יש ניחוח גזעני שמרחף סביב התגובות פה, אם כי אני מנחש שחלק מהמגיבים נטולי מודעות,
הבעיה שספורט עממי לא יודע בדיוק לשים את האצבע על מה שמפריע לו.
Printable View
יש ניחוח גזעני שמרחף סביב התגובות פה, אם כי אני מנחש שחלק מהמגיבים נטולי מודעות,
הבעיה שספורט עממי לא יודע בדיוק לשים את האצבע על מה שמפריע לו.
סתם לידע כללי, אני רוצה להבין כאן משהו -ונאמר שאני מדבר כאן ממקום של חוסר מודעות (למרות שאני בעצמי סוג של ערבוב גלויות ולא כל כך ברור במשפחה שלנו מה אנחנו בכלל, ליל הסדר זה סרט רציני כי יש מלחמת עדות) - הוא לא יודע לשים את האצבע על מה שמפריע לו, אבל הספיק להעליב אנשים (בצורה די ילדותית) וגם לכתוב שטויות שלא יאמנו, כמו לדוגמה שמי שחסם את האזור אינו העיריה אלא "הירוקים" ולהמציא סיפורים על פרויקטים שנבנים באזור- ויותר חמור מהכל-הוא הצליח ליצור עלינו כזה עליהום חמור-עד שהוחלט לחסום בפנינו חלק מהשטח (!!!!!!) ואנחנו לא בסדר? ? ? יש לך כאן מצב נתון: בא אדם והחליט לקיים אירוע בבור בתל ברוך. באו אנשים ואמרו לו שוב ושוב לא לעשות את זה. התחננו. הוא המשיך בשלו. בסוף כל העולם ואחותו התלבשו על זה-והוא עוד התרברב בעובדה שהאירוע קיבל כיסוי טלויזיוני. הסבירו לו למה זה רע. למה זה יעיר כל מיני אנשים רעים שמעוניינים להזיק לנו. אנשים רעים עם כוח. אבל הוא לא הבין, הוא צחק עליהם, קרא להם שמאלנים, חנונים. האשים אותם שהם יושבים מאחורי מקלדת. (שזה קטע, כשהוא כותב כאן משהו זה כנראה נעשה בכוח המחשבה...). הוא לא כל כך הבין שמה לעשות שבניגוד למה שהוא כתב, השמאלנים והחנונים הם אלה שמשפיעים על עיריית תל אביב. השמאלנים והחנונים שהוא טוען שמתחבאים מאחורי מסך מחשב לא באים לבור כדי לעשות תחרויות השתנה, אלא פשוט שולחים מכתב למי שצריך. הדוגמה הטובה ביותר נמצאת לפניך: השמאלן החנון (אגב, פור דה רקורד, מעולם לא הצבעתי לשמאל) פשוט שלח מכתב למי שצריך וקיבל תשובה תוך חמש דקות. הקוף עדיין בטוח שהאזור נסגר בגלל הירוקים ובגלל קבלנים רשעים. והקוף מן הסתם ימשיך להתעקש שהוא צודק. זו הסיבה מדוע בסופו של יום קוף נשאר קוף ולא מסוגל להתפתח. במידה מסוימת זה אפילו עצוב. אני חושב שאחת הבעיות הגדולות ביותר של קופים כאלה היא שהם משוכנעים שהם צודקים גם כשהעובדות מובאות בפניהם באופן די נחרץ. אם אני היתי אחד שמארגן אירוע בבור ובגללו סוגרים את הבור, הייתי שם שקית על הראש בכל פעם שהיתי רואה ברחוב ג'יפ-רק בגלל הבושה שידעו שאני זה שהרס לכולם את הכיף, אבל זה אני. אני באמת מקווה שהסיפור הזה לא יתנפח מעבר למימדים הנוכחיים-אחרי הכל, תל חדיד עדיין פתוח- אך אם הצליחו לסגור די במהיות ודי ביעילות את הבור, לא תהיה שום בעיה לסגור לנו את חדיד. וגם להביא משטרה לאירוע בחיריה. (כל האירועים חוקיים כמובן) למרות שכמובן שזה לא בגלל הג'יפים, אלא בגלל הקבלנים. והשמאלנים. ואלה שיושבים מאחורי מחשב.
