ג'רמי, מהסתובבות קלה עם לנדרובר בהולנד, יש להם מכונאים איכותיים ורציניים, כך שלטפל ברכב אני לא רואה בעיה, לא אנגליה, אבל לא פחות.
אני מעריך כי יותר מידע תוכל לקבל מסאמבו(SAMBO) הוא כל שני וחמישי שם וכנראה מכיר את האנשים הנכונים.
Printable View
ג'רמי, מהסתובבות קלה עם לנדרובר בהולנד, יש להם מכונאים איכותיים ורציניים, כך שלטפל ברכב אני לא רואה בעיה, לא אנגליה, אבל לא פחות.
אני מעריך כי יותר מידע תוכל לקבל מסאמבו(SAMBO) הוא כל שני וחמישי שם וכנראה מכיר את האנשים הנכונים.
תודה פסטר,
כבר הספקתי לראות שיש פעילות עניפה של מועדונים בהולנד. אפילו הצטרפתי פעם אל חבר עם דיסקברי בתור הנווט במסע ניווט בשטח של מועדון לנדרובר מקומי (ב"שטח" עם קריצה :p כי 95% ממה שעברנו שם הייתי יכול לעבור גם עם הפרייבט שלי - ולא ליסינג).
ודיווח מהריינג' ההולנדי שהלכתי לראות - מודל 84 עם קילומטראז' לא ידוע (כי המונה רק 5 ספרות לפני 86): מבחינה מכאנית האוטו היה במצב טוב מאוד למעט השתנקות קלה בהאצה מסל"ד נמוך, אבל הבודי היה מלא בחורי חלודה, והפנים היה בשלבי התפרקות שונים עם הרבה קרקושים. במודל 86 היתה כבר סדרה של שיפורים בפנים שאמורים לפתור חלק מהעניינים האלה. את האוטו הספציפי הזה לא הייתי קונה, והמחיר המבוקש היה 5500 יורו - כמעט פי 3 מהמחיר המבוקש על האוטו הספרדי שבמצב טוב בהרבה (כנראה).
ובינתיים אני קצת תקוע עם המוכר הספרדי. הוא לא רוצה שאני אנהג את האוטו להולנד כשזה עדיין רשום על שמו - דבר שאני חייב לעשות כי מי שאינו תושב ספרד לא יכול להעביר בעלות של רכב ספרדי לידיו, ומהבירורים שלי עולה כי בספרד אין לוחיות זמניות לייצוא כפי שיש בהולנד וגרמניה.
אני לא אשלח את האוטו על מוביל כי זה עולה כמעט כמו מחיר הרכב כולו.
הצעתי לו לנסח חוזה שיבהיר את האחריות שלי מהרגע שהעברתי לו את הכסף וכל עוד האוטו רשום עדיין חוקית על שמו, אבל הוא לא ממש התלהב.
עכשיו אני בודק כיוון חדש עם קולגה בעבודה שהוא תושב ספרד. אני מתכוון לבקש ממנו שיעביר את האוטו בעלות על שמו כדי לאפשר לי לנהוג אותו הביתה. אני מקווה שזה יעבוד...
תאחלו לי בהצלחה!
קראתי את השרשור .
לפותח השירשור, קשה לי להייחס אליך לפי שם המשתמם, עוד לא פגשתי אדם בשם ג'רמי שמסוגל לכתוב ככה בשפת הקודש ואני יודע, היפורקטי מצידי לגמרה
אני לא מבין גדול בארופאים ולמעשה, אפשר אפילו להגיד שיש לי סלידה אליהם, מה שכן, יש לי יש לי נסיון עשיר בעגלות אנגליות מהעבר והעצה היחידה שאני יכול לתת לך...ד'ר טושי נתן לך את העצה הכי טובה בשרשור הזה, קבל או לא, זה "בעיה" שלך
רק אל תבוא ותגיד "למה לא אמרתם לי?"
חפש בספרד מישהו אמין שישמש כיד ביניים, שיקנה את האוטו וימכור לך על הנייר אח"כ את האוטו.
אם מצאת מישהו שמתעתד לנסוע להולנד מספרד, מה טוב.