תגובה: פילאטיס? מה אני, בחורה?
שרשור משעשע :-)
אבל לצערי הרב 99% ממדריכות הפילאטיס לא יכולות לענות על שאלות פשוטות באנטומיה של עמוד השדרה
וכפועל יוצא - אין להן מושג ירוק מה הן עושות עם חבר'ה שיש להם בעיות גב, וחלק מהרוטינות שלהן פשוט לא מתאימות.
אז איך זה שחלק בכל זאת משתפרים ?
הם פשוט מתחילים לזוז, להתגמש ולחזק קצת פה וקצת שם, ולרוב זה כל מה שהיה צריך לעשות כדי לשפר את המצב.
אם יש לכם בעיה אמיתית שאתם באמת רוצים לפתור ברצינות, פרופסור קנדי בשם Stuart McGill הוא הכתובת הראשונה שהייתי הולך אליה.
הספרים שלו עזרו לי מאוד.
(נ.ב - אני מדריך חדר כושר)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
הייתי אומר לעצמי על מה שאסף כתב "מה נפל עליו פתאום באמצע היום", אבל ביום חמישי האחרון, באמצע טיול גברים הארדקור, כזה שיש בו רק רכבי שטח אמיתיים וקשוחים (ג'יפים אמיתיים - סופות, סיקסים, וגם טנדר יפני אחד, חבוט אבל גיבור (היילקס), מין טיול כזה שכל היום נוסעים ב-LOW על סלעים גדולים בזויות משונות וכל כמה קילומטרים מישהו עוצר ופותח מכסה מנוע וכולם שולפים ארגזי כלים... בקיצור - טיול כיף אמיתי. .
בוא נתמקד רגע.
דרור,
איפה המסלול הזה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
זרקו
בוא נתמקד רגע.
דרור,
איפה המסלול הזה?
עכשיו מתחיל להיות מעניין;)
היכן זה כבר יכול להיות..
אחד מערוצי נח קינה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BackDoorMan
לא. רק את הספרים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוני אורבך
היכן זה כבר יכול להיות..
אחד מערוצי נח קינה.
טעותתתת.
שמורת נחל בזק עילי (צפון הבקעה - ואדי אל חוש'נה וסביבתו). בעיקר נוף שהנשימה נעתקת, וגם מעלה קטן פה ונסיעה בסלעים שם. מרוב שמתמסטלים מהנוף, שוכחים שזה טיול לא קל למרות שואדי אל חושנה, אפילו בעלייה - זה כבר לא מה שהיה פעם. הבורות והמפלים התמלאו סחף, היום זה אשכרה קל.
שום דבר שיאתגר את הגמדים הרשעים, אבל בטוח ישבור להם ת'גב וגם הם ירוצו כמו אומואים לפילאטיס... :D
הסיפור בקרוב.
המלצות לפילאטיס באזור ת"א? לטיפול בפציעה מתאונה...
תודה מראש!
סטודיו fly. רחוב חיסין (ליד דיזנגוף סנטר)
אסף.