אהלן,
מה לגבי יבוא חלקים לרכבי אספנות? האם יש הקלות מסוימות?
תודה.
Printable View
אהלן,
מה לגבי יבוא חלקים לרכבי אספנות? האם יש הקלות מסוימות?
תודה.
עוד עצות מבוססות על הניסיון שלי:
לאחרונה הבאתי חיישני ABS וחיישן לחץ אוויר בגלגלים.
חיישני ה ABS עברו ללא בעיה, למרות שהיה כתוב ABS Sensors, דווקא עליהם חששתי שיתעכבו, המשלוח היה דרך דואר ארה"ב רגיל USPS. הגיעו ללא תשלום נוסף כלשהו. כל מי שמבין יודע שאם החיישן לא עובד אז אין ABS, אבל ברור שיש בלמים, לכן כאן היה אפשר לפרשן שבטיחותי.
דווקא חיישן לחץ אוויר שנשלח דרך Fedex נתקע, אבל לא במכס אלא בפדקס, מחוסר הבנה (מה בטיחותי בזה?, לרוב הרכבים אין כזה בכלל) הם החליטו שצריך אישור, הסברתי להם שלפי התקנות החלק הזה לא צריך שום אישור, אז הם הסכימו להעביר אותו למכס לשחרור, אני עדיין מחכה לשמוע שעבר. אבל התהליך הזה עלה 89 ש"ח נוספים על כלום (עשו לי הנחה מ 129, יפה מצידם :-( ).
ממליץ למי שמביא חלקים להימנע מ Fedex, תחפשו ספק ששולח בדואר רגיל. או Buy2usa - נראה שגם הם בסדר בעניין השחרור ומבינים מה צריך לעבור משרד התחבורה ומה לא.
+1 על ההימנעות מ-FEDEX
זה לא קשור לבטיחות, זה קשור לחזירות...
דרשו ממני תוספת של 129 ש"ח דמי טיפול לשחרור של 2 מחזירי שמן שעלו 7$... כדי לוודא שלא צריך אישור
אם הם שמו אותם איפה שביקשתי, היום המחזשים האלה לא רואים את אור השמש.
1++ רק לא FEDEX
חבורת נוכלים מוצצי כסף יושבים בנתב"ג, חיישן חמצן שהזמנתי כמובן "עוכב" במכס,
129 זה לא הכל... הם גם הוסיפו מע"מ, מס כלשהו, דמי איכסון ועמילות מכס וחשבון סופי של למעלה מ 300 ש"ח!!! על חלק של 35$
בהחלט סיפור קלאסי לתחקיר כלבוטק.
אני משתדל ככל שניתן להמנע משירותי דואר fedex/dhl/ems/tnt
אם אין ברירה אז רק במוצרים שהשווי שלהם גדול והעמלות קטנות ביחס לעלות הכוללת.
אם בכל זאת חלק זול שהוזמן נשלח שלא בידיעתי באמצעות אחד מהשירותים האלה, אני מוותר עליו ושולח אותו בחזרה למוכר.
שאלת תם - מה הכוונה במוסך מורשה? מורשה משרד התחבורה או גם מורשה יבואן לדגם הרכב?
כל מוסך מורשה משרד התחבורה.
אם היית תלוי ביבואן לא היית מקבל לעולם אישור.
חבר'ה שאלה..
אם אני מתכוון ליבוא נעילה של 0X (לצורך העניין יש לי JK), אני יכול לרשום אותו תחת מוצר לשחרור מהיר בתור גלגלי שיניים?
אם לא אז בתור מה?
ומה בקשר לפגושים? מצאתי נספח שמתייחס לBULL Bars אבל כמובן רק לרכבים שיצאו עם כזה מהמפעל....
ממה שהבנתי ככל שהמוצר יותר כבד היבוא יקר יותר... חוץ מזה, יעבור במכס?
אסור לייבא bullBar אז אל תנסה
אסף.
אוקיי. לצורך העניין אני רוצה פגוש STUBY. בתור מה אני רושם אותו?
אמורה להיות בעיה?
אני מציע לקרוא טוב טוב את התקנה ולפרשן אותה לחומרה:
כתוב בנספח 3 שאפשר לייבא דיפרנציאל (נעילה) ופגושים משומשים, אבל צריך אישור יבוא.
אפשר לפרשן שגם חדשים יצטרכו רישוי. אומר לפני היבוא תגישו בקשה, תוך שבועיים תדעו אם כן או לא.
כדי להגיש בקשה אפשרי עם הדפסה של פרטי החלק ומחיר, לא צריך חשבונית.
זו הבעיה כאשר המחוקק מנסה להתערב בשוק חופשי, רכב כולל אלפי חלקים, הרשימה מוגבלת בהיקפה (אבל ממש) ככה משאירים לפדקס, מכס ואחרים מרווח לעשות קופון על חשבוננו.
לא הייתי בטוח אם זה כתוב כבר בשרשור, אבל ספייסרים לבולמים / קפיצים יצריכו אישורים מיוחדים?
אסף,
לא מדוייק, ניתן להזמין פגוש של ARB לדיסקברי 2 כדוגמה.
ההובלה מאוד יקרה אפילו בדרך הים.
משרד התחבורה מאשר, במקרה נקודתי זה הפגושים הללו תומכים ב - SRS במקרה של תאונה לא עלינו...
כשיבאתי את ה -בילשטיין 7100 עם מיכל שמן וצינור כמערכת סגורה כמובן (למי שמכיר את המוצר הנ"ל) התקשר בוחן רכב של משרד התחבורה לשאול להיכן מתחברים הצינורות של הבולמים של המוצר למערכת ההידראולית של הרכב.
בדיחה לראש השנה?
אותי זה לא הצחיק בעלות האחסנה של ידידינו מ - Fedex.
נקודה למחשבה, לדאוג לכל הניירת לפני ששילמת למוכר בחו"ל !!!
לא לקנות ללא אישורים מתאימים ומוכנים, כי מי שישלם על כל יום שחולף לו, באחסנה \ עיכוב, זה רק אתה הצרכן !!!
כל הכבוד ירין כתבת פה על מה שכואב לכולנו , חוסר התפתחות מוטורית עם תסמונת דאון של הממונים . בקשר למר ברדה הנחמד , יצא לי לפגוש אותו כמה פעמים ולזכות באישור שלו ובחתימתו לשחרור משלוחים עד ש.... הוא הרגיז את האדם הלא נכון וקיבל אחת לפנים !! מאז לא ניתן להגיע למשרדו של איש חשוב זה אלא רק לשלוח ניירת ולהתפלל שיתייחסו בזמן סביר. אני בודק כרגע קיט של חברת ROUGH COUNTRY קיט ייעודי לרכב שלי הגבהה 6 אינטש ואני שובר את הראש כבר שבוע אם להזמין או לא רק בגלל משרד התחבורע העלוב שלנו . אני ייבואן של מערכות כיבוי אש וציוד שמגיע עם כל האישורים הנדרשים נתקע על בסיס קבוע בגלל מסווגים דפ"רים. מישהו פה הזמין כבר קיט הגבהות ? איך עבר התהליך ?
מעניין ושמושי ולחשוב איזה קופה עושים עלינו.
הדרך הקלה, אם כי לא זולה ביותר, להביא חלקי רכב היא לשלוח את פרטי הרכישה לחברה של buy2usa והם יגידו אם צריך אישורים. יש להם מחלקה ואתר אינטרנט רק לזה
שאלה שקרובה לנושא - הסעיף שנוגע לחלקים בטיחותיים מנוסח העירפול.
האם ניתן לייבא משאבה הידראולית משומשת של ABS לארץ?
אם לא, האם ניתן לייבא רק חדשה?
האם בכלל ניתן לייבא את החלק הזה?
מערכת בלמים ניתן ליבא חדש ועם אישור מראש לדעתי
לא מופיע ברשימת השחרור המהיר - כלומר תבקש אישור - אם זה חדש, לא צריכה להיות בעיה
אסף.
מהניסיון שלי , לגבי מה שאין לו שיחרור מהיר , והוא חלק בטיחותי ,
ממליץ להמנע מלייבא ...(אלא אם אין שום אופציה אחרת)
http://www.jeepolog.com/forums/showt...97%D7%95%D7%AA
האופציה השנייה היא לקנות חדש מהיבואן, אין משומש בנמצא.
לכן כנראה אצטרך לעבור את מסכת העינויים.
השאלה היא אם בכלל יתנו לי אישור לחלק כזה משומש (מחיר כחדש מוגזם בעליל)?
בטיחותי - רק חדש.
תסתכל בניספח 3 בסוף , רק מה שמופיע ברשימה מותר ליבוא כחלק משומש.
http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHE...mport20_08.pdf
אגב , זה הטופס שצריך למלא לגבי חלק בטיחותי ,
http://www.ushops.co.il/ckfinder/use...d4_halafim.pdf
וכדאי לעשות את זה מראש , כולל להשיג אישור מוסך מורשה , ואישור משרד התחבורה.
חלקים בטיחותיים, רק חדש, בייחוד אם מערכות הקשורות לבלימה.
אם אתה רוכש מחנות בקש הצעת מחיר רשמית, שלח אותה למשרד התחבורה עם כל הטפסים הדרושים.
תקנה ותייבא רק אם יש לך אישור כתוב ממשרד התחבורה עבור החלק.
כל אופציה אחרת היא יקרה !
כל חברות השילוח, אבל כולן, ישמחו לייבא לך את הפריט, ל״אחסן״ אותו אצלן עד שתשיג את האישור המיוחל.
על הדרך יזי... אותך בדמי איחסון, עמלת מחשב, עמלת שורה, ועמלת ״סתם כי בא לנו לחייב אותך בשטויות״
אל תיפול בפח היקר הזה...
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא ראיתי התייחסות לגיר בניספחים
האם ניתן להתייחס כ"גלגלי שיניים"?
אני שואל כי אני חושב לייבא גיר ידני
בועז
12345
שלום לכולם, משהוא יודע לומר לי מה דינו של הגה ביבוא אישי.
מדובר בהגה חלופי, 380 ממ' מעור, מה שניקרא כאן הגה ספורט.
עמית
אני הבאתי עכשיו 2 הגאים לקראט ללא בעיה מיוחדת דרך USHOPS
מיכה היה לך מזל
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש למשהו נוסח של מכתב שיש להגיש למכס ממוסך מתקין בעת בקשה ליבוא אישי של חלק בטיחות (בולמים)?
תודה מראש,