יורם, וואלה אנחנו מזדקנים, זה הנכד!!
Printable View
יורם, וואלה אנחנו מזדקנים, זה הנכד!!
תתחדש.
זה אומנם לא הדבר האמיתי והיית צריך להתמיד בכיוון הJK שיחפשת, אבל כמו שאייל אמר...לא נורא בפעם הבאה...
שלמה תאמין לי שרציתי מאוד JK, במחירים הלא שפויים ובמבחר הדל שקיים בשוק, אין ברירה לקחתי המי מאובזר בכבדות ונשאר לי עודף לעוד איזה 2-3 ZJ בהשוואה לרנגלר מאותו שנתון
רמי, אני יודע, שוק הרנגלר דיי פרוע בלשון המעטה אבל עם סבלנות אפשר למצוא רכב טוב במחיר שפוי. במיוחד אפשר למצוא קצרים שאשכרה היו רכבי ״סופר״ של האשה.
לפני זמן קצר ברי קנה קצר במצב מצויין, משופר ובמחיר ממש טוב.
כן... קצרים אין בעיה אני יודע, יכולתי להשיג משופר באיזורים של 80-90K ,
סיבוב קצר על הקצר (אולי אפילו על זה שברי קנה , שחור??) קיצר לי את הרצון מהר מאוד, קטן מדי, גמלוני משהו, לא נוח ואין מקום לציוד, לא יפה כמו האנלימיטד כאשר הוא משופר ופתוח. מעבר למחיר הרכישה ההזוי, בכדי להגיע ללוק הנכון שרנגלר צריך להיות צריך לשפוך עוד כמה עשרות אלפי שח אם לא יותר..
הבא יהיה אנלימיטד מן הסתם....
אולי עד אז יהיה פתרון הולם /חלופה לאין מנוע של הJK......
יש. אולי מה שרמי קנה זה בכלל רק כדי לשמש כתורם....???...
http://ok4wd.com/media/catalog/produ...4underhood.jpg
ולשמחתנו זה אפילו חוקי למהדרין ובאישור קרייזלר (רק שזה יקר פחד... בינתיים)
רמי, שלא יורידו את ההתלהבות שלך לרגע, ה WK הוא רכב נהדר (במגבלות של קרייזלר כמובן ;-) )
אפשרויות השיפור הן אדירות, אפשר להביא את הפלטפורמה למכונת עבירות, הבעיה היא התקנות המגוחכות כאן, שנראה לי שתמצא דרך להתגבר עליהן (בונה על זה....)
זה למי שרוצה פורנו, קבלו דוגמאות:
http://www.jeepforum.com/forum/f67/w...3/index51.html
אילן , אני לא יודע על מה אתה מדבר... אצלי הרכב מיבוא אישי כולל כל השיפורים המקוריים מהיצרן
ראה ערך גרנד קניון בגוגל....
אגב... צריך אותך, יותר נכון ...להעתיק את מגיני הצד שלך
רמי אכן התכוונתי לתקנות הקיימות בגרנד קניון ;);)
אשמח להפגש ולראות את התכשיט שלך, מגיני הסף שלי בכיף, אני בספק אם ניתן לייצר מקומית, אבל אשמח לעזור וגם לסייע בהתקנה.
אם אתה רוצה ספר מוסך וספר מק"טים תגיד אשלח לך בדרופבוקס.
קולולוווו.. מברוק.
אני מקווה שהוא לא מוסב לגז?
הי רמי תתחדש
אבל מזל אין לך (אולי אם תברח)
ביום שישי אני מצפין ומתיצב אצלך - רוצה סיבוב חראקות על ה HEMI ליפני שתשים לו צמיגי שטח
:)
צביקה
הי אייל
התמונה ששמת 6.4 זה של SRT8 החדש 460 כ"ס 64 מומנט. שבקלות בסדנאות הופך ל- איזה 640 כ"ס .
לעומת ה-SRT8 הישן 6.1 420 כ"ס 61 מומנט.
של רמי זה HEMI 5.7 "פשוט" :) (חחח) רק 330 כ"ס 51 מומנט (רמי - זהירות בפול גז שהשמשות לא יעופו אחורה).
תקן אותי רמי אם אני טועה.
אכן 330, מ 2009 זה כ 360:
http://www.wkjeeps.com/wk_engines.htm
רמי - תן עדכון על שינויים שעשית, אם עשית ברכב?
היי אילן.
בינתיים הכל בדרך... אוטוטו "גרנד קניון2"
למען האמת עדיין מנסה לישר קו, כל כך הרבה דברים קטנים ומציקים, כבר לא ספרתי כמה משלוחים יש לי בדרך, חיישנים, סלאונואידים, פלגים, כל בוקר אני פוחד שיצוץ לי איזה צ'ק איינג'ן חדש... בפרוש אוטו שלא מתאים להיפוכונדרים ולפרפקציוניסטים, לעומת ה WJ מדובר כאן באימאימה של המפלצות המוצצות. לכל הרוחות מי צריך חיישני לחץ אויר בוונטילים, יש דרך לבטל אותם?
הרכב גם פחות נוח מה WJ, גם המתלים ( הקיימים כרגע) וגם המושבים, גם איכות הפלסטיקה נופלת ממה שהיה ב WJ.
אבל מה, הרגשה של ג'יפ של מיליון שקל, מערכת סאונד משובחת, מנוע מדהים ששוחט אותי בדלק בעיר אבל באופן מפתיע חסכוני למדי בנסיעה בינעירונית (סחטתי ממנו 1:8 בנסיעה רגועה)
http://image.trucktrend.com/f/164818..._Canyon_II.jpg
1:8 זה בירידה עם רוח גבית ;) אצלי לא משנה מה אני עושה זה מתכנס ל 20 ליטר ל 100 ק"מ.
לגבי חיישנים ורכיבים, אנחנו יכולים להחליף בינינו, יש לי גם מדף מלא מחכה...
אי אפשר לבטל את חיישני לחץ האוויר (יש לי אחד חליפי על המדף...), בעזרת superchip (שאין לי) ניתן לכוון לא לתת התראה בלחץ אוויר נמוך יותר אני חושב שמ 28 PSI זה נדלק, בשטח אצלי תמיד דלוק (מוריד ל 24).
מסכים איתך לגבי איכות הפלסטיק, מחזיק אבל לא נותן הרגשה איכותית מספיק. המערכת אכן פצצה.
לכאלה כמונו שאוהבים את הרכב במצב פרפקט זה אכן עלול להיות מפלצת מוצצת, אבל שווה כל שקל!
מחכה לשמוע על הגרנד קניון...
תקדח עוד שלושה ונטילים בגלגל ספר ותעביר לשם את כל החישנים שינוחו יחד
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
רמיל'ה..
עשה טובה לזקנים שלא רואים טוב או קוראים טוב.
שים כבר תמונה של הרכב שנבין על מה כל המהומה..
דני
רואה את התמונה שרמי שם למעלה
זה האוטו זה הצבע וככה יראה עד אז רמי לא שם תמונות ?!?
הבנתי.. אז יש לנו עוד אדום אחד על האש..
יפה! צביקה,
דני יקירי , מה שראית בתמונה למעלה זה זה! (למעט הפגוש.. איזה יפה..) תמונות נצלם בהמשך, רגע... מישהו הבטיח איזה מפגש אינדיאנים בקרוב לא?
מפגש זה רעיון מצויין.
גניסלב אמר לי שהוא גם בעד.
חורשן באחד מימי שישי כולל על האש בסוף בקטנה.
מה רמי יעשה בחורשן? לא עדיף לעשות את המפגש בירידות של סדום/ערד?? :cool:
http://youtu.be/uanIGukze3g
*ואני יודע שזה WK2...
אל תלכלך...
הוא מכין סטיקים נהדר
דני, לא אדום.
בורדו!!!
הגיפ נראה תמים למראה, רק כשעומד!
בנסיעה הכל משתנה.
באמת בורדו זה צבע יפה. אבל צריך גם מראה עיניים.. להתרשם ממע' השמע המהוללת :)
אנחנו נארגן מפגש בחורשן, באמת הרבה זמן לא היינו שם.
אבל נחכה שיתייבשו האבנים קודם, עכשיו מסוכן.. הכל מרגרינה שם.
בעוד חודש חודשיים, נארגן לנו מפגש באיזה יום אביבי.
ובלי קשר, אפשר לארגן גם ארועים ספונטניים..
אל תדליקו אותי סתם על מפגשים!
בכל מפגש בשנתיים / שלוש האחרונות נפל לי איזה סידור אחר שאשתי טוענת "את זה אי אפשר לפספס, אתה לא נוסע לשום מפגש!" ואז אני תקוע :(
בכל מקרה
רמי, תתחדש!!! עשית אחלה קניה וקנית מפלצת.
אני מניח שמדובר בדגם ה לימיטד שמגיע עם הקוודרה-דרייב 2?
בכל מקרה, המנוע מפצה על הכל ברכב שכזה... ואני חושב, רק חושב, שהדגם שלך יותר חסכוני מהמנועים שלי ומהמנועים החדשים יותר ברכבים כמו של אילן..
אצלי 1:4 בעיר זה בערך הסטנדרט.. ומחוץ לעיר זה על גבול ה-6 או 7 קילומטר לליטר תלוי כמה אני מסוגל להחזיק את הפה סגור ולעצור את נשימתי ואת נישמתי ולא ללחוץ על דוושת הגז...
רמי
טוב לראות שאני הייתי הWK הראשון כאן בכלל ועם הקוודרה דרייב2 בפרט, ועכשיו כבר יש לנו "מבחר" פה באתר של בעלי WK
בלי שום קשר למפגשים הגדולים, עד שדני יארגן משהו בחורשן אני חושב שאפשר לארגן איזה מיפגשון WK להחלפת רעיונות לא? רמי? אילן? יום שישי הבא?
עם חברים על בירה ועוד לדבר על הג'יפ, רק תגיד מתי והיכן, אני הרחוק מבינכם?