מה? למה אתה מופתע וממה אתה מאוכזב?
אני שמח לכל עזרה... מה עדיף "כזה, או "אחר"?
Printable View
מה? למה אתה מופתע וממה אתה מאוכזב?
אני שמח לכל עזרה... מה עדיף "כזה, או "אחר"?
הייתי שם תמונות כדי שניישר קו, אבל זה לא הפורום המתאים...
ברנרד מה שאתה אומר בעצם עדיף בלונדינית
אבל לבדוק לה טוב את השיניים
בקיצור אז נעשה בדיקות לשניהם וניראה מה יצא !
מה הכי חשוב לבדוק ברכבים האלו , הדברים הקריטים??
תמיד עדיף בלונדיות אבל אתה בחרת במשהו אחר...
מה שאני אומר, איציק, שעלסמך מה שאתה מתאר והשאלות הכלליות... אין ממש תשובה שתעזור לך להחליט...
אני, במקומך (ואני לא),אם לוקחים בחשבון מה שאתה מתאר (וכאמור,זה לא ממש הרבה/עוזר) הייתי נוטה לכיוון הרכב "המתועד" ולא זה המשופר... נוטה... משום שאין מספיק מידע.
אגב.
בניגוד לאחרים, לדעתי, אם אין לך מומחה שיעזור, כן הייתי הולך לבדיקה (מכון/יבואןמה שלא יהיה). לא כדי שיבדקו לי כמה חיים נשארו לטרנספר או לגיר אלא יותר כדי לוודא שהרכב לא מורכב משניים ולא רותך באיזו קורה ולא הוחלף הגג וכו'...
ברנרד ממש תודה
הבעלים של הרכב המשופר זרק את היד כדרך אגב כך שאם אני לא טועה האוטו יד 3-4 מקסימום
הרכב הסטנדרטי יותר חיצונית ניראה לא מי יודע מה ולפי שראיתי יש קצת רטיבות של שמן מסביב לחיבור בין המכסה שסתומים לראש המנוע
ויש עוד אחד 2002 יד 3 380 אלף ק״מ דורש 77? אוטו ניראה שמור ומטופל אבל המחיר גבוהה
איציק
אני אשתדל להיות עדין
בגלל שאתה מבין כל כך מעט ובגלל שכל דעה שנכתבת כאן מבלבלת אותך יותר, המלצתי היא לשלם יותר אבל לקנות שקט ואמינות.
לו הייתי במקומך הייתי רץ לקנות את האוטו של פלג, המפורסם באתר, למרות שהמחיר גבוה.
בברכה,טושי
+11
ולמען ההגינות - אני לא מכיר את פלג ולא ראיתי את האוטו שלו מעולם.
לא יודע למה, אבל להרגשתי דילגת על שלב קריטי של ייעוץ וקפצת ישר להחלטה.
יכול להיות שההחלטה היא מתוך מחשבה מעמיקה או אפילו אמוציונלית (ככה בא לי ), שגם זה בסדר ! אבל,
בכול זאת ממליץ לך לפתוח שרשור מסודר בפורום "גיפאים מתחילים - יעוץ לפני קניה" , תן כמה שיותר פרטים על דרישות/צרכים , פנטזיה וחששות.
אולי תהיה המלצה שונה ממה שהחלטת (פראדו) שבתקציב שלך תתן אפשרות לרכוש מודל מתקדם יותר עם פחות קילמוטראז' מלהגיע לירח ...
אם בכול זאת התקבעת לרק פראדו, אז קח את הזמן (יכול לקחת חודשים) ובלי לחץ תחפש את הפראדו שנועד עבורך.
נצל זמן זה לראות, לנסוע ולהרגיש כמה שיותר רכבים.
על הדרך חפש פה מישהו שמבין (ולא מעוניין למכור את שלו) שינחה אותך (עדיף במפגש פיזי) מה לחפש ולבדוק בעצמך ברכבים המועמדים.
בהצלחה בכול מקרה
רענן
אני דווקא מכיר את פלג והאוטו, ולכן יכול לתת המלצה חיובית.
לא מכיר הרבה כלים שמתוחזקים באהבה (ובכסף) כמו האוטו של פלג.
בברכה,טושי
קח את הזמן. אל תמהר.
כל אחד חושב שיש לו "בונבוניירה" ודורש מחיר בשמיים (רק תסתכל פה באתר, כמה "מוקפצים" יש) - תקנה מה שמתאים לך, בלי לחץ ובלי טובות ממוכרים "שזוקרים את היד, כבדרך אגב"...
תמצא אחד שיראה לך טוב ואותו תבדוק..
באמת תודה מראש לכל העונים
סליחה מראש אם שאלתי שאלות טיפשיות (זה רק מחוסר הבנה בדגם ) בכל מקרה המשופר ירד מהפרק הבחור משחק אותה קשה להשגה
( הפסד שלו) אני משקיע פה המון כסף ובאמת
אוליי הגיע הזמן להוריד הילוך ( אבל מגרד ביידים לצאת שוב לשטח ) ולחפש ברוגע
לגביי הרכב של פלג פגשתי את הבחור ואת הרכב באמת שעזר לי להגיע לתובנות על הדגם והסביר באמת מתוך כוונה לעזור ולא למכור ,הייתי לוקח את הרכב שלו פשוט זה מעבר לתקציב שלי
אני יעדכן אם אני ימצא אחד הראוי לבדיקה ואתייעץ עם הגורואים בפורום ליפני הקנייה
טוב חברים לאחר חיפושים רבים ניקנה היום פרדו 2002 יד שלישית 371 ק״מ תודה לכולם על העזרה והייעוץ
טוב חברים לאחר חיפושים רבים ניקנה היום פרדו 2002 יד שלישית 371 ק״מ (של פלג מהפורום מי שמכיר )
תודה לכולם על העזרה והייעוץ
תתחדש !
רענן
אם קנית את של פלג אתה יכול להיות רגוע.
מזל טוב ובהצלחה.
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk