:D :D
אלן דילון....לא
אבל זו חדירה לחופש הפרטיות לא ?
מה זו חדירה ? אונס,בעילה,מעשה סדום :D
Printable View
:D :D
אלן דילון....לא
אבל זו חדירה לחופש הפרטיות לא ?
מה זו חדירה ? אונס,בעילה,מעשה סדום :D
בדיוק, ולא עושים את זה כרגע כי זה לא משמש לצורך גביית מס.
אבל המטרה היא קודם כל להכניס לך יד לתוך הכיס. ברגע שהמעקבים האלה יכניסו להם כסף, הם יעשו את זה.
ועל הדרך, גם יאספו עליך מידע. כי מידע זה כוח. זה בדיוק אותו חרא כמו המאגר הביומטרי.
כל מה שנשאר לקוות זה שמישהו יגיש בג"צ נגד דבר כזה. ואז לחילופין, הם באמת יעלו עוד יותר את הבלו על הדלק במקום זה...
הצבעתי למישהו שלצערי לא נכנס בסבב הזה לכנסת, (לא...לא עלה ירוק)
שורה תחתונה, לא היה במי לבחור, היה ברור שהממשלה הזאת תהיה ברשות נתניהו, ואני מאמין שאם ז'בוטינסקי היה חי
הוא היה מנגח את נתניהו, כבר אי אפשר לחיות פה, ואם לא אמא שלי שהייתה מתרסקת לרסיסים, הייתי כיום בארה"ב,
עובד על איזה סמיטריילר להנאתי ופרנסתי,
אני מתלונן, כי כואב לי בכיס, מנקזים לי מס מהמשכורת, מס מהסיגריות, מס מהדלק, מה אתם לא שבעים? לא מספיק?
אנחנו כאזרחים כבר מזמן היינו צריכים לעלות על הנמלים מקורות וחברת חשמל, ולשחוט שם את העובדים וההנהלה על הגרדום
על העושק שהם עושקים לנו את הכיס עם הוועדים החזקים שלהם, ואת עופר עייני, מזמן צריך להעלות על המוקד,
כל פעם שלא יוגשו סטייקים לעובדי חברת חשמל הוא ישבית את המשק? זה טרוריסט כלכלי!
ועל הכנסת? שלא נדבר בכלל! כל טיסות הVIP, כל הכספים שמושקעים בכל ח"כ שהלוואי היו כשווי המשכורת שלו, אבל הן יותר!
אם לח"כים באמת איכפת מהכלכלה, שיתחילו להכנס באיגודים הגדולים ובוועדים הגדולים, לא יכול להיות שוועד של חברה כושלת
כחברת חשמל יתפוס מדינה שלמה בביצים!
לבעלי הסמרטפונים, תעשו כמוני, קנו "אידיאטפון" מכשיר פשוט ובסיסי, בלי תוכנות ואפליקציות שמפעילות מקרופונים מבלי שאומר להם,
http://4.bp.blogspot.com/-4IR526ABcL...255B1%255D.jpg
באותה מידה יכולת לומר שנפסיק לנהוג ברכב ונעבור לאופניים.
לא רוצים.
רוצים סמארטפון ושלא ישתמשו בו נגדנו.
רוצים רכב מבלי שימציאו מיסים חדשים כל שני וחמישי.
מעבר לכך, כבר אין אידיוטפון.
הטלפון נראה לך טיפש ואולי היצרן הגביל מספר פונקציות אבל מערכות ההפעלה דומות.
הכל ניתן למעקב.
ואם עוד נשארו אדיוטפונים, הם הולכים ונעלמים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נמרוד,
מנטרים אותנו הרבה יותר ממה שאתה בכלל לוקח בחשבון.
הטכנולוגיה שבה פיצחו למשל את חיסול אל מבחוח היא ישראלית...
וזה שישראל מצליחה לסכל כל כך יפה אפילו מחבלים מתאבדים בדרך לפיגוע זה מקרי?
חומר למחשבה בלבד.
בעניין החוק, אחרי ששמעתי את שלמה מעוז חובב המיסים מתבטא שהחוק לא יעבור אז נרגעתי.
הבנתי שנחטוף את הבומבה מכיוון אחר כנראה.
מעניין אגב אם הממשלה החדשה תתחשב בנו.
החל מהיום עוד אחוז מס הכנסה, עוד בדלק, חשמל, מים וארנונה.
נמאס!
הממשלה לא יכולה ולא רוצה "להתחשב". היא צריכה לסגור את הגירעון.
בינינו? כרגיל, מסים ירוקים למיניהם הכי קל והכי "הוגן" להטיל על מכוניות פרטיות - בין אם על הדלק ובין אם בצורת ניפוח אגרות הרישוי.
זו גם הסיבה הראשית למה לא משקיעים כאן בתחבורה ציבורית - כדי להבטיח שלא תהיה לנו אלטרנטיבה לפרייבטים ונמשיך לעמוד בפקקים ולשלם כל מחיר עבור דלק.
עוד השנה ליטר סולר "רשמי" (לפני הנחות) ידגדג שבע עשרה-שמונה עשרה שקל, וליטר בנזין יחצה לראשונה את מחסום עשרת השקלים. תרשמו לכם.
שלא תגידו שלא ידעתם כשהיתה הזדמנות לצאת לרחובות ולא יצאתם, וכשהיתה הזדמנות להחליף שלטון ובכל זאת שמתם פתק של ביבי בקלפי.
http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.4240002
הקלות במיסוי במקום אגרת גודש?
לא נשמע מעורר אמון.
אני מאמין יותר בקלות לעוד נטל מס.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro