, אבל כאילוץ, לא מבחירה. בהתחלה, הם עוד הסתירו את העובדה הזו, והתנצלו עם כל מיני תירוצים (אין בעיה לנסוע 4H בשבילים עם הנעילה.. פשוט הצלב דופק, הלוקר גמור, הדרייבשפט עקום), עכשיו גם זה לא. מזה לבוא ולבנות תאוריות שלמות? יש לכם רכב 4X4, למה לסרס אותו?
גם בנהיגת שבילים מהירה, נהג טוב יהיה הרבה יותר מהיר ב4X4 מאשר בהנעה אחורית (ברכב 4X4. באגים זה סיפור אחר). בהחלקה מתבזבזת אנרגיה. הבלימה משמעותית יותר חלשה ב2X4, ועוד ועוד..
אתה נוסע בשביל? סע 4X4. למה לא?. הגעת לחריץ שאתה רוצה לעבור לאט? שלב LO. מה, ההנעה הקדמית מבזבזת לך דלק? שוחקת את הגג"שים בסרן הקדמי? מה בדיוק מפריע ב4X4, אם אין נעילה אוטומטית?
תסלחו לי על הנימה, אבל אני פשוט לא מצליח להבין. נראה שקודם יש פתרון (אחלה רעיון, אגב), ואז מנסים לתפור לו בעיה... אבל הבעיה לא באמת קיימת, נכון?
(ואני מצאתי היום, בערך הפעם הראשונה, מצב שהייתי צריך בו LO בלי לנעול דיפ' מרכזי... היתה התהלוכה בתל אביב "הרבה אנשים עם שלטים ושוטרת אהבלה אחת חוסמים את הרחוב שאסף גר בו" או משהו כזה, ו... בואו נגיד שבשביל לטפס על הגדר של הגינה הציבורית החרבה שעמדה ביני לבין החניה, עם מילימטרים בודדים מכל צד של האוטו בין עמוד למכונית חונה- הייתי חייב LO- בשביל הדיוק, אבל בלי לנעול- כי היה אספלט מתחת לצמיגים. שימושי כמעט כמו 2LO)
אסף.