עלינו על משהו. מכונית ישנה חדשה. 206+ שהיא ממש כמו פעם, אבל שנתון 2011, כלומר חדשה, כלומר לפני שלב ההזנחה. גם זה נכנס לחיפוש.
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
עלינו על משהו. מכונית ישנה חדשה. 206+ שהיא ממש כמו פעם, אבל שנתון 2011, כלומר חדשה, כלומר לפני שלב ההזנחה. גם זה נכנס לחיפוש.
אסף.
ממשיך לשתף...
יש לי מחשבה סוטה משהו. נגיד אני לוקח את ה206 שכתבתי עליה קודם. בגדול יפה ושמורה אבל בתחזוקת מוסך מהמין החוסך. מצד אחד יש סיכון משמעותי לבעיות התחממות בטווח הזמן הנראה לעין. מצד שני, כמה כבר עולה לעשות ראש מנוע? במוסך זה 1500, לבד 800-900...
מנגד.. כל המכוניות האחרות גם בסכום כפול הן עם קילומטרז גבוה יותר, עבר בחברות ליסינג או השכרה, סימני בלאי בולטים ועוד....
כלומר חוץ מזה שהמנוע בסיכון מסויים... ה206 ההיא במצב יותר טוב כמעט מכל מה שאני רואה.
והסיכון זול. מאוד. במיוחד כשאני קונה ממישהן שאני מכיר, ואני יודע שלא מרמים אותי - מה שאני לא יכול לומר על אף מוכר אחר...
????!
אסף.
הכל שאלה של מחיר. יכול להיות שלעולם לא תצטרך לעשות ראש אם תחליף את נוזל הקירור לאיכותי, קורים ניסים גם בצרפתיות.. מנגד, העלות במקרה הגרוע היא 1000₪ לדבריך, אז אם מלבד עניין מי הברז ברדיאטור הכל תקין - לך על זה. מקווה שהחסכנות של המוסך לא מתבטאת בעוד מקומות..
Sent from my iPhone using Tapatalk
החסכנות של המוסך היא גם בפילטר שמן תחליפי ולא מקורי. זה באמת חפיף, כי המנועים האלו באמת יודעים לסבול בגבורה הרבה התעללות.
נמשיך לבדוק..
בסוף זה עניין של סיכונים ומחירם, וגם הזדמנות שעלולה להפתיע.
אסף.
מה עם סיטרואן סקסו ידני דיזל???
עלות קניה זעומה...
צריחת דלק 20+++
מקסימום כל שנתיים תקנה אחת
גם על זה חשבנו... אבל בינתיים החיים בלי רכב לא רעים
אסף.
כלי התחבורה הכי חסכוני--->>>אופניים!!!