תגובה: Article: דעה אישית: ברלי עצבני – קבלו את מס הנסועה
קודם כל יש בזה פלוס
מי שיגנב לו הרכב יוכל לדעת איפה הוא... (או שאולי עדיין ייסעו עליו ברמאאלה ואתה תשלם חחח)
דבר שני לא הבנתי כלכך לכל הרכבים בארץ יהיה את הגלאי הזה? לא משנה באיזה אזור נוסעים?
בכל הארץ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סופת המדבר
קודם כל יש בזה פלוס
מי שיגנב לו הרכב יוכל לדעת איפה הוא... (או שאולי עדיין ייסעו עליו ברמאאלה ואתה תשלם חחח)
משטרה צ'לום..
הלו משטרה,גנבו לי את הרכב.את יכולה בבקשה לאתר לי אותו ?
לא,צ'טערת,אנו לא שייכים למאגר מידע הזה,פנה ל"תשובה את עופר" הם מחזיקים בזכיון,מילוי של כמה טפסים בתשלום כמובן, ביי נשמה.
וברצינות ,מה זו תחבורה ציבורית מספקת שתצדיק מס גודש ? מה המדד שלה ?
יש למישהו באמת כוונה לייצר אחת כזו ?
וגם אם תהיה כוונה ,עם הבירוקרטיה הישראלית זה ייקח עשרות שנים.
מס גודש ? דברו איתי עוד עשרים שנה בבקשה,חמסנים.
תגובה: תקציב המדינה יעמוד בזה ?????
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דידין
מאחר ואנו חלוקים בדעה מה נכון ומה לא נכון לעשות , האם נתניהו מנהיג טוב או רע למדינת ישראל וכו..אני אין לי חשק ורצון להתעמת איתך (צדיק באמונתו יחיה).
.
דוד
אנחנו חלוקים אם הוא ראוי להקרא מנהיג,
לפי כל תורות הניהול שאני מכיר אין לו אף אחת מהתכונות שהופכות אותו למנהיג.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
וברצינות ,מה זו תחבורה ציבורית מספקת שתצדיק מס גודש ? מה המדד שלה ?
יש למישהו באמת כוונה לייצר אחת כזו ?
וגם אם תהיה כוונה ,עם הבירוקרטיה הישראלית זה ייקח עשרות שנים.
מס גודש ? דברו איתי עוד עשרים שנה בבקשה,חמסנים.
ברצינות? תחבורה ציבורית שתגרום לי להשתמש בה במקום להזיז את האוטו. מדובר בחלום רחוק, אם להיות ריאלים. אבל יש דוגמה אחת (ויחידה!! ) של שירות כזה - הנתיב המהיר בין ירושלים לתל אביב. הזמן בפקק יקר מספיק והשאטלים יעילים מספיק כדי שהחניות יהיה תמיד מלא בשעות העומס. זה אומר שלנהגים זה משתלם.
אבל כאמור - אנחנו מדברים על אגרת גודש בגלל שהפקידים מסיטים את הדיון לשם - המס המוצע הוא ממש לא אגרת גודש - הוא יחול על כולם בלי קשר לאם הם כן או לא נכנסים למרכזי הערים.
אסף.
פורסם בדף האוהדים של יאיר לפיד
http://www.facebook.com/YairLapid?fref=ts
אתם מוזמנים לתמוך להגיב ולחזק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ברצינות? תחבורה ציבורית שתגרום לי להשתמש בה במקום להזיז את האוטו. מדובר בחלום רחוק, אם להיות ריאלים. אבל יש דוגמה אחת (ויחידה!! ) של שירות כזה - הנתיב המהיר בין ירושלים לתל אביב. הזמן בפקק יקר מספיק והשאטלים יעילים מספיק כדי שהחניות יהיה תמיד מלא בשעות העומס. זה אומר שלנהגים זה משתלם.
אבל כאמור - אנחנו מדברים על אגרת גודש בגלל שהפקידים מסיטים את הדיון לשם - המס המוצע הוא ממש לא אגרת גודש - הוא יחול על כולם בלי קשר לאם הם כן או לא נכנסים למרכזי הערים.
אסף.
ברור,אני הלכתי צעד אחד קדימה.(שכנראה לשם הם יגיעו בסופו של דבר...יש תקדימים באירופה-סיבה מספיק טובה).
על מס הנסועה אני לא רוצה בכלל להתחיל לדבר...דרור עושה את זה יותר טוב,אין לזה אח ורע בעולם,ממש מדע בדיוני.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אסף.
אני לא מחפש מנהיג. כבר היה לי "מנהיג"-רבין-שהביא את אסון אוסלו עם 1500 הרוגים.
היה לי "מנהיג" אריאל שרון,שהביא לנו את מלחמת לבנון+ההתנתקות.
אני מחפש אדם עם חוש אחריות -לא מנהיג
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
אנחנו חלוקים אם הוא ראוי להקרא מנהיג,
לפי כל תורות הניהול שאני מכיר אין לו אף אחת מהתכונות שהופכות אותו למנהיג.
ראשית = שלחתי את התגובה הראשונה מהסמארטפון "ויצא" כאילו אני עונה לאסף, אבל התשובה היא ל "זרש"
אני לא מחפש מנהיג.
אנו מכירים "מנהיגים" בעמים אחרים ולאן הגיע העם היהודי בעזרתם .
כבר היה לי כאן "מנהיג"- רבין-שהביא את אסון אוסלו הארור עם 1500 הרוגים+ הנהגת אש"ף בשטחים
אני לא רוצה "מנהיג" כמו שמעון פרס עם חזון המזה"ת החדש שלו + חזון 2 המדינות שאנו יודעים לאן זה יוביל .
