אותו פטנט אבל עם חיזוקים, בדמות חורים "דוך-אונט-דוך" וחריצת המשטח וממש יציקה של הפטנט, אח"כ אפשר לשייף לצבוע לעשות חורים לברגים וכו'... אם רוצים, כמובן.
אבל גם אם מכירים את זה, אולי פוקסי לא מכיר ולא הרור לו על מה אנחנו מדברים...
Printable View
אותו פטנט אבל עם חיזוקים, בדמות חורים "דוך-אונט-דוך" וחריצת המשטח וממש יציקה של הפטנט, אח"כ אפשר לשייף לצבוע לעשות חורים לברגים וכו'... אם רוצים, כמובן.
אבל גם אם מכירים את זה, אולי פוקסי לא מכיר ולא הרור לו על מה אנחנו מדברים...
מכיר את הרעיון ומכיר דבקים אבל אני ינסה ליצר מאלומיניום עם ציר נקווה שהמנוע עדין תקין ולגבי המציקים כנראה שיש כאלה ואין מה לעשות ועדיף להיתעלם ותודה על הרעיונות והרצון הטוב
אגב מכין אלבום תמונות ושנסיים ונקווה שנצליח נעלה ושוב תודה לכולם
גם לי ב-WJ יש את הבעיה של המדף. השבוע נסענו עם הג'יפ לאילת ורק אז שמנו לב להבדלי טמפרטורה בין צד הנוסע לצד הנהג.
אני אזמין היום בערב את המדף אלומיניום מ-eBay (הלינק שנתן שרמי).
אם מישהו מעוניין להצטרף ולחסוך כמה שקלים על משלוח (20 דולר לחלק בודד, 5 דולר לכל יחידה נוספת), מוזמן ליצור קשר במיידי.
עמרי
עמרי ,
תאזין לפני שאתה מזמין ...
האם בהורדת הטמפרטורה אתה שומע את מנוע הסרבו {שמפעיל את התריסים }עובד או שלא -פתח את תא הכפפות והאזן בקשב .
אם עובד אז הבעיה ככל הנראה רק בתריס/ציר,
אם לא עובד ,ממליץ להזמין מנוע סרבו יחד עם התריס .שממילא הייתי מחליף ,עניין של זמן עד שיתפגר....
תודה על העצה, אעשה זאת.
באתי להזמין אתמול אבל אז שמתי לב שהמוכר באיביי טוען שהתיקון הזה גורר איבוד של אזור אקלים.
כלומר, מעכשיו הטמפרטורה של צד הנוסע תקבע לפי צד הנהג.
לפי מה שהוא רשם, בשביל לשמור על שני אזורי אקלים צריך להזמין את הקיט שדורש פירוק של הדשבורד - http://www.ebay.com/itm/HeaterTreate...item3ee7f65265
אני צודק או שפספסתי משהו?
עמרי
אתה צודק עמרי.
אבל בינינו, ככה בשקט שאף אחד לא ישמע, כמה פעמים היתה הפונקציה הזאת שימושית עבורך??
במהלך 7 שנים שאני מחזיק ב- WJ, זכורה לי פעם אחת שכיוונתי טמפ' שונה לנוסע ולנהג.
ואפילו אם קרה הדבר פעם פעמיים נוספות שאינן זכורות לי (יאללה, תרוויח :)) - השווה לפרק הדשבורד עבור זה??
היתרון הגדול ב- heater treater הוא קלות התיקון (ועלותו) והגישה הפשוטה יחסית דרך תא הכפפות החוסכת את פירוק הדש ושעות עבודה רבות.
יתרון זה הולך לאיבוד אם מתעקשים לשמר את בקרת האקלים מפוצלת.
אבל אולי זה רק אני ... לא יודע.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.
אייל
לא צריך לפרק דשבורד להחלפת שני התריסים שמווסתים בין החום והקור=DUELL ZONE!
אם אצלך זה דואל זון, תזמין את שני התריסים שיושבים על ציר משותף מאלומניום.
הפירוק נעשה דרך תא הכפפות!
סע ל"עמוס מזגנים" א.ת בני ברק- 03-5798265.
דבר עם עמוס ותגיד לו שנתן שלח אותך, תתפלא לשירות ולחבילה.
בהצלחה
נתן
אייל, דווקא אצלי ברכב זה בשימוש כמעט כל הזמן. תמיד לאישה קר יותר. :)
יש דעה שלישית לגבי ביטול ה-Dual zone?
עמרי
[QUOTE=omribe;530166. תמיד לאישה קר יותר. :)
[/QUOTE]
זה תמיד נכון, בהגדרה !
אייל