יש כאן בעיה: לכולנו יש אינטרס משותף. לכולנו יש ג'יפ. כולנו מושקעים על הגבהות ונעילות וכולנו אוהים שטח. אבל כשאחד פשוט פועל בנחרצות מטורפת כדי לדפוק את כולנו, זה פשוט לא נתפס. וכדי לחדד את זה: הנה שוב מה שאמרו לנו בעיריה: מגדלים סגרו לנו את הבור? לא בדיוק....
כ"ח באדר, התשע"ג
10 מרץ 2013
סימוכין:אכ- 08664913
להלן תגובת עיריית תל אביב- יפו לשאלתך-
בעקבות דיווחים על נסיעה פרועה של ג'יפים בדיונות בתל ברוך והנזק אשר מסב הדבר לדיונות, פועלת העירייה בשיתוף עם משטרת ישראל על מנת למצוא פתרון לאכיפה כנגד נהגי הג'יפים ולמניעת נזק נוסף לרכס. הצבת השלטים האוסרים על כניסת כלי רכב אזרחיים לדיונות היא בין הפעולות שננקטו להסדרת נושא זה.
לפרטים נוספים, אסטריה רואס, עוזרת דובר העירייה
נראה שאתה מדבר בקודים "ערס", "קופים", "בבונים".
תקרא את סעיף 1 מפה.
"1. נגד ביקורת השפה: ערס זה לא מילה גסה
הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא שבניגוד לקודמיו, שעדיין גמגמו אל מול הביקורתיות המזרחית, הגזען 2.0 כבר לא מפחד לומר "ערס". במקום לקבור את המילה הזאת, הוא פשוט מנטרל אותה לכאורה וטוען שהיא לא קשורה למזרחים ("מזרחים או אשכנזים… ערסים בדיוק כמו כל השאר"). היא בסך הכל מסמנת התנהגות גסה וולגרית, שלא קשורה לשום עדה. הנדלמן סמית אפילו מגדיל ומייחס אותה לביבי וליברמן, שהם בהחלט לא מזרחים.ההיפוך משיג את נצחונו בכך שכעת, מי שיטען ש"ערס" הוא כינוי גנאי למזרחים יהיה הוא עצמו עצמו זה שמייחס את הוולגריות למזרחים ויתויג כגזען. ההיפוך אמנם מבריק מבחינה רטורית, אך בסופו של דבר משולל יסוד. הדבר דומה לשימוש במילה "כושי": רבים טוענים כי זו אינה מילה גזענית, אלא בסך הכל מילה תנ"כית שהשימוש בה הורחב כדי לסמן את כל שחורי העור. עובדה, בשנותיה הראשונות של ישראל אף אחד לא ראה בה כינוי גנאי. אולם להוציא מבוגרים מסוימים, שעבורם השימוש במילה הוא אכן ניטראלי, המילה היא בבירור גזענית. זאת מהסיבה הפשוטה, שהיא הפכה כזאת ברגע שהחל השימוש בה כתרגום של הקללה "nigger".למילים אין משמעות קבועה. כמו ש"faggot" היא מילת גנאי להומואים, למרות שבמקור היא מתייחסת לחתיכת גחל, כך "כושי" היא מילת גנאי משום שזאת המשמעות המקובלת שלה, בלי קשר לשימוש המקורי. עשו ניסוי: האם באמת תרגישו בסדר לקרוא לחבר/ה שחור/ה שלכם "כושי/ת"? אני חושב שלא. באותה מידה, "ערס" מתכוונת למזרחים משום שזהו השימוש המקובל בה. כך השתמש בה הנדלמן סמית במאמרו הראשון, כשלא חשש מביקורת. הוא "ניטרל" אותה רק כשהיה כבר בעמדת מגננה.