התכוונתי לקורדורה כמובן....טעות שלי...(שמשונית יותר חזקה).
בכל מקרה, אם הייתה לי מכונה אזי הייתי גם תופר בעצמי. לך על זה!
בהצלחה!!!
אבנר
Printable View
התכוונתי לקורדורה כמובן....טעות שלי...(שמשונית יותר חזקה).
בכל מקרה, אם הייתה לי מכונה אזי הייתי גם תופר בעצמי. לך על זה!
בהצלחה!!!
אבנר
אצלי תפורים משמשונית שקים למזרונים (מתקפלים), אני מניח שראית אותם בסיום מפגש ג'יפולוג בדרום.
אצלי - לא על הגג,, אלא מאחור.
גם אצלך, בועז, אתה יכול מאחור.
אין שום בעיה עם לולאות המתכת בצדדי השק. מאפשרות קיבוע מוצק לאוטו ואין שום בלאי או תפרים שנפתחים.
השק שלי בולע 3-4 מזרוני ספוג בעובי 7-8 ס"מ.
בנוסף - אוהל לארבעה, כסאות מתקפלים, שמיכות, כריות וכו'. יש מקום להכל ולעתים נדמה שהוא גדול יותר מבפנים מאשר מבחוץ.
קחו בחשבון עליה מוחשית בצריכת הדלק. הדבר הזה מייצר גרר אוירודינמי, שלא נדע... וזה מורגש אפילו באוטו שמלכתחילה אוירודינמי בערך כמו בלוק...
לכן אני משתמש בו רק בטיולים ארוכים בהרכב מלא שדורשים המון ציוד. לטיול גברים של יום-יומיים בהם יש ברכב רק נהג או מקסימום עוד נוסע, וכל החלק האחורי נשאר פנוי, השק הזה נשאר לנוח במחסן.
זו בדיוק אחתמשתי הסיבות ל"מאחור ולא על הגג".
גרר ותצרוכת דלק זו אחת, העלאת מרכז כובד זו השנייה.
במיקום נכון גם לא יוצר בעייה בזוית נטישה.
לעניין האוזניים, אגב - אם תופרים מסביב רצועה, לכל האורך/רוחב, אין בעיית "תלישת אוזניים".
ניתן לראות איך זה בנוי אצלי....
העלאת מרכז הכובד די זניחה, כי מדובר רק בציוד שתופס נפח רב והמשקל שלו פחות קריטי.
אבל עניין עליית צריכת הדלק ורעש הרוח המוגבר משמעותי אפילו בסופה.
לי אין מושג, גם בגלל שעל ריינג' שמכבד את עצמו (על אחת כמה וכמה אחד שלא נוסע..), לא תמצאו ציוד על הגג אבל..
תגידו, אתם מנסים להמציא את הגלגל, סתם בשביל הספורט או שהתיקים של סמואל מטריפנט יקרים מידי?
הוא משוןק ומוכר וגם בארץ..
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
פתחתי פעם מזרן מתנפח (זוגי) שהתפנצ'ר ומאז הוא משמש בהצלחה כשק חפצים - עלה לי בכמה דקות עם מספריים.
הוא מספיק ארוך בכדי להסגר בגלגול אחרי מזרון ספוג רגיל.
הנה תמונה של הפתרון - הכחול על הגג,
במקרה זה על דיפנדר - עובד על כל רכב :-)
קובץ מצורף 85435
נהגי ריינג' ישנים באוהל? על מזרני ספוג מהשוק הבדואי או ממכירת חיסול של בית יתומים ב-10 שקלים לחתיכה?.......
הרי כשאתם יוצאים לטייל מיד מוקם עבורכם ריזורט 5 כוכבים דהלוקס, לא משנה איפה, עם באטלרים שמחכים עם מגש וכוסות שמפניה, ואלה-פארקינג ושקתות קטנות מתחת למנוע לאיסוף השמן... לא ככה?....
ועכשיו ברצינות - לטריפנט יש מוצרים נהדרים באיכות גבוהה מאוד גם ביחס למה שמקובל אצל הגויים. אבל אני רציתי שק בתכנון ספציפי במידות ספציפיות גדולות, ולמיטב זכרוני לא היה לטריפנט מוצר במידות האלה.
אני מודה שהייתי יכול להתקשר לסמואל ולבקש וכמו שאני מכיר אותו, המשוגע היה מייצר עבורי משהו כזה, מין הסתם באיכות גבוהה יותר מחתיכת השמשונית, אבל מה שיש מספק אותי מאוד, עמד במבחנים קשים (גשמים שוטפים) ועלה בזול. מה רע?
לא רע בכלל.
וכן.
יש בעלי ריינג' שממש יורדים לעם וישנים באוהל..
עכשיו אני מגיע לארץ ואין אוהל (נאיבי שכמותי, הבאתי אותו לפה ואין לאן לטייל פה 4X4..) ואין ריינג' (המנוע התאבד, בפעם הקודמת שהייתי) ואני נאלץ להסתפק בפטרול נעול2X של חבר...
לא מעיז לרדת איתו לשטח...
- - - Updated - - -
ד"א, דרור.
ראית את הפרטי ששלחתי לך? הזמן אוזל... גבולי.. מאוד..
ראיתי, תודה. בינתיים המכשיר תקין פיקס אז ירדתי מזה.
עוד כמה חודשים נראה מה עושים. בטח יהיו נסיעות למקומות יותר אטרקטיביים מגרמניה.
לא בטוח שיתנו לך להיכנס למקומות אטרקטיביים - לפי מה שראיתי בחדשות, אתה די משאיר חורבן מאחוריך...:rolleyes:
מקפיץ לטובת משוב...
אז איך התיק? שווה 300 שקל?
והכי טוב, שמשונית בהלחמה ורק את הריצרצ לתפור.
לטובת מי שחושב להזמין:
אני הזמנתי כזה
http://www.ebay.com/itm/LARGE-340L-T...23561a&vxp=mtr
אמנם במחיר קצת זול יותר ממה שיש בקישור אבל זה הדגם.
אני בסך הכל בשימוש השני שלי איתו אבל היא עושה את העבודה בצורה טובה. הייתי אולי מעדיף ששיטת המתיחה תהייה קצת שונה ושרצועות הצד יהיו מחומר עמיד יותר אבל סה"כ הכל - שווה. בדרך חזרה גם נתקעתי בתקרה של הבניין דיי בחוזקה וחוץ מסימני צבע על הבד (קורדורה) אין שום פגיעה.
קובץ מצורף 90447
מה שכן - רשת הגומי שמוכרים בל.כ זאת עם הווים מפלסטיק - זוועה - זה מתבלגן ולהתיר את הפלונטר שנוצר יכול לשגע פיל, הווים נשברים מהר מאוד או מתנתקים מהגומי.
נראה טוב.
אתה יכול להחליף את רצועות הקשירה המובנות ברצועות חיצוניות.
בקשר לרשת - צודק. קניתי, ניסיתי להשתמש, היא מעלה אבק עכשיו.
קשה לראות אבל הלול מוצמד עם ראצט דק - גם הוא מ-ל.כ - אחלה מוצר! הוא גם מהדק את התיק לגג, החיסרון הוא שהוא עלול לכופף קלות את עריסות האלומניום למיניהן.
אלירן,
התיק שהצגת נראה קצת קטן, גם לפי המידות.
אני חושב שאלך על זה:
http://www.ebay.com/itm/NEW-car-SUV-...259c90&vxp=mtr
זה במידות דומות, למעט האורך, שגדול ב 30 ס"מ משלך.
עוד 80 ש"ח למחיר...
לי הוא מספיק ++ עם תינוקת אחת
אני קבלתי לפני חודש את זה http://www.amazon.com/Keeper-07203-1...PCPYB58SWQE4K9
רציתי גדול. (15 Cubic Feet)
נעזרתי בחברת שילוח לארץ .
עוד לא יצא לי לנסות (אתם יודעים, מלחמה/מבצע וכולי..) כנראה בראש השנה.
+1. יש לי כזה ובאחת הנסיעות נכנסו כל המזרנים, אוהל, עגלת תינוק, כסאות ואפילו הספה הקטנה הזו של הילדה. איכות בנייה טובה ובד עמיד.
הבעייה היחידה איתו היא שיש אבטחות סקוץ שאמורות להחזיק את הפנל נגד מים שמכסה את הרוכסן צמוד לדופן ובחום הדבק שלהן פשוט נמס. בכל מקרה זה לא עושה הבדל כי הוא נשאר צמוד גם כך לדופן בגלל המתיחה של התיק ואם זה ממש מפריע למישהו זה עניין של 5 דקות עם דבק מגע.
הכל לים .
שירות מעולה + מחיר הגון וביצוע אייכותי .
כחול לבן .
Sent from my iPhone using Tapatalk
עוד המלצות על מקומות ?
אני מחפש מידה מיוחדת. גדולה
קובץ מצורף 91641
אני רכשתי תיק מ"גדג'יפ" שבעליה ג'יפאים מלידה וחברי האתר, הכינו לי אותו לפי המפרט שביקשתי, בגודל שרציתי, בצבע, ובאיכות מדהימה!!, גם של סוג הבד וגם של הרוכסנים והסגירות.
תתקשר לשני - 054-2599894,
מקפיץ עם שאלה לקראת הפסח גם כן -
מצאתי את זה ברשת -
http://www.s-free.co.il/items/336323..._content_title
מעוניין לדעת אם מישהו מכיר ויש חוות דעת ?
נראה מחיר אטרקטיבי בשביל משהו שנמצא כבר בארץ ועם אחריות.