הסלע ממש מיוחד
JEEP Grand Cherokee ZJ V8 98
IR 3.5"
Printable View
הסלע ממש מיוחד
IR 3.5"
אתה צודק.
קיבינימאט הסלע...
IR 3.5"
מילא לא לפרגן לבחורה יפה, אבל ככה להעלות את התמונה לפייסבוק....אה נו, יש אנשים שהופתעו הרבה יותר ממני כשמצאו את עצמם בעירום בפייס....כאן באתר כולם חמדמדים למדי (בעיני אין מתוק יותר מאנשי שטח גזעיים, כל עוד האיי-קיו שלהם משומן ומגורז היטב). מתי מפגש ג'יפולוג השנה?
ולחדשות באמת טובות-באופן מפתיע או צפוי נמצא בשעה טובה שותף שטח חדש.תמונות מטיול נובמבר מובטחות. והאתר הזה עושה לי טוב לנשמה.
קובץ מצורף 82066משהו מסופו הטוב של "דרוש שותף שטח"...... כוחו של הרגל, או לסיים משהו שהתחלתי, קשה לדעת. עדיין יש לי חוב של צילום עם שלט, כדי לבטל את רוע הגזירה להורדת סימוני שבילים. הזכויות לצילום הזה ולכל שימוש בו שמורות לאיש הכוכבים, כמובן., נא לא להפיצו. מעניין כמה כאן יודעים מהיכן צולמה, ומהו הנוף....
מזל טוב לכלה ...לדעתי הצילום במכתש הגדול מאחורי הגב ממגורות נחש צמא ?
לא, אפילו לא קרוב. כלת המדבר, בשבילך...
מז"לט לכלה ...
אולי צולמת באזור מכתש רמון או
הר כרכום לפי הסלעים .....
עדיין רחוק.....
האם למטה זו הגדר החדשה בגבול מצרים ?
בברכה,טושי
כל הכבוד לצה"ל! אכן, צולם מציר הפטרולים והנוף הוא סיני (שימו לב, בקטן, לחיילים המצרים במשקפות:p) קובץ מצורף 82163 תמונה בהיטל קדמי למתקשים, ואני נשבעת שזו האחרונה. (ווידוי,עשה לי את זה לראות כמעט 10,000 צפיות...). התמונה בחסות א.ד חשיפה גבוהה
וואו.........דש לליאת ודודיק.
כלכך הרבה שעות שרפתי בנקודה הזאת בקו האחרון ....
תמונות מדהימות :thumbup:;):D
sent from TIZ EL NABI
רואיקי, הצליחה לך מאוד תמונת הכוכבים במדבר.
אוהבת
מור
יופי של אתר שידוכים פה, הג'יפולוג הזה.......http://www.jeepolog.com/forums/asset...4&d=1421253279
שיהיה במזל טוב !