כמובן שאם מילים הן משהו שמשמעותו אינה יציבה, אפשר לטעון שמותר לשנות את משמעותן. לפי ניתוח זה, הגזען בעידן שאחרי הרב-תרבותיות לא מיתמם באשר להקשר של המילה "ערס", אלא עושה מעשה אמיץ ומשנה אותו. גם אם אתעלם מכך שבהקשר של מאמרו של הנדלמן סמית זוהי העלמת עין ברורה, הטיעון עדיין לא תקף. זאת מכיוון ששינוי משמעותה של מילה פוגענית הוא אכן מעשה אמיץ, אבל כשהוא נעשה על ידי הנפגע – לא על ידי הפוגע. הדגמה על השחורים באמריקה שוב תעזור: כמו שברור לרובנו למה מותר לשחור לקרוא לשחור אחר "ניגר" ככינוי חיבה, אבל ללבן אסור, כך צריך להיות ברור לנו למה מותר להוגים מזרחים להפוך את המילים "ערס" ו"פרחה" למקור של גאווה, אבל להנדלמן סמית אסור."
ואני שואל עדיין על החוקיות של המהלך, אע"פ שהוא מתבצע על ידי עיריית תל אביב ...
לפי איזו תקנה או חוק סגרו את השטח הזה שהוא בכלל אוסף של שטחים פרטיים?
אם מי מאיתנו ייסע בו בלי להשתולל, האם יקבל דו"ח ועל איזה סעיף?
לדעתי די ברור שלמשטרה אין שם סמכות אכיפה אבל אני לא עורך דין.
זה שהערייה פזרה שלטים כאלו לא עושה עלי רושם גדול. עדיין....
יש כאן בעייתיות מסוימת שאני לא יודע איך להתיחס אליה, כי אני רק חצי אשכנזי-וגם החצי הזה נתון לויכוח. אבל אני חושב שהמאמר הזה די מסכם את העיניין:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3574576,00.html
ובכל מקרה - לא אכפת לי אם מי שהרס לנו את הבור הוא ערס, קוף, זברה, דוב קוטב: הנושא בעינו עומד.
שימי,
הדיון הוא סגירת הבור ולא גזענות.
יש מה לענות לך לא מעט אבל זה סתם יסיט את הדיון למקום הלא נכון.
בועז
למיטב ידיעתי הצבת שלטים חייבת לעבור ועדת שילוט. לא הגיוני שהנושא עבר ועדת שילוט כי זה לא היה מאושר.
דרך אגב, יש לדוגמא הרבה שלטים כגון חניות נכים בתוך חניונים, אשר לא עברו ועדת שילוט ובכל זאת נותנים שם דוחות ורק מי שהולך לבית משפט הדוח מבוטל.
לדעתי כיוון שמדובר בשנת בחירות בעירייה, ראש העיר השפל רצה לרצות את בעלי ההון אשר כבר לקחו לנו רצועת חוף אחת ואשר מתגוררים בסמוך והחליט להציב את השלטים, וכל סאת ללא סמכות חוקית.
אם זה המצב- מחר תישלח לעיריה עוד שאילתא בנוגע לוועדת השילוט
מעבר לזה, מי שרוצה להכנס יכול להכנס מהצד שם אין תמרורים ואין בעיה
ודבר אחרון.... יום שישי אחרון הייתי שם כמנהגי זה שנים רבות ובאמת מסכנים התושבים שם מהרעש של הטרקטורונים ומהענן אבק שהם העלו לאויר, גם אני ברחתי בגללם מהמקום, הרסו לי את הקפה והשקיעה.
+10000000000
זה ממש לא קשור לערס או כל יצור אחר, זה קשור לצורת ההתנהגות, הדיבור והנזק שנגרם על ידי אותו בן אדם, נזק שלא ניתן לשיקום ואף עלול לגרום לאפקט כדור השלג.
הכתובת היתה על הקיר וכל אחד בעל שכל והגיון יכל לראות כבר מה תהיה התוצאה!!!
רק חבל מאוד שהירוקים לא מפנימים ולא חכמים מספיק כדי להבין משהו מאוד פשוט, השטח הזה היה נקודת איסוף של "התחרעויות" והשטח כבר היה הרוס ממילא, עכשיו אותם חבר'ה בעלי הג'יפים שהם לא מעטים יחפשו מקומות אחרים ל"התחרע" ואז ייהרסו מקומות אחרים...
כולם סתם מבזבזים עצבים. בעידן שבו רק הכסף מדבר וכל אירוע (גם של בבונים) נתמך ע"י ספונסרים למיניהם, לוקחים יוזמה ורושמים לאותם ספונסרים שכל זמן שהם יתמכו באירוע כזה - הם לא יראו שקל ממכם.
יעבוד? ימים יגידו.
אני לא יודע איפה לרשום את זה על מנת שיקבל ביטוי, אבל אני מודיע כי:
כל נותן חסות לאירועים של אדון צ'יאם8 / דרך השטח ספורט עממי - יוחרם על ידי.
אני קורא לחברי לעשות כך גם.
תומר, תן לי לעזור לך:
http://www.youtube.com/watch?v=KTZ72Ue6dsI
חחחח רשימת נותני החסות לארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי היא כל כך ארוכה שכל הארועים לשנה הקרובה כבר מלאים והספונסרים מתחננים ששמם יתנוסס בארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי. תכניסו טוב לראש עמותת העבירות נמוגה וכך כל שאר העמותות למינהם שרבים בינם לבין עצמם, דרך השטח הפיקה כבר קרוב ל 15 ארועים בשנה האחרונה כשמתחרים לא צריכים לשלם עבור הזכות להתחרות הכל חינם בעזרת ספונסרים בלבד.
עכשיו לעניין הבור מצורפת תוכנית המתאר לבור ואף אחד לא יכול לעצור את זה http://www.tel-aviv.gov.il/Tolive/In...hWestPlan.aspx
ביום חמישי ה14.3 בשעה 08:00 הועדה הארצית לתכנון ובנייה תידון בערר
שהוגש נגד תכנית 3700 .
במידה והערר יידחה - העירייה תקבל אישור לבנות ולהרוס את המצוקים והטבע בין שדה דב להרצליה לתמיד!!!!
נמאס לנו לשתוק ואנחנו רוצים לעשות רעש כדי שהועדה תדע שציבור שלם רוצה שהשטח יישאר.
נפגשים להפגנה ביום חמישי 14.3 בשעה 08:00 באכסניית בית וגן, רח' הפסגה 8, שכונת בית וגן ( מול הר הרצל ) ירושלים
אם אכפת לכם אז כולם מגיעים למחות כל הערסים והשכונתיים של דרך השטח ספורט מוטורי עממי יהיו שם.
למי שעוד לא הבין, לבחור לא אכפת לא משטח ולא מג'יפים, האיש אוהב מלחמות אוהב שמנסים לעצור אותו נהנה מהמאבקים מקבל סיפוק מארגון אירועים שמגיעים אליהם אנשים, נהנה מכל תגובה מתריסה שלכם, מכל נסיון לעצור את האירועים ואת הארגונים האלו, שואב מהם כח להמשיך הלאה בכל הכח. בנוסף נכנס לתמונה כבר כסף (מפרסמים) מה שעוד יותר מדרבן להמשיך ולנסות לארגן אירועים כמה שיותר ויותר גדולים עם כמה שיותר ויותר חשיפה. יש לכל הפארסה הזאת 2 מטרות בלבד והן לא ספורט מוטורי ולא בטיח - 1. כסף 2. מעמד של כח מדומה (לראייה הקים "עמותה" בניצוחו).
