חלש יחסית = נתלשות קוביות בצמיג AT
Printable View
איזה קוביות יש ב-AT?
כל הפואנטה שלו היא שאין לו קוביות.. יש חירוץ רב ועדין יותר.
תודה אסף ואיל
ואני גם מתכוון לדיפנדר 110
התכונות הטובות שציינתם והביקורת הלא טובה על ה BF שנכתבה כאן (שסימנתי לרכוש), בצירוף יתרון במראה (ואולי דווקא כי צר) ופחות כיתוב לבן מצועצע....ואם יהיה לו יתרון במחיר על ה BF אז כנראה שזה הכיוון שלי כנראה.
מקווה שזה לא ממש בורות לשאול באם המידה המשילין 7.5/16 אומרת משהו על הגובה לעומת BF 235/85/16
אותו קוטר בדיוק. 32 אינצ'
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
כלל אצבע ישן אמר שבצמיגים אינטשים ללא ציון מידת גובה, הגובה הוא 85.
האם זה תקף גם בצמיגים מודרנים? יבואו מומחי הפורום ויביעו דעתם:
רוכב על השרשור בשאלה חצי קשורה, ממש סטייה קטנה..
מישהו יכול להסביר איך אפשר להמיר מידות צמיג מאינצ׳ לסנטימטרי ולהיפך?
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
אינץ אחד שווה 2.54 סמ.
מבנה המידה האינצ׳י הוא שונה מהמבנה המילימטרי.
מבנה אינצי מבוסס על גובה הצמיג ( למשל 31 אינץ), רוחב הצמיג ( למשל 10.5), וקוטר החישוק.
מבנה ממ הוא רוחב הצמיג ( למשל 245 ממ), פרופיל הצמיג ( גובה באחוזים בין החישוק להיקף - למשל 75 משקף 75 אחוז ממידת רוחב הצמיג), קוטר החישוק.
אם אתה רוצה להשוות בין מידות אז יש מחשבוני השוואה דוגמת האתר הבא:
http://tire-size-conversion.com/tire-size-calculator/
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
תודה רבה בועז!!
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
אני לא יודע מה קיים היום בשוק (חברות משנות שמות של צמיגים כל הזמן ולא כל צמיג קיים במלאי על המדפים אצלנו בארץ).
ה-xzl מגיע (הגיע בזמנו) גם במידה הסטנדרטית 235/85 ולמיטב ידיעתי אין "דגם מיוחד". כמו שאמרתי צמיג מדהים אבל נשחק מהר כמו שהעירו.
את הbf אני פחות מכיר מנסיון אישי ולדעתי MUD זה פשוט השם הישן של ה-KM2, שלמראית עין נראים אגרסיבים למדי.
מישלין xzl מהצמיגים הטובים ביותר שנסעתי עליהם. הגודייר שהוזכרו קודם טובים רק לנשיאת משקלים קיצוניים וחוץ מזה הם די על הפנים ביחס לצמיגים מודרניים.
מה שמביא אותי לbf mud שתמיד אהבתי, אלו הצמיגים שהיו לי על הדיפנדר ולדעתי גם הגרסה החדשה שלהם נהדרת. אבל אם תשים יד על סט טרי של מישלין... זה רק טוב.
אסף.
מעלה מחדש את השרשור . צמיגים 50/50 לדיפנדר ארוך . המלצות בבקשה . כמו כן האם ניתן להרכיב צמיגים 235 על הג'אנט המקורי ? תודה
לי היו 235 על גאנט מקורי לפני שעברתי ל HD
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
על הג'אנט המקורי (לפחות של הדיפנדר שנת 96 שהיה לי) הורכבו 235 בלי שום בעיה. עם זאת, מי שהיה מתעמק היה יכול לראות כיתוב שאומר שהם מיועדים לשימוש עם פנימית בלבד.
לי מעולם לא היתה בעיה של פריקת צמיג, גם בשימוש אגרסיבי עם לחצי אוויר נמוכים מאוד.
אגב בתקופה שלפני הטיובלס הייתי חוטף פנצ'רים וצביטות על ימין ועל שמאל.
תודה לכל מי שענה