תגובה: Article: סקירת שוק: כיסאות מתקפלים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רון נחמן
אייל, אני מתנצל מראש -
אני יודע שהשקעת המון, ושכתיבה היא גם עניין סגנוני, ושתפקיד הגולשים הוא לא בהכרח להיות מבקרים ספרותיים...
אבל,
אולי זה כי אני לא נשוי,
אולי זה פער גילאים/דורות/שטות אחרת,
אבל לי אישית מאוד צורם שסקירה כל כך מקיפה ויסודית צריכה להסתיים ב"טריק זול" של רצף בדיחות שוביניסטיות (נטולות הקשר לכתבה, אגב).
כתבה מעולה ומקיפה,
אבל עם טעם לוואי מר.
*ואם כבר אני נודניק, אז: חמישה עשר כסאות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המשוטט
רון .
צודק אבל כשתתחתן תבין ......
sent from tiz el nabi
using tapatalk
לא צודק ולא נעליים.
בגלל רון קראתי מחדש את כל הכתבה/סקירה, במיוחד את הסיום שהוא מדבר עליו - לא מצאתי שום בדיחה.
רון, אתה יכול להעלות ציטוט של הבדיחות שאתה מדבר עליהן?
אחרי נסיונות עם הרבה סוגים - הזולים בסיגנון הוםסנטר הכי נוחים ומחזיקים שנים (מאחד אפילו עשיתי "אסלה" לשטח.. גם החזיק כמה שנים).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
אחרי נסיונות עם הרבה סוגים - הזולים בסיגנון הוםסנטר הכי נוחים ומחזיקים שנים (מאחד אפילו עשיתי "אסלה" לשטח.. גם החזיק כמה שנים).
הזולים החזיקו אצלנו בשימוש של כפעם בחודש בשטח בקושי שנה.
ה-GoNature מחזיקים באותם התנאים כבר כמה שנים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
הזולים החזיקו אצלנו בשימוש של כפעם בחודש בשטח בקושי שנה.
ה-GoNature מחזיקים באותם התנאים כבר כמה שנים.
כנראה שהם, הזולים, זוכים ליחס גרוע.. שלא כמו היחס להיילקס שלך..:rolleyes:.
אם אני אתייחס להיילקס לא יפה הוא חס וחלילה עוד יתקלקל..
אז אני משקיע בכיסאות זולים כדי שישאר כסף לתחזק בחלפים מקוריים.
פחחח
׳�׳�׳[emoji769] ׳[emoji2398]׳�׳—׳₪׳[emoji2398] ׳›׳¡׳�׳•׳× ׳[emoji769]׳� ׳*׳�׳•׳›׳[emoji769]׳� ׳•׳*׳•׳—׳[emoji769]׳� ׳[emoji2398]׳�׳×׳�׳[emoji769]׳�׳[emoji769]׳� ׳’׳� ׳�׳₪׳[emoji769]׳§׳*׳[emoji769]׳§, ׳˜׳[emoji769]׳•׳�׳[emoji769]׳�, ׳”׳•׳₪׳¢׳•׳× ׳�׳¦׳[emoji769]׳¢ ׳[emoji2398]׳×׳‘׳“׳§׳• ׳�׳× ׳”׳�׳×׳¨ ׳[emoji2398]׳� אני מקדם מכירות, ׳’׳� ׳�׳–׳¨׳•׳*׳[emoji769] ׳§׳�׳₪׳[emoji769]׳*׳’ ׳�׳×׳*׳₪׳—׳[emoji769]׳� ׳�׳¢׳¦׳�׳� ׳[emoji2398]׳�׳� ׳×׳•׳₪׳¡׳[emoji769]׳� ׳�׳§׳•׳� ׳�׳�׳[emoji769] ׳[emoji2398]׳�׳—׳₪׳[emoji2398] ׳�׳[emoji2398]׳”׳• ׳�׳[emoji769]׳›׳•׳×׳[emoji769] ׳•׳*׳•׳— ׳‘׳�׳�׳×