הנושא של האירועים מעניין אותו כקליפת השום. באותה מידה אם היה יודע שאם ירים עפיפוניאדה יבואו 10,000 איש הוא מחר כבר היה מתחיל לעבוד על זה.
אין לו שום עניין עם שטח, תחרויות, או טיולים, לא אכפת לו מאיש ולא אכפת לו מההשלכות של המעשים, מבחינתו שיסגרו את כל השטחים, הוא יעבור לתחום אחר ויהרוס גם אותו.
קיר כבר היה מנהל איתכם דו שיח ולא הוא.
אחרי שהנקודה הובנה, תוכלו להתחיל לחשוב על דרכים יותר יצירתיות לעצור את הסיפור הזה לפני שכולנו נחליף לצמיגי כביש.
נקודה למחשבה, כשאחד הירוקים יחפש בגוגל את "דרך השטח/ספורט מוטורי עממי" , הוא יתקל גם בפרסום האירועים כאן באתר ובפעם הבאה שיראה אותי/אתכם עם סטיקר של ג'יפולוג על הג'יפ, אתם אוטו' עברייני שטח...עכשיו נשאר העניין של להוריד את הפרסום (הרי חיים8 נחסם פה בעבר), או להוריד את הסטיקר???
ליאור
ליאור תהיה רגוע. אף אחד מאותם אנשים לא יתעכב לראות איזה מדבקה יש לך על הרכב. מבחינתם כל הג'יפים אותו דבר.
את הנזק שחבורה אחת עם מנהיג שמקיים אירועים עברייניים רק כדי להוכיח שאף אחד לא יאמר לו מה לעשות ומה לא לעשות גרמה- כבר אי אפשר לתקן.
הוא עוד יוכיח לנו והוא עוד יראה לנו והוא עוד יעשה ויפיק ויקיים כי כשאתה עובר על החוק ורומס אותו ברגל גסה ולא עושים לך כלום - כנראה זה נכון שאף אחד לא יכול לומר לך מה לעשות.
אסף.
דרך השטח ספורט מוטורי עממי היא עמותה ללא מתרות רווח שנועדה אך ורק לקידום הספורט המוטורי בארץ הספונסרים נועדו לממן את עלויות הארוע בלבד. אל דאגה כסף לעשות אני יודע לעשות ועושה במקצועי המכובד כקבלן . את כל מה שאנחנו מקבלים מספונסר אנחנו משקיעים בארוע וכך מתחרים לא צריכים לשלם על הזכות להתחרות,והצופים מקבלים חולצות כובעים דגלים בחינם. כל מי שהיה בארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי יודע על מה אני מדבר . אנחנו גם מקווים שבמשך הזמן מתחרים יתוגמלו בעזרת הספונסרים בדיוק כמו בחו"ל . הכניסה לארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי היא חינם. ולא כמו שאר העמותות למינהם שגובים כסף מהקהל ומהמתחרים שזאת ממש בדיחה. בקרוב מאוד יקום פארק מוטורי שירכז את כל התחום המוטורי תחת קורת גג אחד. פארק דרך השטח ספורט מוטורי עממי.
המצחיק הוא שאתם קומץ קטן ולא מיצג אפילו רבע אחוז שמנסים תמיד להיות צדיקים גדולים וחכמים פחדנים, שלא מבינים שתמיד הירוקים יהיו נגד גיפאים ואתם לא צריכים
לרצות אותם אלה להלחם על מה שמגיע לכל אחד מבחינת החוק. תפסיקו להיות צדיקים גדולים כי אתם לא.......
חיים,
"מגיע לכל אחד מבחינת החוק? "
אתה עבריין שמקיים אירועים בניגוד לחוק ומתגאה בזה.
