תגובה: האמת מאחורי אחריות צמיגי בפ גודריץ
אה..
ושלא תחשבו, שהנה, הישראלי המכוער דופק את HOMEDEPOT ומנצל את השירות האמריקאי - לא, לא!
לא היה עולה בדעתי להחזיר את הפרגולה, אחרי שנה ואחרי הקידוחים..
השכן, ראה את הפרגולה בחצר ושאל למה אני לא מחזיר אותה. הסברתי לו על החורים שקדחתי ושקניתי לפני שנה ושלא נראה לי שיסכימו לקבל ושבכלל לא נעים לי לנסות...
ההוא חשב שחמוד, הנאיביות שלי "ולקח" אותי לחנות (אמרתי לו שאני לא מדבר איתם בכלל ושאם יהיו מכות, שלא יחכה לעזרה ממני...) ואמר שהוא (אני) קנה לפני שנה ורוצה להחזיר.. שאלו למה (אמרתי שהיא לא מתאימה לחצר החדשה, שאין לי איפה לשים אותה.. החצר החדשה גדולה פי 1.5 מהקודמת..), רשמו וזהו...
אה.איזה יופי. הצטרפת לכאן לפני יומים, כל הפוסטים שלך נוגעים לתקלה בצמיגים. בהצלחה גבר.
לא רק שכל הפוסטים של האיש המכובד נוגעים בזה, אלא שהוא גם טורח ומעלה פוסט זהה בפורומים נוספים.
עופר
בועז,
לפי המחירים שדובר עליהם כאן באתר, טויו די זהים ל-BF.
אני מתחיל לחשוב על הסט הבא, ולמרות סט שני של km2 שמתנהגים מצויין ומתבלים בסדר גמור, תמיד צריך לבחון אופציות חדשות.
האמת מאחורי אחריות צמיגי בפ גודריץ
לא מעניין אם פותח השרשור הוא בעל אינטרס.
הנושא אמיתי והדיון סוחב הרבה תגובות מעצמו...
דורון,
לפני 3 חודשים החלפתי סט לאחר שביצעתי סקר.
שמתי רבעית טויו שטח מלא במחיר של 830 שח כולל מעמ לצמיג לעומת bf שביקשו למיטב זכרוני מעל 1100 שח.
מידה 245/75/16
תרשו לי להמליץ בצניעות על רשת צ׳ק אפ ששיכים באיזו צורה ליבואן טויו.
קיבלתי מהם שרות ומחיר מצויין.
כשנכנסתי לאתר שלהם כרגע מצאתי שיש להם אחריות מורחבת לצמיגים ושרות רוטציה חינם לשלוש שנים...
שווה להוסיף להם עוד כמה נקודות זכות במשוואה.
אין לי שום קשר אישי או מסחרי למעט היותי לקוח מרוצה.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
אה..
ושלא תחשבו, שהנה, הישראלי המכוער דופק את HOMEDEPOT ומנצל את השירות האמריקאי - לא, לא!
לא היה עולה בדעתי להחזיר את הפרגולה, אחרי שנה ואחרי הקידוחים..
השכן, ראה את הפרגולה בחצר ושאל למה אני לא מחזיר אותה. הסברתי לו על החורים שקדחתי ושקניתי לפני שנה ושלא נראה לי שיסכימו לקבל ושבכלל לא נעים לי לנסות...
ההוא חשב שחמוד, הנאיביות שלי "ולקח" אותי לחנות (אמרתי לו שאני לא מדבר איתם בכלל ושאם יהיו מכות, שלא יחכה לעזרה ממני...) ואמר שהוא (אני) קנה לפני שנה ורוצה להחזיר.. שאלו למה (אמרתי שהיא לא מתאימה לחצר החדשה, שאין לי איפה לשים אותה.. החצר החדשה גדולה פי 1.5 מהקודמת..), רשמו וזהו...
שכחתה לציין שגם השכן שלך ישראלי
בכול אופן ( מודה ) גם אני עשיתי כך עם טמבלויזיה אחרי חצי שנה החזרתי אותה לCOSTCO וקיבלתי זיכוי בחנות בלי לשאול שאלות
אין כמו אמריקה עוד חולם שהאישה תאשר לחזור לשם ביום מין הימים :)
נ.ב
לדעתי הבחור הוא טרול של איזה צמיג זה או אחר
מנסיוני האישי ומחברי הקרובים
כולם על ביאפים מאדים או חמישיםחמישים
לא עפות קוביות ויותר מזה מאדים על סלברדו עם 500 כח הצמיג היחיד שמחזיק יותר מ 10K קילומטר אפילו 50K
אומנם נשחק אבל אפשר בקלות אחרי 50 K להבין את הבדל בינו לבין כול יצרן אחר פשוט צמיג איכותי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
hadtomer
אה.איזה יופי. הצטרפת לכאן לפני יומים, כל הפוסטים שלך נוגעים לתקלה בצמיגים. בהצלחה גבר.
