תגובה: בולמי בילשטיין נראים חדשים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
אני קצת מופתע. "הישראלי המכוער" בגיפולוג? חשבתי שהאתר הזה חסין...
קנית מוצר. לא היית מרוצה. לקח לך שנה (!!!) לבוא בטענות. ואתה מתלונן על השירות?
מה זה "בולם מתאים לסופה"??? תמצא לי על כבישי הארץ שתי סופות זהות, ואקנה לך רביעיית פוקסים בהתאמה אישית.
המוצר לא היה פגום. או לפחות לא הוכחת שום דבר כזה. הוא לא התאים לתחת שלך ולטעמך האישי - היבואן צריך לספוג את זה? על מה ולמה?
ושיא השיאים - החכם הגדול שיודע טוב מכולם והחליט שאם החוליות שלו בגב לא זורמות עם בולמי קוני, זה חרא של בולם וצריך "להתרחק ממנו כמו מאש".
אה, ולפני שתקפוץ בראש: חבל שאין לי קשר ליבואן. אם הייתי בעל אינטרסים הייתי מתאמץ ממש כדי שתתחרט על המילים שלך בשרשור הזה.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
אני ממש לא מופתע מהתגובה שלך אתה אפילו לא שם לב כמה היא אישית מתלהמת ומלאה באיומים ואתה עוד מכנה אותי הישראלי המכוער ?
כדאי שתביט במראה טוב טוב אני בטוח שתראה את הישראלי המכוער במיטבו לכן מה שנותר לי זה לרחם עלייך .
לי דווקא היה ניסיון טוב מאוד עם הבולמים של קוני ועם היבואן. לאחר תום תקופת האחריות אחד הבולמים מהרביעיה שהיה על הרכב החל לנזול. היבואן כיבד את האחריות, ומכיוון שלא היה במלאי הדגם שהיה אצלי קניתי דגם יקר יותר לא לפני שזכיתי במלוא הסכום ששילמתי עבור הבולם שנזל.
הקשר שלי ליבואן מסתכם בהיותי לקוח מרוצה.
Sent from my XT910 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
תמיר שמעון
אני ממש לא מופתע מהתגובה שלך אתה אפילו לא שם לב כמה היא אישית מתלהמת ומלאה באיומים ואתה עוד מכנה אותי הישראלי המכוער ?
כדאי שתביט במראה טוב טוב אני בטוח שתראה את הישראלי המכוער במיטבו לכן מה שנותר לי זה לרחם עלייך .
אני אכן די מכוער, אבל אין לזה קשר להתנהגות שלי. ברור שהתגובה מתלהמת. התנהגות בזויה כזו גורמת לי לרתוח. אין פלא שהשירות שאני ועוד רבים וטובים פה בארץ מקבלים מהיבואנים ונותני השירות לוקה בחסר. מי שנכווה ברותחין נזהר בפושרין. אחרי לקוח כמוך גם אני לא הייתי נוקף אצבע מעבר למה שאני חייב בשביל אף אחד.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk