תודה על העידוד , מערכת רדומה כוונתך שאם הגיר מזהה שטח מה קורה ? ולגביי ה- ESP אם נכנסתי אפילו לשטח קל עד בינוני אז לא להפעיל ESP ?
Printable View
תודה על העידוד , מערכת רדומה כוונתך שאם הגיר מזהה שטח מה קורה ? ולגביי ה- ESP אם נכנסתי אפילו לשטח קל עד בינוני אז לא להפעיל ESP ?
יש אלו חדשות לשאלותיי ?
השארתי לרמי לענות, כיוון שנדיר - אבל לא הסכמתי עם מה שכתב.
מערכת ה QT1 אצלך עובדת על חיישני ה abs ומספקת העברת כוח לגלגלים עם האחיזה, סרטון כאן:
https://www.youtube.com/watch?v=uq9q...e_gdata_player
אתה לא רוצה לכבות את המערכת בשטח לכן אל תיגע בכפתור, מתי כן מכבים - שהמערכת מאטה את הרכב מתי שלא צריך כמו בחול עמוק.
אתה יכול להגיע די רחוק בשטח, בלי מעלות קשים אבל בטווח ארוך יהיה נזק.
לגכי מוסך בצפון אני לא מכיר.
אילן עכשיו חידשת לי.
ביטול ESP מבטל את ה QT1? לא ידעתי.
אצלי לפחות עם לא משלבים LOW שמבטל אוטומטית ESP , כל שניה בשטח קצת טכני המערכת ESP עובדת ומנטרלת את ההתקדמות.
רמי - לא מה שכתבתי :) ה QT1 זה השם הכללי לכל המערכות שמספקות אחיזה, כפתור ה ESP מכבה את ה ESP, מערכת חלוקת הכוח תמשיך לעבוד, אבל למה להסתכן באיבוד שליטה בשטח. מסכים איתך שהמערכת יכולה להגביל תנועה, למשל חול עמוק או שלג, אם זה קורה אז מכבים.
אצלנו ה ESP נכבה בשילוב Low, אכן בקרת המשיכה נכבת בגלל שהסרנים הקדמי והאחורי נעולים, בנוסף המחשב עובר למוד אגרסיבי של העברת הכוח בין הגלגלים עם האחיזה אצלך זה עם ה ESLD אצלי עם הברקס - BTCS.
יש לנו עוד מערכת למניעת התהפכות שעובדת כל הזמן.. בטח שכחתי איזה מערכת...
בטיול האחרון לכרכום ראיתי שיירה נכנסת עם רכב זהה לזה של פותח השרשור (לרדו) אפשר להגיע רחוק איתם בשטח, לא בטוח שערבות הנגב זה מה שחשבו המהנדסים בקרייזלר שתכננו ככה, נראה לי שחשבו על כבישי מישגן המושלגים.
תודה למגיבים ללא ספק ניתן ללמוד ממכם המון , להבנתי הלרדו נחותה ללא ה-LOW ולא מומלץ לשטח אגרסיבי. בשורה התחתונה בשטח עדין עד בינוני לתת לגיר לבד לסנכרן את עצמו ... ולבטל את ה ESP רק בחול עמוק ... ומה לגביי ביצות ונחלים גם לבטל ?
הגיר לא יודע היכן אתה נוסע ולא מעניין אותו, אל תיגע בכלום כנס לשטח וסע.
אם תתקע כבר יהיה מספיק יועצים שיגידו לך מה לעשות.