נבחר כאן כבר "מנהיג" , אריאל שרון,שהביא לנו את מלחמת לבנון+ההתנתקות.
אני מחפש אדם עם חוש אחריות ורגליים על הקרקע -לא מנהיג
דייי פאטתי לומר שברלי כותב ממניעים פוליטיים, לדעתי אם טיבי היה ראש הממשלה או יחימוביץ הדברים היו נאמרים , דרך אגב לעומת הסיגנון הרגיל נראה לי שבאמת התאמצת לרכך משמעותי , לעניין מס נסועה, אל דאגה המחלבה עובדת ,והכי גרוע זה האח הגדול
כבר היה לי כאן "מנהיג"- רבין-שהביא את אסון אוסלו הארור עם 1500 הרוגים ++++. +הנהגת אש"ף בשטחים
דידין סליחה...... הייתי חייב לתקן אותך.
בבקשה אל תסטו מהנושא לחילוקי הדעות הפוליטיים הרגילים והרעים.
זה לא עניין של "מנהיג" לא מהשמאל ולא מהימין הפוליטי, אלא של תפיסת עולם בולשביקית ששולטת כאן מאז קום המדינה, ומשותפת הן לממשלות השמאל והן לממשלות הימין, שרואה ברכב פרטי "מותרות" ובבעלי הרכב סוג של פרה חולבת ו"אשמים" אוטומטיים בכל הרעות החולות כאן.
אסף עשה את האבחנה המתבקשת שאני אולי פספסתי - זו לא "סתם" אגרת גודש כמו בלונדון. התוכנית מדברת על מס נסועה - מס נוסף שמוטל על עצם פעולת הזזת כלי רכב ממקומו ופוגע ישירות ובאופן חמור וחצוף מאין כמוהו בחופש התנועה של האזרח. על החדירה האנושה לפרטיות וההשלכות שלה כבר כתבתי מספיק... ואם אתם זוכרים את תוכנית המאגר הביומטרי, הרי שמס הנסועה הוא לא ההצעה הראשונה שמגיעה ממסדרונות השלטון ושמאחוריה עומדת התאווה הבלתי נשלטת לכוח ללא מעצורים ולניטור כל צעד של כל אזרח ואזרח ללא אבחנה.
הרי אין מצב שכולנו רק צדיקים. כל אחד מאיתנו מבצע מבלי לשים לב, כל מיני עבירות קלות על כל מיני חוקים מדי יום. ולא רק עבירות תנועה. אמצעי ניטור כאלה יאפשרו לשלטון לשים עלינו יד, אם רק ירצה, על כל שטות.
ככה, בלי שנשים לב, מתחיל שלטון טוטליטרי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דידין
ראשית = שלחתי את התגובה הראשונה מהסמארטפון "ויצא" כאילו אני עונה לאסף, אבל התשובה היא ל "זרש"
אני לא מחפש מנהיג.
אנו מכירים "מנהיגים" בעמים אחרים ולאן הגיע העם היהודי בעזרתם .
כבר היה לי כאן "מנהיג"- רבין-שהביא את אסון אוסלו הארור עם 1500 הרוגים+ הנהגת אש"ף בשטחים
אני לא רוצה "מנהיג" כמו שמעון פרס עם חזון המזה"ת החדש שלו + חזון 2 המדינות שאנו יודעים לאן זה יוביל .
נבחר כאן כבר "מנהיג" , אריאל שרון,שהביא לנו את מלחמת לבנון+ההתנתקות.
אני מחפש אדם עם חוש אחריות ורגליים על הקרקע -לא מנהיג
אז אתה עוד פעם נופל לתעמולה שיקרית,
מה שאתה קורא אסון אוסלו התחיל באסון קמפ דיוויד שבו אחד מ"מנהיגי" הימין החזיר את כל סיני אבל החליט להשאיר את עזה תחת שילטון ישראלי,
אותו אחד הגדיל ועשה כשחתם על נספח להסכם עם מיצריים שבו ישראל מכירה בזכותם של העזתים להגדרה עצמית, למעשה מנחם בגין הוא ראש הממשלה הישראלי הראשון שהכיר בפלסטינאים כישות בעלת זכויות, ומשום מה הימין טורח להסתיר את זה ולהעלים את זה מתוכנית הלימודים.
רק להזכירך שאותו "מנהיג" לא הצליח להשאיר בארץ 500 מטר של מלון סונסטה למרות שאלי פפושנדו הסכים לשלם על הקרקע מחיר מלא.
אוסלו והנסיגה היו סה"כ נסיונות לתקן את הטעות שמשום מה הימין טורח להסתיר.
מושיק,
אתה חייב לספר לנו איפה קנית את המשקפיים הורודות האלה, מי רשם לך את הכדורים,
ועל איזה פטריות אתה חי.
במדינת ישראל בגלל המבנה העקום של שיטת הממשל, המיעוט כופה על הרוב, מפלגה של 2
מנדטים מחזיקה בשר ללא תיק כי אחרת היא לא תכנס לקואליציה ואז הקואליציה תהיה רעועה.
זה החולי של כל השיטה.
כדי לייצר משילות צריך להעלות את אחוז החסימה ל 5 מנדטים, ראש הממשלה צריך להבחר ישירות
וכדי להפיל אותו יצטרכו רוב של 70-80 מנדטים. כמו כן, צריכים פה חוקה שתעגן את זכויות הפרט
והמיעוט, כי כמו שראינו שאין דברים כאלה, הרוב מסוגל לחוקק חוקים שידרסו ביד גסה את זכויות
הפרט. וכל עוד אין חוק יסוד (או חלק מחוקה) שמגן על דברים כאלה אתה ואני בסכנה.
מושיק, אני מאמין שב"ישראל היום" יקבלו אותך באהבה.