ממתי מעניין אותך החוק?
אסף.
+1
מתי דרך השטח ושאר ה"מלכים של השטח" יצליחו להוציא את השתן מהראש שלהם?
מתי?
כשאיזה ילד יהרג תחת גלגלי הרכב שלהם? (מזכיר לכם את האירוע שהיה במלך האבנים, או משהו כזה...)
לא נכנס לפסים אישיים, אבל אתם לא ממש מתוחכמים, מצטער.
לבנות פארק מוטורי? אחלה. אתה יודע מה יקרה? תיחסם בפניך האפשרות לטייל בשאר הארץ. יגידו שיש לך פארק אז תיסע לשם ורק שם.
מעניין שהזכרת את עיסוקך- קבלן. מבלי להיכנס לסטיגמות. זה משום מה לא מפתיע אותי.
ברבריות היא שתכחיד אותנו ואת התחביב שלנו. אתה אולי תשרוד עוד קצת, כי אחרי הכול ממש לא איכפת לך מה שקורה סביבך גם כשהשטח בוער אתה עוד תוציא איזה נפנף ותחזיק שיפוד. אבל קצת אח"כ תבין מה עשית ואז כבר זה יהיה מאוחר מדי.
זרקו, הבעיה היא שהוא לא יבין. הוא תמיד יאשים מישהו אחר.
הוא תמיד יהיה בסדר. הוא רק עשה אירוע והאנשים לא אספו
את הזבל. ואחרי זה באו הירוקים כי הם יפי נפש.
וזה שהם עשו פוזות אחד לשני בחסות המצלמות זה גם אשמת הירוקים.
אבל מה, הירוקים אחרי כל הפוזות והמצלמות והזבל הלכו לעיריה וסגרו
את הבור.
אנחנו יפי נפש, אנחנו הקומץ, אנחנו אשמים בכלל. זה שאנחנו נהנים מלטייל
ולא מלהראות למי יש יותר ארוך, זה אנחנו אשמים.
זה שסגרו לנו את החופים, ואחרי זה את האגמים והנחלים בכלל חבורת בבונים
עם ניקלים זה אנחנו אשמים.
זה שעוד מעט יסגרו לנו את יער בן שמן כי הם רוצים להעביר לשם את הבור,
זה אנחנו אשמים כי לא נלחמנו יחד איתם נגד הירוקים.
חיים, בגלל שכמותך, אנחנו האשמים סובלים. אולי באמת כדאי שנפסיק להיות
יפי נפש ונדאג לאפסן אותך לכמה ימים באבו כביר.
אסף אתה קובע עובדה שהארועים של דרך השטח ספורט מוטורי עממי הם בניגוד לחוק אז אתה טועה בגדול כל ארוע של דרך השטח יוצא לדרך אחרי שעורכי הדין מאשרים לנו
איך לעשות את הארוע בצורה חוקית לפי החוק. ולראיה בארוע האחרון בחירייה שהגיעו קרוב ל 8.000 איש הגיעה המישטרה בגלל שמנהל חירייה טען שהבאדי הוא שטח פרטי
של חירייה המישטרה עשתה עיכוב של שעתיים שבסופה הוחלט לא להתערב כי המנהל לא יכל להוכיח שהשטח הוא בבעלות פרטית. של חירייה. כדאי שתלמד את החוק
שעבר תיקון ואני מדבר אך ורק על הספורט המוטורי העממי בלבד. לא ראלי וכו, ארוע דרך השטח הם מיפגש חברתי עם הפגנת יכולת של נהגים עם כלים רגילים או משופרים בבעלות פרטית. על פי דבריך כל הגיפאים הם עוברי חוק כי לפי החוק אסור לנסוע מחוץ לשבילים אז כל אחד שיוצא משביל מסומן הוא עבריין נקודה. אתה חושב שהספונסרים
הם טיפשים הם לא בודקים את ההשלכות לזה ששמם מתנוסס כנותני חסות לארוע ולא מדובר בחברות קטנות אלה בחברות גדולות ומוכרות בארץ. אז לא כולם טיפשים כמו שאתה מנסה לומר פה. מטרת דרך השטח ספורט מוטורי עממי היא לעשות מה שכל העמותות בספורט המוטורי ניסו לעשות ונכשלו,אני לא צריך לומר לך כי אתה בטח יודע
מה קורה בכל העמותות למינהם . אני לא צריך להגיד לך מי מגיע להפגין יכולת בארועי דרך השטח התמונות מדברות בעד עצמם ואתה מכיר את כולם כי הם ממיטב הגיפאים
שנמאס להם מהעמותות למינהם שלא מצליחים להפיק ארוע אחד נורמלי בשנה. בקרוב מאוד כל ארועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי יהיו חוקיים לגמרי עם הכרה של המדינה ולא בין השורות של החוק. המבין יבין. אנחנו לא עושים ארועים בשושה אלה ברעש גדול ויש סיבה לזה . רובם הגדול של הצופים והמתחרים הם גם מהאתר הזה וכולם כאן יודיעים את זה חוץ מקומץ קטן ומשעשע שמה להם וגיפ אין לי מושג כי את מה שאנחנו עושים הוא לטובת כולם . הבור זה תירוץ שהם תפסו טרמפ עליו הרי כולם יודעים
שבקרוב מיפלצי בטון יתנוססו במקום. ולא יעזור כלום. השטח יותר מידי יקר למגרש משחקים לגיפאים.
אל תבלבל את המוח ואל תשקר במצח נחושה
אתה שולח במרץ לאורך כל התקופה הודעות פרטיות לבעלי עסקים בתחום ה4X4 ובתחום הרכב בכלל, בכל המדיות, ובעיקר בפייסבוק תחת המשתמש שפתחת גם כאן, ומציע "פרסום וחשיפה לקהל של אלפי אנשים במחירים ללא תחרות". איזה הוצאות יש לך? בטריות למגהפון שאתה מביא כל תחרות? גליל סס"ל? התחרויות שלך פרטיזניות ולא דורשות שום הוצאות, מי שאוכל את הלוקש הזה שלך טיפש, אבל בפועל העניין הזה בכלל לא רלוונטי. אם היית עושה את הדברים בצורה חוקית בלי לפגוע בציבור שלם אדרבה, תרוויח כמה שיותר וגם תקבל עזרה בהשגת מממנים נוספים, אבל זה לא המצב.
גם חולצות וכובעים אתה לא מחלק בחינם אלה מוכר בכסף טבין ותקילין בדוכן שאתה מעמיד (ואל תכחיש, אם תכחיש גם תקבל תמונות שמופיעות בפייסבוק מהאירוע שלך ובהן רואים בדיוק את השילוט "חולצה 20 ש"ח כובע 10 ש"ח" או משהו כזה.
בקיצור בחרת לך איזשהו שם להסתתר מתחתיו "עמותת ספורט מוטורי עממי" עלק וכרגיל אתה בשלך ולא מעניין אותך שום דבר, לא ג'יפים לא שטח ולא אף אחד, אתה כאן מהסיבות שכבר צויינו, אני רק מקווה שיצליחו למנוע ממך את המשך הדרך שבה בחרת ללכת בכל הכח, אותה דרך שסגרה לנו את הבור שכולנו נהנינו לשבת בו, ואותה דרך שעוד תסגור לנו המון שטחים בארץ.
אתם משחיתים מילים לשוא.
יהיה שלום עם הפלסטינים לפני שמלך העממיים יבין מה לא בסדר איתו.
באמת חבל...
אפשר לדעת מה מספר העמותה שלכם? זו ש״ללא מתרות רווח״?
ברשם העמותות אין שום עמותה שנקראת דרך השטח או משהו דומה...