תגובה: מי מבין בתאורה חיצונית??
המוצר הזה הוא כל כך 1989 שזה כואב...
מהרגע שהתקנתי את הלדים אני פשוט מכבה את האורות הראשיים בשטח בלילה - האור הלבן שמציף את הכל בצורה אחידה הוא פשוט תענוג לעומת פנס רגיל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
מהרגע שהתקנתי את הלדים אני פשוט מכבה את האורות הראשיים בשטח בלילה - האור הלבן שמציף את הכל בצורה אחידה הוא פשוט תענוג לעומת פנס רגיל.
תוכל לצרף כאן את השרשור עם התמוות לאחר ההתקנה שלך? אני זוכר בתמונות הדגמה מרשימה בחנייה ...
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=73770
זה מה שעשיתי אצלי. מחר אני אצלם ואוסיף את דרך הכנסת הכבילה מהדלת האחורית לפנל המפסקים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
בלדים האלה בדרך כלל לא רושמים לומן, לא יודע למה... כי בפנסים אחרי דווקא כן מציינים, מה גם שאם היו רושמים זה בטח היה שיקרי...
לדעתי - 18W כאור קידמי זה חלש. מינימום 24 (זה מה שיש לי) אם אתה מוכן להשקיע יותר - חפש 51W אבל כאן יש קפיצת מדרגה רצינית במחיר.
הנתון שמופיע בדף המוצר מדבר על 1770 לומן, בגוון של 6500 קלווין. לא מספיק לדעתך? איזה מספרים אני צריך לחפש (אני מבין שהוואט הוא לא אינדיקציה לאיכות...)
לשם השוואה - נורת הלוגן של 55 וואט שקולה בערך ל 1000 לומן.
אסף.
מאחר ואני לא מאמין לנתונים שהם מפרסמים. אני מייעץ לך רק לפי הנסיון של מה שראיתי בעיניים שלי. 18W זה מעולה כפנס עבודה אחורי בעל אלומת היצף. 27W ספוט כמו בשרשור שלי זה המינימום לזוג פנסים קדמיים. 51W הם קפיצת מדרגה ריצינית מאוד קדימה גם בעוצמה וגם במחיר. אם אתה מגיע למפגש ויש לך סלבנות לחכות תוכל נראה לראות שם את כל הסוגים ולהחליט.
ושוב - זו הדעה שלי. לא מחייבת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
מאחר ואני לא מאמין לנתונים שהם מפרסמים. אני מייעץ לך רק לפי הנסיון של מה שראיתי בעיניים שלי. 18W זה מעולה כפנס עבודה אחורי בעל אלומת היצף. 27W ספוט כמו בשרשור שלי זה המינימום לזוג פנסים קדמיים. 51W הם קפיצת מדרגה ריצינית מאוד קדימה גם בעוצמה וגם במחיר. אם אתה מגיע למפגש ויש לך סלבנות לחכות תוכל נראה לראות שם את כל הסוגים ולהחליט.
ושוב - זו הדעה שלי. לא מחייבת.
תודה, אכן אחכה למפגש לראות כמה דוגמאות לפני שאני מזמין...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
טיפ קטן כאשר מחליפים נורת הלוגן ברכב.
לאחר שמוציאים את הנורה הישנה מהפנס,
ולפני שמכניסים את הנורה החדשה לפנס.
תדליק את הנורה החדשה מחוץ לפנס כ5 דקות לפחות, הציפוי האפור על הנורות נשרף בפעם הראשונה שמפעילים את הנורה ויוצר מעט עשן, מומלץ שהעשן הזה יתפזר מחוץ לפנס ולא בתוכו. (העשן נדבק לרפלקטור ולעדשת זכוכית ולאחר 10 החלפות כבר רואים שהפנס לא שקוף ומבריק כמו פעם).
ככה הפנסים יראו חדשים ומבריקים יותר מבפנים לאורך זמן.
* תקף רק לנורות H4,H7
תמיר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
liontamer84
אסף, בדקת בגל אור כמה עולה סט כזה בארץ?
אמ...את האמת שלא בדקתי בגלאור...אני יעשה סיבוב אצלם..עידכונים + תמונות בהמשך!!! :cool:
האתר של גל אור -
http://www.gal-or.net/
יושבים בשונצינו 3 בתל אביב.
אם אני לא טועה הם היבואנים של הלה לארץ.
ושוב, תעשה מה שטוב לך,
אבל אם הייתי במצבך היום - הייתי הולך על לד.
מנסיון של 3 מערכות תאורה שונות ששמתי על האוטו שלי, של חבר ושל בן דוד שלי.
בהצלחה