קובץ מצורף 80156
קובץ מצורף 80157
Printable View
ביצים של יען.
אתה לא יכול לשים פלטה ישרה לגמריי על הגג, כי זה יראה מצחיק וגם תהיה לך שלולית בגג.
ולכן מציע לנסות לקחת את החלק שהיה פעם גג, להוריד ממנו כמה ס"מ טובים ולחבר חזרה.
ככה שתקבל סוג של גג יותר נמוך.
שוב, תוודא שניתן לשבת מאחורה עם הגג החדש שלא תתבאס.
אצלי, עשיתי שמניות באוויר כדי לאפשר לנוסעים מאחורה לשבת בנוחות, והסופה שלי נכון להיום נראית כמו גמל ענק וחום וזה עוד לפני הגגון.
צריך להקפיד על הטכניקה של חיבור הגג לסגירה,
לשכבות של הפיבר ולהמשכיות יש משמעות, תחשוב אולי לחזק את החיבור עם פלאח ארוך שיתפוס את הגג (וישמש אולי כמרזב)
כל הסגירה דרדהל'ה גם ככה, ואני מניח שאתה לא בונה על להתקין אותה בלי אפשרות לפרק....
בכל מקרה, אני מציע לעשות את חיבור של הגג שתבנה אל הסגירה כשהיא מחוברת לבודי- עם דלתות והכל.
אחרת זה עלול ליצור עיוות בסגירה, שיגרום לאי התאמות- בסגירת הדלתות וכו'
(קרה לי בתיקון שעשו לי בסגירה וקצה הגג שלי היה ניראה כמו גג של אוהל)
שווה להתייעץ עם בעל מקצוע לפני החיבור. וגם על הדרך לחזק את העסק.
נ.ב
אם אין לך מה לעשות עם היחידת מזגן הפנימית- אשמח מאוד לקנות אותה ממך לסופה שלי.
למה יראה מצחיק? הרי ברנגלר רגיל או בסופה 3 הגג ישר לגמרי .בנוגע לנוסעים הסר דאגה מקסימום הבת שלי בת 10 מתנחלת שם חוץ מזה נראה שרוב הזמן הרכב יהיה פתוח עם ברזנט .אבל אני רוצה שתהיה לי אופציה לסגור את הרכב בשיא הקיץ או בינואר פברואר. לגבי היחידה למזגן יש לי עוד 2 כאלו אתה מוזמן לבקר . נכון אמרת לגבי החיבורים ולכן אני מתייעץ .יש לי זמן עד ינואר בינתיים אין כמו נסיעה בגיפ אמיתי פתוח...
לא זכור לי שקיים רכב עם גג חלק לגמריי.
ויזואלית זה יהיה משונה, ויראו בקלות כל פגם.
תמיד יש משהו ולא סתם פלטה ישרה.
http://www.autoebid.com/vehImg/b/121-Jeep-Wrangler.jpg
http://www.motocar.co.il/download/pi...water_1182.jpg
אפשר לשתול על הפלטה שייצרו לך מוטות PVC עגולים ולכסות אותם בפיבר כך שיווצרו קווי אורך על הגג (שגם יחזקו אותו פלאים..)
שלחתי לך הודעה פרטית...
הכי חשוב,
לחבר את הגג לרכב לפני השתלת הפלטה. אולי בכלל שווה להתקין מסגרת ובנות גג נפתח בסיגנון iובסטו
http://www.youtube.com/watch?v=UPJFSBc_Vyw
האמת עולים לי הרבה רעיונות ונראה לי הכי נחמד להתקין גם סאנרוף תודה על הרעיון :cool:
קובץ מצורף 80191 ניסיון לעלות תמונה
קובץ מצורף 80192כך אני רוצה את הג'יפ
רכב מעניין..קיים גם tj מקורי עם דלתות אחרוה?? או רק בJK
כמה כאלה יצאו מהצבא לאזרחות
רק אחד והוא שלי
קובץ מצורף 80199 ככה זה התחיל
קובץ מצורף 80804קובץ מצורף 80805קובץ מצורף 80806קובץ מצורף 80807קובץ מצורף 80808; ההמשך . הפראדו הוא רכב גיבוי
קובץ מצורף 80809 בדרך . אתם חושבים שכדאי.?
לא יודע, אני נגד ( אמינות ) אבל שאל את אורן ( מערכות ) הוא בנה כמה כאלה .
אורן דווקא אומר שאין בעיה אבל הייתי רוצה לדעת למה אני נכנס בגלל הקטע של האמינות .שלא תבינו לא נכון. אני מרוצה מהרכב עד הגג ומי שנוסע איתי יעיד על כך .אבל החיידק לא עוזב...
כן מכיר את החיידק ... אין לו תרופה , משותף למכורים להימורים זונות ושתייה .
בעיקרון זה יעבוד , הרכב יהיה מטוס אבל ישנו חשש לאמינות מנוע ( עבודה בלחצים גבוהים ) וכנראה תצטרך גם בהמשך לשפר מערכת העברת כוח ( צלבים , צריות hd , ...)
שווה לך בשביל להגיע מהר לראש הדיונה ? .... אני לא הייתי מנסה אפילו לעלות :-) .
יש משהו במה שאתה אומר... לגבי המנוע וזה כל הכיף.חדש עולה כמו 4 מרססים משומשים של לאנד קרוזר אז מה כבר יכול להיות.חוץ מזה הרכב עשה 100000 קמ והמנוע הקיים מצויין ומטופל בקנאות.
רכב יפה וייחודי
איך תושבת הקפיץ האחורי מחזיקה מעמד ?
אם אני זוכר נכון זה עקב אכילס של הרכב.
אביחי
sent from TIZ EL NABI
קובץ מצורף 80836 חדש מאתמול
נכון
התכוונתי לתושבת זרוע הרדיוס
באחד הקווים ניסו להשחיל לי דוח נזק ...
sent from TIZ EL NABI now Free
אכן לצבאית ,אלו היחידות שאני מכיר
ולא ממש מחבב........