לא שחס וחללה אני רוצה להתערב למומחים פה, אבל תיקון קטן, פוקס עם מיכל חיצוני עולים כ2150 ש"ח וללא מיכל חיצוני כ1450 ש"ח , לפחות ככה היה בפעם האחרונה שבדקתי...
אבל הי, דני זה האינטרנט, אם תחזור על זה מספיק פעמיים זה בטח יהיה נכון! לא?
Printable View
נו, יפה.. כבר יש ירידת מחירים, כנראה שהאינטרנט עובד .. :)
הכוונה היא לבולמים שעולים בארה"ב כ-100 דולר?
http://www.ebay.com/itm/4-Fox-2-0-Sh...5cea80&vxp=mtr
300 אחוז פער תיווך על מוצר שנדמה לי אפילו שפטור ממס בהיותו חלק בטיחותי....
מי היבואן הגזלן הזה?
לצערי במדינה שלנו כל יבואן גוזר קופון עלינו ביןן 200% ל 350%
FOX הולכים על מקסימום 360%
ח'ברה ,לפני שאתם מתנפחים אולי כדאי שתבדקו קודם, סתם קצת הבנה על מה אתם מדברים....
הבולם שבועז העלה פה הוא מסדרה performance ,זו סדרה חדשה של פוקס לבולמים עם גוף אלומניום שבאה להתחרות בבולמים בדרג של אולדמן ושות'.... עלות בולם כזה בארץ היא בערך 1100 ש"ח( אל תתפסו אותי במילה), עלות סבירה לחלוטין בעיני בישראל.
אהה... ודני, המחיר דווקא עלה לאחרונה, אז האינטרנט כנראה לא עובד...
נ.ב חשוב להדגיש כמובן שלצערי הרב אין לי מניות אצל היבואן...
היחידי שמתנפח פה זה אתה וכדאי באמת שתרגיע קצת בטרם יתחילו לענות לך בסגנון שלך...
בועז.... לא היינו פעם כבר בשלב שאתה מאיים עלי? אני זוכר לילות שטופי זיעה מפחד ממך...
אומנם החוק כאן בפורום שאם אתה כותב הרבה אז אתה בטח מומחה, אבל כל מה שביקשתי זה שתבדקו קודם לפני שאתם כותבים כאן( ואצלך בועז זו לא הפעם הראשונה שאתה מקשקש)
ארז,
קלטתי הרגע שכל הנסיונות האלו שלך הם בכדי לגרור מישהו לעימות על מנת לגרום לך תחושת נצחון שכנראה חסרה לך מאוד.
קבל פאול טכני- ניצחת...
שבת שלום לך ידידי היקר והוותיק!
ארז, האם פוקס נדיבים כמו רוביקון מבחינת האחריות ?
והאם יש כבר תוצאות מבחני השוואה או דעות על הבולמים "העממיים" של פוקס ?
מהם הבולמים המתאימים ל ZJ הגבהה "2 כאשר חשוב לי:
הרכב לא יתנדנד כמו ספינה בכביש
בתא המטען יש מיכל גפ"מ ( אני מעריך 0 4 ק"ג לגפ"מ ועוד כ 150 ק"ג למיכל).
לטיולים מתווספים עוד כ 300 ק"ג לפחות!
אם יש דגמים ספציפיים ומידות, אני אשמח.
אם יש קישור לקניה בחו"ל, אני מסתדר עם המשלוח.
תודה,
אביגדור
מחפש 4 בולמים אפילו משומשים במצב טוב לגראנד שירוקי מודל 2000 .
לחלופין מה המחיר לסט של 4 יחידות לסט ממוצע ?
היי.
ישנה אמרה באנגלית, שלדעתי מתאימה לדסקוס נושא שרשור זה (ולא רק):"One man's medicine is another man's poison".
כך שאני מתחבר יותר למה שבועז ציין (ולא בגלל ששנינו אברהמי), ולו רק משום שכיול בולמים אינו מדע מדויק ומה שיכול להתאים לאחד לאו דווקא מתאים לאחר.
ואגב, אני באופן אישי בעליו של לנדקרוזר 150, עם בולמי FOX, שהותאמו לדרישות שלי. ואני יכול להגיד, שמעולם ואני מדגיש מעולם, לא נסעתי על לנדקרוזר שהתנהגותו כה מדויקת ולא על חשבון נוחות.
מישהו יודע מה המידה לבולמים ל ZJ הגבהה של 2"?
אביגדור