אכן WALK THE CUP ואכן נרוסטה, כי זה מה שמשתמשים בתעשיית המזון והכימיה.
מי שעובד אצלינו עם ברזל זה בעיקר עם MIG ולעיתים נדירות עם אלקטרדות, בכל מקרה, ב MIG אני לא משתמש זה מסובך מדי בשבילי ואני לא מצליח להבין את העיקרון של הדבר הזה.
ותודה:)
Printable View
ברצינות??? עם יד כזו הייתי חושב שאתה תהיה אלוף בכל ריתוך. לא בציניות באמת ריתוכים יפים מאוד.
מיג זה שטויות, כמובן שצריך לדעת ולריתוך ברמה גבוהה לוקח זמן להגיע (לא רק תפר יפה, לדעת שהחדירה והאיכות של הריתוך טובה) אבל זה קלי קלות לעומת טיג. לפחות לדעתי.
איפה אתה עובד עם מותר לשאול .
עידו
תודה על המחמאה,אצלך הם לא פחות יפים:)
ניסיתי, וניסיתי וניסיתי, זה פשוט לא עובד בשבילי, יש לי יונה שמחרבנת יותר יפה ממה שאני "מרתך" עם מיג.
יותר קל בשבילי לתפוס ידית TIG ולצלול לאן שצריך כדי לתפוס פיק או לרתך.
אני משאיר את העבודה עם המיג לאנשים שמסתדרים עם זה יותר טוב ממני.
בקשר לזה שלא לשחק עם הידית מצד לצד על הברזל אני חושב שאתה צודק, אני אנסה את זה מחר, כניראה שזאת כל הבעיה אצלי.
אלוף הריתוך אני יהיה אולי עוד כמה שנים, בנתיים אני מרתך רק שנה. יש עוד הרבה לאן לשאוף.
אם אתה מכפר טרומן כמו שרשום, אז אני עובד מטר וחצי ממך, בנחשונים :-P
ד''א, אני מחפש כרגע עבודה חדשה, אם מישהו מכיר או שמע, באיזור של אריאל, או ראש העין, אבל לא עבודה שאני אצטרך לקום ב 4:20 בבוקר :-D
איזור תעשיה חצב. יהב חמיאס טכנולוגיות.
אתה מוזמן לבוא ללמוד על מיג. הסוד הוא לכוון אותה כמו שצריך ואז היא מנגנת. יש כולה 2 כפתורים אז זה לא קשה...חחח יכול להיות שאצלכם יש רתכת פולסים? ריתוך מדהים אבל כיוונים יותר מסובכים
הסוד הוא שאין סוד פשוט אימון והבנה של מה אתה אמור לעשות.
עידו
לא ממש מעוניין ללמוד את השיטה הזאת, אני יתר בכיוון של צנרת גז טבעי, מאשר לרתך עם מיג,
וצנרת לא מרתכים עם מיג או אלקטרודות או ארגון.
נכון אבל לא לגמרי מדוייק:
הרוב המוחלט של צנרת הגז הטבעי היא פלדת פחמן דלת סגסוג.
זוהי קבוצת פלדות שאינן רגישות לסידוק כתוצאה מריתוך ומכאן שאינן רגישות לתהליכי ריתוך שונים.
תהליך הריתוך נקבע ע"פ שיקולי עלות/תועלת ומכיוון שאין בארץ הרבה ניסיון עם תהליכי ריתוך "מתוחכמים" רוב הריתוכים מבוצעים בטיג ואלקטרודה...
בפועל בישראל הצנרת מרותכת ע"י GTAW ("טיג"), GMAW ("מיג"), FCAW ("חוט ממולא") ו- SMAW ("אלקטרודה").
חלק מהתהליכים הם תהליכים ידניים (SMAW, GTAW, GTAW, FCAW) וחלקם אוטומטיים (GMAW, FCAW).
דוד
כל סרטון שאני רואה של PIPELINERS בארצות הברית, קנדה, רוסיה, אוסטראליה, הכל מרותך אלקטרודה,
צנרת גז, עוברת הרבה תהליכי בקרה, ככה ששורש נקי יותר חשוב שם, יש גם לפעמים מצבים שעושים שורש עם טיג, עושים צילום, ואז עושים כיסויי עם אלקטרודה,
יש לי חבר שעובד בתחחום הצנרת, הם מרתכים אלקטרודה או טיג, כל צינור, על מיג אף אחד לא מסתכל.
בנוסף יש לי חבר שלאבא שלו יש עסק של ריתוכים, הם בעיקר מרתכים צנרת דלק ומים בנתבג, ( אבל לא רק) גם שם, הכל אלקטרודה או טיג.
בכל מקרה, אני אל הולך להיכנס לוויכוח הזה, לא מעוניין ללמוד אתה שיטה הזאת, זה הכל:)