דורון, אל תהיה אידיוט...
המכשיר היה כבוי ובכל זאת חוייב על "גלישה".
רק במקרים מאוד נדירים ודחופים אני מפעיל אותו בחו"ל.
אם לא הייתי צודק לא היו מחזירים לי כסף.
Printable View
דורון, אל תהיה אידיוט...
המכשיר היה כבוי ובכל זאת חוייב על "גלישה".
רק במקרים מאוד נדירים ודחופים אני מפעיל אותו בחו"ל.
אם לא הייתי צודק לא היו מחזירים לי כסף.
עדכונים:
למי שעוד היו ספקות לגבי מה זה "שירות מחורבן":
המכשיר נמסר לתיקון ביום חמישי. הבעיות שבגינן נמסר לתיקון - סוללה שמתרוקנת תוך שעה בערך, מכשיר כבה פתאום באמצע שיחה ללא קשר למצב הסוללה, אי יכולת לגבות תכנים - הוא לא מצליח להסתנכרן עם המחשב ולא מצליח לשלוח תמונות במייל. כדי לוודא שזה לא אני שטועה היכן שהוא, אז בדקנו ניסינו - אכן יש בעיה במכשיר.
לאור הקשיים בגיבוי התכנים שרובם חשובי םלי - ביקשתי שלא יפרמטו אותו במעבדה אלא אם גיבו את התכנים בעצמם.
המכשיר הלך למעבדה, קיבלתי מכשיר חלופי (מכשיר "פושטי" אבל זה לא נורא) ונמסר שאוכל לאסוף את המכשיר שלי ביום שני ב-13:00, אחרי שאקבל ס.מ.ס שהוא מוכן.
ס.מ.ס לא הגיע אתמול, כי גרוטאת הזונה החלופית עברה בשעה 13:00 בצהריים בדיוק, למצב של "מחפש רשת". לא מוציא ולא מקבל שיחות, לא מוציא ולא מקבל ס.מ.ס... יענו, "זמנך עבר".
הלכתי הבוקר על עיוור למרכז ההתשה. תשלום עבור חנייה כמובן (שהרי כל תושבי חולון מוזמנים לטפל במכשירים שלהם ביד אליהו, ליד היכל נוקיה... איזור שהגישה אליו "קלה ונוחה" ומציע "שפע חנייה") המכשיר הגיע? כן! הגיע!
התקלות תוקנו? לא! ואת זה אומר לי נציג ההתשה במפורש. בלי למצמץ. אפילו לא ניסה לשקר לי...
למה לא? כי לא אישרתי לפרמט!
אבל אם אני לא יכול לגבות תכנים חשובים, למה שאאבד אותם בגלל שאתם לא מוכנים לעשות את זה? שירות שפעם הוצע תמורת תשלום, משמע טכנית הוא אפשרי, אתם לא רוצים כי לא בזין שלכם.
ומה שיותר מעצבן - אם אתם לא מוכנים לתקן בלי לפרמט, למה לא להודיע לי את זה מראש במעמד מסירת המכשיר לתיקון, כדי שבכלל לא אשאיר אצלכם את המכשיר (למרות שזה מגיע לי, חלק מה"חבילה המפתה" במחיר זול עד גיחוך) תחסכו לי ריצות, חנייה, בזבוזי זמן, ארבעה ימים עם מכשיר חלופי נחות שבקושי עובד ועוד חצי יום של ניתוק מהעולם? במעבדה פרטית היו מתקנים כמו שצריך, בלי תירוצים, בלי לאבד אפילו אות אחת או רינגטון אחד, ברבע מהזמן.
זה ה"שירות" של אורנג'.
נכון שכל ספקי הסלולר הם זבלים כאלה בדיוק, גם הגדולים וגם הקטנים, גם היקרים וגם הזולים.
ונכון שזה תחום מטונף ומסריח ולא בגלל עלות המכשירים אצלם, אלא בגלל שהוא קם ונופל על איכות השירות. בארץ הזו זו בעייה אקוטית כי "תודעת שירות" זה מושג שאין לו שום תוכן בשפה העברית וכנראה לא קיים אצל ישראלים. אבל אלה לא תירוצים שאני מוכן לקבל כי כמו שאומרים אצלנו - הפעם מה שקרה היה ב"משמרת שלהם". אז הם אשמים.
