בערך 35 קילו ללא הגלגל
Printable View
בערך 35 קילו ללא הגלגל
בועז עשית לו דיאטה :)
לפחות במודל הממוחשב הוא שוקל 46.5 ק"ג לא כולל הגלגל .
עידו
עידו - שלא תגיד שלא החמאתי לך פעמיים על אותו הדבר..
אז כל הכבוד על התכנון והביצוע, זה נראה ממש טוב על הרכב וגם העבודה נקייה ומקצועית.. שאפו!!
צר לי שדעתי שונה משל שאר המגיבים, התלבטתי אם לכתוב בכלל אבל החלטתי שכן.
בעיניי הטמבון לא יפה והפרופרציות שלו לא טובות, בטח מהצדדים. גם הצביעה האפורה לא משתלבת.
גם הבורג הבולט שם לא מוסיף.
לגבי השגיאה בכיתוב - קורה אבל לא היה צריך להגיע לידי מוצר מוגמר ועוד מצולם לפורום כזה מכובד.
בכלל, כדאי שכל בעלי הסדנאות יפנימו שעם כל הכבוד להם ולתוצרתם האוטו שלנו אינו לוח מודעות שלהם ורובנו ״מתבאסים״ מכל הכיתובים הגרנדיוזים האלה, ובטח ובטח כשהם בחריטה וכשאי אפשר להסירם.
נקודות הזכות הן שהוא נראה מאסיבי ובנוי בצורה איכותית ומשיג את המטרה לפחות במובן הזה.
עכשיו אני בטוח שהטמבון הבא יהיה יפה יותר!
חג שמח
דנדן
למה צר לך , יש מקום לכול דעה גם עם זה לא דעת הרוב .
יופי זה דבר סובייקטיבי כך שעל זה אין וויכוח .
לגבי השגיאה , עם לא הבנתה זה לא לקוח והוא היה מוכן לקבל את השגיאה הזו , לגבי זה שהגיע לפרום הזה עם השגיאה את זה אני מוכן לשלם בשמחה :)
לגבי הכיתוב זה היתה בקשה של הבחור , מה גם שבתור קלינט אתה יכול לבקש לפחות אצלי מוצר בלי הכיתוב .
עידו
כמו שעדו כבר כתב טעם הוא דבר סובייקטיבי.
ככה בדיוק רציתי את הפגוש שלי...
אני מוכן להרחיב טיפה בשביל לשתף את כולם בתהליך בחירת העיצוב.
בחלק האחורי יש מיכל דלק ולכן במרכז הפגוש חייב להיות נמוך בכדי לכסות אותו.
אם שומרים בצדדים על אותו רוחב כמו מאחור אז הפגוש לטעמי נראה מגושם ולא הולם את הרכב.
יש יצרנים שמייצרים נמוך בצדדים ואני ממש לא אהבתי את העיצוב הזה. למשל הנסון.
יש יצרנים אחרים עם עצוב דומה לשלי שאני מאוד אוהב למשל קווין...
לגבי הבורג הבולט-
שברתי את הראש ולא הבנתי על איזה בורג אתה כועס... אין ברגים בולטים.
בועז אהלן,
קודם כל, תתחדש!
מהתמונה שהעלתם נראה שיש בורג בולט או עגול בצד... לפחות זה מה שהבנתי ובאמת התפלאתי למה הוא שם ואם בכלל צריך אותו?
לדעתי הסובייקטיבית צביעה כהה תייפה את המוצר דווקא והייתי מאזן מעט ומנסה להוסיף מגיני בוץ כדי לחבר ויזואלית בין הפגוש לפח הכנף שעכשיו נותר חשוף.
ביי
אהלן דן-דן,
הצביעה של הפגוש היתה נסיונית.
רציתי אפור מעט שונה אבל היה לי לחץ של זמן והתפשרתי על מה שהיה בקו הצביעה באותו רגע.
בעתיד אבצע ניקוי חול וצביעה מחדש - בגוון אפור שונה שלטעמי האישי הכי יפה על האוטו שלי.
הבורג שאתה רואה בצד, הוא בורג ראש שקע ואינו בולט מהפגוש.
הוא פשוט לא נשלח לצבע בגלל שהוא נוסף בהמשך ( נוגע לאב הטיפוס בלבד).
אגב, הפגוש הנוכחי הוא היחידי שאני מכיר לרכב הזה שאינו קודח בפח המרכב על מנת ליצב את החלק הקדמי.
כל היצרנים האחרים שבדקתי קודחים בפח וגם שמים ברגים בולטים.
מבחינתי לקדוח במרכב לא בא בחשבון ועידו הזיע בשביל למצוא פתרון אלגנטי לעניין.
דבר אחרון, מה שאתה רואה בכנף זה פלסטיק הפנימי המקורי של הכנף שלא היה לי עדיין אומץ לחתוך.
פחים לא חותך ולא קודח כי זה גורם לריקבון.
אפשר למשל להכין את אותו הפגוש לשברולט בלייזר:confused:
אפשר להכין פגוש לכול רכב , הפגוש הנ"ל לא מתאים לשברולט בלייזר .
עידו
עבודה יפה מאוד!!