קובץ מצורף 68186קובץ מצורף 68187קובץ מצורף 68188
הוחלף הגה צריך ליבחור ! יש לכם בחירה ?
Printable View
קובץ מצורף 68186קובץ מצורף 68187קובץ מצורף 68188
הוחלף הגה צריך ליבחור ! יש לכם בחירה ?
רק המקורי
רק מקורי במצב טוב
של ספארי הכי מתאים ויפה
קובץ מצורף 68246קובץ מצורף 68245קובץ מצורף 68244קובץ מצורף 68247
צריך להמשיך לעבוד הפחחות גמרה אותי
קובץ מצורף 68248קובץ מצורף 68249קובץ מצורף 68250
מה עושים שניגמר הצבע באמצע?
מנשים לדלל עוד קצת וזה מה שיצא:p
עכשיו צריך לעבוד על פנים האוטו
יש לי השראה מבלייזר שצילמתי ליפני שנים איך לרפד את הגג [לא מצליך להעלות תמונות שלה]
מה זה על הגג?
על הגג זה פנסים יש לי תמונה להדגמה אבל לא מצליח להעלות אבל בכל צד יש שני פנסים עגולים עם מיזגרת שהיו של ביואיק סקיילארק 72.
בהתחלה רציתי לעשות חלון בגג אבל ראיתי בלייזר בחול שהתקינו לה פנסים על הגג והחלתתי ללכת על זה ,אולי אני ישנה לפנסים מרובעים יש לי פנסים ומיסגרת של אולדסמוביל [יש לי מחלה כל אוטו שאני קונה אני קונה גם רכב לחלקים ויש לי מלאי של כל מיני חלקים בעיקר אמריקאיות מכל השנים]
מקווה שבסוף זמ היראה טוב:confused:
כרגע לא ממש לטעמי, אבל אולי צריך לראות כשיהיה מוכן.
ובכלל, מי אני שאחווה דעה, אני התקנתי 5 פנסים בגג שלי.
חברים העבודה לא נגמרת עכשיו עובדים על מערכת החשמל הפנימית לוח שעונים מפסק תאורה לראות שהכל עובד.
לפני זמן רב הייתי אמור להחליף רכב אספנות שהיה לי [אמריקאי כמובן] בבלייזר 83 6.5 בנזין צבע לבן צילמתי את הרכב היה בו משהו יפה הגג הפנימי היה מרופד כולו כולל הפיבר בעור או דמוי עור ,פסים לבן וחום החיבור ביניהם ע"י תפירה ובסיגנון רכב ישן [כל תפר קפיץ] משהו מיוחד אני לא מצליח להעלות תמונה .
האם היא עוד קיימת ראיתי אותה בראש העיין ?
יש לי גם בעיה חדשה בסטארטר הוא עושה טיק טיק כמה פעמים ואז עובד האים פרוק וניקיון יעזור
נקיון וחידוש תמיד טוב לסטרטר (ובכלל לחיים). מה שבדר"כ קורה במקרים של תקתוקים, זה או כבל מתח בלוי/חלש או מצבר חלש. יש שמוסיפים ריליי שפותר את זה, אבל זה כמו פלסטר לפצע ולא באמת מהווה פתרון מקצועי.
תבדוק שהכבלים שהולכים לסטרטר תקינים, בריאים ועבים.
תבדוק בריאות המצבר.
אם יש לך זמן לנקות את הסטרטר, למה לא.
הכבלים של הסטרטר
חדשים 35mm.
מצבר בן 6,7 שנים אבל זה מצבר מיוחד אמריקאי שייך לדיזלים, שיש סטרטר אפשר לתת סטרטר שעה והוא לא ניגמר . ניראה שצריך לפרק
אתמול סיימתי לסדר חשמל בלוח שעונים [המגעים בלוח הטריפו אותי] וגם תוספות חיבור מנורת שלוב 4*4 והוספת מנורת לחץ שמן שלא היתה קיימת יש לי רק שעון .
בלילה בדקתי התאורה עובדת יפה לתיפארת מדינת הבלייזרים. ;)
נישאר לי רק ליבדוק מזה המימסר הכחול ליד לוח נתיכים ?
אני ממשיך לעבוד על החשמל התחלתי עם פנסים , אני מכין צמות חשמל חדשים ובונה מערכת מימסרים לתאורה ככה אני שומר על מערכת התאורה בלי עומס חשמלי.
אני רוצה לעשות שאור רגיל יעבדו ארבעה פנסים וגם אור גבוה ארבעה פנסים ?
המשך עבודה על הבלייזר
מחפש בולמים לבליזר 82 מקוריים מצב טוב
התכוונתי לבולמים חדשים משומשים מצב טוב