מבחינתי הם הצטרפו לסלקום - שרופים לנצח.
אורנג' היא חברת תקשורת שמציעה שירות נחות, מזלזל, שמשתינה עליכם בקשת.אל תעבדו איתם, אל תעשו איתם עסקים. טינופות.
אני מכיר טוב את השיטה. עוד כמה חודשים ייצרו איתי קשר מ"שימור לקוחות" כדי לפתות אותי להישאר. תשכחו מזה. לא לפני שאת המכשיר אתם תתקנו כמו ילדים טובים. עכשיו נעביר הילוך לשלב הבא.
המשך יבוא.
איזה איום !!!
אני מפסיק ברגע זה לדפוק את הראש בקיר !
וגם אם תתקשרו אלי אני לא מוכן יותר לדפוק את הראש בקיר !
אבל אם תשימו לי טיפה קרח על הראש ופלסטר אני מוכן להמשיך לדפוק את הראש בקיר !
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מודה שהשירות של סלקלום (עיוות שם במקור ולא בגלל מקלדת של הסמסונג) לא טוב בהרבה אבל לפחות בסלקלום יש את דינמיקה שאולי מרכזי השירות מעטים אבל השירות בהם סביר עד גבול הטוב(במושגים ישראליים).
האמת היא שמצד אחד כולנו רוצים שירות זול ובאים בטענות על שירות גרוע עד מחריד....למה אתם מצפים?
כאן זה שירות רע נטו.
אין טענות על מחירים וכו'. החבילה כוללת שירות תיקונים.
אם הם לא רוצים, לא יכולים או לא מסוגלים - שיודיעו כשאני כבר שם ושלא יטרטרו אותי.
התחשוה שמתקבלת בכל פעם שמגיעים למרכז ההתשה היא שיעשו שם ככל שיוכלו כדי שתצא לא מרוצה, כועס ובתחושה שעובדים עליך, מרמים אותך ומבזבזים את זמנך.
בגלל זה עברתי לביטוח ושירות תיקונים של דינמיקה. אמנם טרטור להגיע למרכז שלהם בקניון איילון אבל לפחות חנייה בחינם ועל הנייר הם טובים יותר. שירות תוך שעה או שעתיים וטלפון חילופי כמו האישי במידה ולא יכולים לתקן. אה, אתה אשכרה יכול לדבר גם עם הטכנאי שנמצא חדר ליד. וחצי מחיר מהשירות של סלקלום.
בפעם היחידה שהייתי אצלם, דינמיקה, התברר שהבעיה הייתה במטען שלי ועדיין הם החליפו לי סוללה.
אני לא בא להלל ולשבח למרות שזה הרושם. פשוט עוד לא היה לי מספיק נסיון איתם. מקווה שבקלקול אמיתי/רציני לא יעשו לי בעיות.
פעם, לפני הרבה שנים ולפני עידן הסמרטפונים, התנסיתי בשירות של יורוקום עם מכשיר של נוקיה.
ריחוק מרכז השירות מהבית (לפחות היתה לי חנייה בעיתון), תורים ארוכים, אי העמידה בזמנים ואיכות התיקונים (תקלות חוזרות ונשנות במכשיר) גרמו לי לוותר.
יורוקום לא דוגמא.
השירות אכן היה מחריד.
מדובר בתקופה אחרת, לפני אלפי שנים - לנוקיה ויורוקום היתה שליטה בשוק הישראלי, וכן לפלאפון, סלקום ואורנג׳.
הם היו המשווקים הכמעט בלעדיים של מכשירים לרשתות ה-GSM.
גם בזק התנהגו אז אחרת (מישהו אמר שיחות לחו״ל במחירים מטורפים...?).
דרור, אתה חוזר כל הזמן על אותן הטענות שמבוססות על קונספציה ישנה.
תפוס חבר טוב שיעזור, ייעץ ויכוון ונסה את הדברים בדרך החדשה.
אולי תתקל בבעיות וקשיים, אבל לפחות לא תרגיש שיש מאחורי זה חברות ענק שיושבות ימים ולילות וחושבות איך לדפוק אותך.
חברות סלולר לא באות לדפוק רק אותי, אלא את כולנו.
כל הזמן שהמכשירים תקינים, אין בעיה. אבל ברגע שצריך שירות, אשכרה לא בא להם לעבוד.