רציתי להודות לך על האיחולים החמים ועל הברכות להצטרפותי לפורום (ואני חשבתי לתומי שחברים חדשים זה טוב).
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oferg22
לא רק שכל הפוסטים של האיש המכובד נוגעים בזה, אלא שהוא גם טורח ומעלה פוסט זהה בפורומים נוספים.
עופר
תודות על הכבוד, כמישהו חדש בתחום (של הפורומים) לא ידעתי איזה הוא הפורום הכי מתאים לי (אם בכלל יש כזה דבר) והצטרפתי לכמה (האם זה נחשב לדבר לא מקובל/נכון)?
די עם עניין הטרולים. אם הוא היה נציג של מתחרה הוא היה כותב שהפגם נוצר בצמיג סתם ולא בצמיג עם תקר שזה נתון שפוגע משמעותית בקייס.
ברוך הבא.
לגבי הביאפים, כמו שכתבתי, אני כבר עם סט שלישי שלהם, וזה אחרי שני סטים של גודייר וסט של ברידג'סטון. הנסיון שלי אומר שהביאף הם ליגה מעליהם. האמת היא שהגודייר לא נופלים משמעותית מהביאפים ברמת הפרקטיקה אבל הפסקתי להשתמש בהם כי יש להם בדופן שכבה לבנה פנימית שנחשפת במהירות ומקנה להם מראה רע. מראה שעלול להתפרש אצל בוחן בטיחות או טסטר כצמיג קרוע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
BlackStar
שכחתה לציין שגם השכן שלך ישראלי
...
אז זהו שלא. אמריקאי. נייטיב. :)
אין לי שכנים ישראלים..
לעניין ה-BF.
טוב יותר או פחות, אני סבור שזה עניין של מזל בסידרת הייצור או משהו.
בכל מקרה, המחיר שלהם מוגזם לחלוטין ומקרים כמו של שריף מראים שאיכות (מוצדקת או לא) ומחיר (כנ"ל) לא מבטיחים שירות טוב יותר...
כמו שאמרו פה, במחיר של צמיג אחד (פחות עלות שימוש, שזה מקובל) היו קונים לקוח מרוצה, שכבר השקיע בצמיד יקר יותר מהמתחרים והיה חוזר וקונה, כנראה עוד 4 וממליץ..
מחיר של 2/3 צמיג, עלה להם ביחסי ציבור גרועים (וגם אם יש כמה שנשבעים בצמיג הזה, אחרים יחשבו עוד כמה פעמים אם לקנות) לקוח אחד פחות.. לפחות...
וכל זה למה? כי הם יכולים. כי הם שחצנים. כי תמיד יהיו כאלה שיקנו וישלמו.. עד שיתקלו בשירות המזלזל הזה...
היום סיפר לי חבר על רשת כלבו אמריקאית המתהדרת בשרות שלה ללקוח. הם מוציאים עיתון לעובדי הרשת שבו יש טור- נותני השירות יוצאי הדופן ונחשו איזה דוגמא יש שם ? לקוח הגיע והחזיר ארבעה צמיגים וקיבל החזר מלא אליהם. הממה? הם בכלל לא מוכרים צמיגים :-)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ראשית-שריף ברוך בואכה לפורום בו כולם שווים ופה כותבים על הכל
וגם אם מישהו חושב שאתה טרול או נציג של חברה-קבל זאת בהבנה
נכוונו בעבר קשות,וכן קשה להתקבל לחבורה של שרוטים אבל כדאי וכדאי מאוד
ולגופו של עיניין
סופו של דבר-שרות,שרות,שרות,
לקוח מרוצה אולי יביא לקוח נוסף
לקוח מאוכזב ירחיק מאה
אני לפחות לא אקנה ביאף-אם מישהו נכווה למה שאני אשרף?
שבוע נפלא לכולם
תודה רבה, אני מקווה לתרום בחזרה לקהילה
אכן השורה התחתונה היא ששרות גרוע יכול לגרום למוצר מצויין להיות בלתי שווה. במקרה שלי בי אף גודריץ נכנס לרשימה השחורה. ואני מקווה שאנשים שמנסים למכור להם אחריות יבינו וילמדו מהמקרה שלי שבמקרה הזה זו פיקציה בלבד
באתר אחר רשמת שהנזק לצמיג היה רק באיזור התקר.
לא טרחת לעדכן אותנו מלכתחילה שבעל המקצוע פירק את שאר הצמיגים ולא מצא בהם בעיה.
אתה מאכיל אותנו בכפית ובתשלומים במה שבא לך אבל את המסקנה הסופית, שהיבואן לא בסדר, כבר כתבת מראש, בכותרת.
אני לא חושב שיש עוד מה להוסיף לגבי המניעים ותום הלב שלך.
אני מבקש משאר הגולשים שמי שחושף אותנו לתביעות דיבה ולשון הרע לפחות יעשה את זה עם הנימוקים הראויים ובאמירת האמת, כל האמת ורק האמת.