לקחתי תודה. נברר ונעדכן
Printable View
חנן, מה שהראית שניתן לשים על פול סייז אמריקאי זה בדיוק מה שעומד למכירה (לפי אייל) הבחור באמת עשה לפחות חיצונית עבדה ממש יפה. בנוסף ליד ה CK הזה עומד גם קראוון נגרר למכירה. עד כמה שאני יודע הוא מייצר אותם. לגביי להסב בארץ, שי פלג מבולסטר בזמנו בנ משהו לסילבראדו שלו ( מי שמכיר את הבחור כבר מבין כמה הוא פדנט)
לגביי המשאית, כן זו המשאית הייתה עליה כתבה. רמי, ממליץ שתיכנס לאתר של חברת SPORTMOBILE בארה"ב. הם מתמחים בהסבה של וואנם למוטורהום ( כמובן בגרסאות 4X4 של סוואנה ובעיקר פורד) יש שם אפליקציה ( לפחות ממשאי זוכר מזמן לא ביקרתי שם) שמאפשרת לתכנן את הבפנים של הרכב, זה יכול לעזור לך בתכנון.
אתם מפספסים פה משהו מאד גדול....
כל הקראוון, מכל סוג שיהיה , לא מתאים לשימוש בארץ , משתיי סיבות :
1) הארץ שלנו קטנה מדיי.
2) אין חניונים עם full hook up , ולכן כלי כזה הופך מכייף ...- לעונש.
בלי תשתית מתאימה לקראוונים, אין לכלי כזה זכות קיום בארץ.
בארה"ב , אני ואשתי היקרה טיילנו שבועיים עם הקראוון שאתם רואים פה בתמונות. חלום שהתגשם...- זו ההגדרה.
התפעול , החיבורים בכל חניון, מציאת החניונים ובכלל כל הממשק של הקראוון עם הסביבה הוא פשוט קל ופרקטי לאין שיעור....- בארץ אני לא רואה את זה קורה....
קובץ מצורף 70030
עד שאצלם את הקמפרוואן של השכן מצאתי משהו כמעט זהה, נראה בדיוק כמו מה שיש לו בחוץ ובפנים, והרבה יותר יעיל בנהיגה מהמפלצות המגודלות.
http://farm7.staticflickr.com/6152/6...338ff040_z.jpg
http://farm5.staticflickr.com/4104/4...2ca55f59_z.jpg
http://is02.thegumtree.com/image/big/157701130.jpg
הכלים של ספורטסמוביל מדהימים (מצ"ב מטה), יקרים רצח, ויש להם עבירות של מפלצת שטח, הכל מחוזק ומשודרג. נדמה לי שבארה"ב זה הסתובב בקרבת 100,000 $, לא לעניין. גם אין מקלחת ושירותים מלאים.
אני מסכים עם מי שכתב שקראוון הוא לא כזו מציאה בארץ. גם מזג האוויר כאן חם מדי, אתה בטח לא רוצה מזגן מטרטר כל הלילה
בהמשך לתמונה שהעלה חנן (קמפר בארגז של טנדר אמריקאי), יש גם Truck Camper שנקרא ALASKAN, והוא יורד בגובה על טלסקופים, לצמצום התנגדות אוויר. יש מקלחת חיצונית, בארץ זה לגמרי לא רע.
הדגם המצ"ב נמכר משומש ב-10,000, וזה כבר בא בחשבון להביא לארץ. עבור הטנדר, אגב, עם 8000 ק"מ, הוא רצה 25,000 $.
יש לי אחד בקנה בבניה ( משאית MAN 4X4 ) עוד מעט אפשר היה לשחרר תמונות .
עידו
אני ממש לא מסכים אתך. את סוף השבוע האחרון העברנו בחוף הים עם הTEARDROP והיה ממש כייף. את הצרכים עושים בטבע, מקלחת עשינו על ידי שק שחור יעודי למקלחת שמתחמם מהשמש , חשמל 220 לא צריך כיוון שהנורות כולן לד שצורכות מעט מאד חשמל , הילדה ראתה DVD במחשב הנייד שגם הוא מחובר למצבר דרך שקע מצית והמצבר של הקמפר מספיק לכמה ימים, בישול עושים על גז או על האש ומים לכיור מגיעים ממשאבה ידנית. ישבנו יומיים בחוף הדרומי והרגשנו כמו בימים הטובים בסיני. יש בארץ הקטנה שלנו המון מקומות שבהן ניתן להציב את הקמפר בטבע ואף אחד לא ידבר אתך. למי שרוצה מזגן תמיד אפשר לשים גנרטור במרחק כזה שהרעש לא יפריע , הרבה חברה עושים את זה באילת והיום יש גנרטורים מושתקים ( ויקרים) שממש לא שומעים אותם. ב 96 טיילתי עם אשתי במשך שבועיים בקרוואן באוסטרליה ונכנסנו אולי 3 פעמים לקמפינג. כמובן שכייף להיות בקמפינג אבל כייף לא פחות להיות בטבע לבד.
חנן, מזג האויר עכשיו נעים.
עוד מעט קיץ, ובקיץ ישראלי הדברים האלה הופכים לטאבון.
נו אז זה טוב בשביל הפיתות .
עידו
זהו, שלא רק הקמפר שלך. כל הקראוונים הנגררים הללו הם חממות ניידות.
איורור נכון וחומרים נכונים, וזה יכול לניות מאוד נעים. ויש לי הוכחןת..
אסף.