מה שהיה היום חרג מכל פרופורציה. למה הם בכלל מקבלים מכשיר לתיקון אם אין להם כוונה לתקן אותו?
לא, לא אישרתי להם לפרמט ובטופס קבלת מכשיר לתיקון יש רובריקה בדיקו בשביל זה שחותמים עליה. נציג ההתשה לא יכול להגיד מראש שאם אני לא מאשר מחיקת המכשיר הם לא מתקנים אותו? מלכתחילה לא הייתי משאיר אצלם את המכשיר לחמישה ימים!!!
בגיבויים כבר יש מי שיעזור.
את ביטוח התיקונים של אורנג' אני מבטל כבר מחר. המכשיר יילך למעבדה פרטית ולא אכפת לי שיעלה קצת כסף, לפחות אני יודע שאקבל שירות ושהוא יעבוד טוב עד שאחליט להחליף אותו בדגם חדיש יותר, וזה כבר לא יהיה באורנג'.
אורנג' לא יראו אותי יותר כלקוח שלהם גם אם יחלקו מכשירים וחבילות לא מוגבלות בחינם. הם לא רוצים ולא מסוגלים לעשות את המינימום בהתנהלות מול אנשים. אני מקווה שכל מי שקורא את זה יפנים וירשום לעצמו לא להתקרב אליהם.
דרור ידידי,
1. אתה מתעצבן לחינם. רצית מחיר זול? הכל כלול עם עודף מ 100 ש"ח - קיבלת. יש לכך מחיר.
2. את סלקום פסלת, את אורנג' פסלת, מחר תבוא עם הציפיות המוגזמות שלך (כן, הציפיה לקבל שירות הוגן היום היא מוגזמת) לפלאפון, תאכל את אותו הזובור, תפסול אותה גם כן, בקיצור, תתחיל לברר אם ג'אוול נותנים שירות בארץ...
בברכה ובאהבה - יוני5
תרשמו לכם: מאוד משתלם להתעצבן ברשת. זה עושה רעש.
לפני שעה הם התקשרו כדי ללקק לי, לספר לי כמה אני צודק וכמה זה לא בסדר מה שקרה ולדעת מה האפשר לעשות כדי שאהיה מרוצה
(בואו נחשוב... תתאבדו אולי?...בקפיצה לאיילון?)
מחר מגיע אלי הביתה שליח להביא סוללה חדשה. אם זו הבעיה, אחלה.
אם לא, יבוא שוב שליח לקחת את המכשיר וגם יחזיר אותו.
פחחחחח, יצאו בזול.
יש לי חבר, כתב כלכלי, גם הביאו לו חבילת סופגניות בשביל שישתוק.
לכתבי רכב נותנים פחות בשביל שישתקו.
ואני, סתם אחד, זה עוד פחות יותר, אז פשוט עברתי לגולן וקניתי מכשיר בחו״ל....
חכה, זה עוד לא נגמר.
נראה מה יהיה מחר ומחרתיים. אני אעדכן.
יוני..
גם פלאפון אותו החרא עם טעם קצת יותר עדין מאורנג'.
עזבו את כל הגדולים.
היום יש את:
גולן
הוט-מוביל
רמי לוי
אצלם אין שירות, בכלל.... רק מחיר זול עד גיחוך..
אבל מי צריך שירות?
תיקונים של מכשירים בכל מעבדה נחמדה בעיר מגורייך, בד"כ בעלויות זולות מביטוח מפקפק.
דרור,
תכין כרטיס microSD, אתו אתה יכול לגבות את כל המידע שלך (במידה והוא לא יושב עליו בכל מקרה).
את אנשי הקשר תעביר אחת ולתמיד לגוגל ולא על המכשיר/סים. כדי לגבות את ה SMSים יש תוכנה
שנקראת SMS Backup And Restore - רק צריך לוודא שהיא שומרת את זה על הסים (בסמסונג לפעמים
זה על הזכרון הפנימי ויש לזה פתרון).
מה עוד אתה צריך לגבות חוץ מתמונות, אנשי קשר, סמסים, מוזיקה וכו' ? אם המכשיר נדלק לך כל אלה מגובים
תוך מספר דקות.
אם אתה צריך עזרה צור קשר בה"פ.