תגובה: מחפש המלצות ל Led light bar
ראיתי שבאישטח זה נמכר ב 1495 ש"ח, שזה אומר340$ + מע"מ (שאותו תשלם בכל מקרה גם אם תביא מאיביי).
200~ דולר בערף לפני מיסוי שיכול לנוע בין 35-78% תלוי איך יעשה הסיווג במכס, מביאע אותך למחיר 270-360$... שווה כבר לקנות בארץ ולדעת שיש אמא (או במקרה של אישטח - אבא)
+1 לגבי איש שטח (האיכות, השירות והאיש)
החלופה הסינית טובה למי שלא שלא רוצה להשקיע 1500 ש"ח על תאורה לשטח. על מוצר ש"עלה" 70 דולר לא תשלם מיסים מעבר. כך שאתה סוגר עניין ברבע-שליש המחיר.
מה שכן - למוצר אין אמא או אבא, האיכות היא סינית והסיכוי שהוא יתקלקל גבוה יותר (ותמיד ברגע הלא נכון...) מכאן שכל אחד יעשה את החישוב שלו לגבי עלות/תועלת.
א. 17 דולר אם אתה רוצה לדייק.
ב. כפי שאמרתי, אם המצלמה הראשונה התפגרה אחרי יום, אז האחרות גם כן לא תחזקנה. אתה לא יכול לקבל זיכוי פעמיים באיביי על מוצר, בייחוד אם עברו יותר מ-45 יום, מניסיון.
ג. אל תדאג להם, הם מרוויחים יפה על כל יחידה, גם אם 3 מתוך 4 לא יעבדו. חלקם שולחים מוצרים פגומים בכוונה כי כמה אנשים כבר יבזבזו זמן על מוצרים שעולים דולר או שניים ולא עבדו מהרגע הראשון. גם זה מניסיון.
ד. ממליץ לך לחזור על השיעור של פעלים בגוף ראשון יחיד. זה לא מניסיון.
אם לא היה לי את החשש שזה ייתקע במכס הייתי מזמין כבר עכשיו...
אבל אני עוד מתלבט...רק שאיביי לא יחסמו אותתי על זה :/
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shachar
שיחקת אותה, תותח...
פיצחת את השיטה לעושר.
מעכשיו אני יאמץ את השיטה עד שהסינים הפראירים ילמדו.
תסתכל פעם לאיזה מדינות לא שולחים. באמת חסרים לנו עוד אוהבי ישראל בעולם.
אבל מה, הסתדרת. הרווחת עשרה דולר... :-(
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
הוצאת לי את המילים מהמקלדת, שחר, גם אם תהיה לי בעייה תחבירית כלשהיא.
אני רכשתי יחידה רגילה של 18 W בעלות כולל מישלוח 24$ + 2יחידות של 27W כל אחת במישלוח משותף בעלות כוללת 64 $ לא צריך הימור זה כולל מישלוח ועובר בלי בעיה במכס (מחיר כולל פחות מ-75 $) מנסיון בשטח הספיק בהחלט היחידה של 18W כמעט ולא ניזקקו לתוספת של ה- 27W הפיתרון הפשוט הצמדה לקרוקודיל חזק ניתפס בכל מקום עם כל האפשרויות לכוון , מנסיון גם הפשוטים ספגו נפילות והתעללות ועדיין עובד בלי תקלות גם במים , גם בשימוש רצוף עם מקרר כל הלילה אין בעיה להניע בבוקר את הרכב , זול קטן ונוח כל השלישיה נידחפים לגלון חתוך בפינה העליונה כולל החווט ותקעי מצית פשוטים ללא בעיה ועליהן דוחפים סמרטוט (שימושי תמיד ) ואין בעייה גם עם הגלון ''טייל '' ברכב או נפל לריצפה .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אפיז
אני רכשתי יחידה רגילה של 18 W בעלות כולל מישלוח 24$ + 2יחידות של 27W כל אחת במישלוח משותף בעלות כוללת 64 $ לא צריך הימור זה כולל מישלוח ועובר בלי בעיה במכס (מחיר כולל פחות מ-75 $) מנסיון בשטח הספיק בהחלט היחידה של 18W כמעט ולא ניזקקו לתוספת של ה- 27W הפיתרון הפשוט הצמדה לקרוקודיל חזק ניתפס בכל מקום עם כל האפשרויות לכוון , מנסיון גם הפשוטים ספגו נפילות והתעללות ועדיין עובד בלי תקלות גם במים , גם בשימוש רצוף עם מקרר כל הלילה אין בעיה להניע בבוקר את הרכב , זול קטן ונוח כל השלישיה נידחפים לגלון חתוך בפינה העליונה כולל החווט ותקעי מצית פשוטים ללא בעיה ועליהן דוחפים סמרטוט (שימושי תמיד ) ואין בעייה גם עם הגלון ''טייל '' ברכב או נפל לריצפה .
לא הבנתי.
אפשר תמונה?