אני מכיר את אותם מקרים בהם בית משפט הכשיר, בדיוק כפי שכתבת - לא בדירות מגורים.
השרשור והדיון כאן היה ועדיין הינו על דירות מגורים, שוכרים ומשכירים, ולכן גם תשובתי היתה (ונשארה) כזו.
Printable View
אני מכיר את אותם מקרים בהם בית משפט הכשיר, בדיוק כפי שכתבת - לא בדירות מגורים.
השרשור והדיון כאן היה ועדיין הינו על דירות מגורים, שוכרים ומשכירים, ולכן גם תשובתי היתה (ונשארה) כזו.
לא בטוח שאלה נושאים לפורום הזה.
אבל בא עו"ד עושה לכם טובה ענקית, נותן יעוץ בחינם ואתם מתווכחים איתו? קחו כל עצה בתודה או לכו תשלמו לעו"ד אחר.
בהשכרת דירה בדרך כלל למשכיר הדירה יש הרבה מה להפסיד, הכנת חוזה חזק ע"י עו"ד אולי עולה משהו אבל שווה לשנים.
אני חושב שחשוב לברר את הנושא.
ניתוק החשמל אינו חוקי, אם כך אומר עו"ד, אני מאמין לו, השאלה היא האם הוא כדאי.
אדרבא, שילד הדייר הנכבד ויתבע, ישלם אגרה ימתין לדיון וכיוצ"ב, וכל זה כאשר אין לו חשמל בבית.
כל אחד שיעשה לו את מכלול השיקולים שלו.
כמובן שעו"ד לא יכול לתת עיצה כזו ללקוח, אבל הוא יכול לענות מהם הסיכונים.
מצד שני, יש סיכוי שהדייר יעוף בנתיים מהדירה.
אולי עוד כמה שנים צריך יהיה לשלם לו פיצוי על כך שהשארת אותו ללא חשמל, אבל בנתיים אפשר יהיה למצוא דייר שכן משלם.
כל אחד שיעשה את החשבון שלו מה כדאי.
לצערי נוכחתי מנסיוני במשך עשרות שנים שרוב רובם של לקוחות עוכרי-הדין לא לוקחים אף פעם בחשבון כי בכל מקרה משפטי כגון זה יש כבר שלושה צדדים.
יש את צד התובע ,יש את צד הנתבע ויש כבר את צד עורך הדין שנשכר על-ידי התובע - בשלב זה. לצערי 99% מעורכי הדין תמיד מייצגים לפי הסדר - קודם את עצמם. אחר כך את התובע ובסוף את הנתבע. כל עיצה שנותן לך עורך דין צריכה להיבחן קודם כל - ''למה היא טובה לו'' ,ורק אחר כך כיצד היא טובה לך כלקוח. לצערי מניסיוני איני מאמין כל כך לעורכי דין עם נשמות טובות שנותנים עיצה חינם - גם לא בפורום ג'יפאים.תמיד תקבל מעורך הדין תגובה שאומרת ''תשמע זה נושא מורכב ולא פשוט,זה דורש המון עבודה ופניות לבית המשפט,ואני לא יכול להבטיח לך את התוצאה הסופית וזה יקח לא מעט זמן.......ובלה בלה בלי סוף כדי להצדיק את המחיר מצד אחד ולהבטיח את הכשלון במידה ויהיה - מצד שני.
אם העיצות שקבלת ללא תשלום כוללות גם את הייצוג שלך ללא תשלום כג'יפאי עמית - כפי שעשה עו''ד עמי צייגר במשפטי עם רט''ג - אני מתנצל מראש.
במקרה הפשוט הזה,הדבר האחרון שאתה צריך ,זה עורך דין - נתק את החשמל כבר היום אם הוא רשום על שמך ,ותן לדיירת לרוץ לעורכי דין ולבתי המשפט בידיים לא נקיות.ואת הכסף תקבל מכסימום ביום חמישי הקרוב. אתה מכיר מישהו שירוץ למשטרה או לבית המשפט כשהוא החייב ? ועוד כשבבית אין חשמל ?
אני מקווה שההמחאות שקיבלת הן של השוכרת ולא נרשמו למוטב בלבד...
אם אסור לך כמשכיר לנתק את החשמל והמים, עדיין תוכל לגרום לקצר חשמלי בלוח החשמל שינתק את אספקת החשמל לדירה ויצריך להזמין בעל מקצוע לתיקון ולא יראה כאילו זה ניתוק יזום? ממש לא בעיה לעשות את זה.
יש בעיה ליצור חור קטן בצנרת המים שתוביל למזרקה גדולה ולסגירת השיבר ע"י אחד השכנים בלי שזה יראה כאילו זה ניתוק יזום? ממש לא.
אז לך לשם בצהרי היום, תגרום לקצר בחשמל ולנזילת מים וסביר שמשהו כבר יקרה. קשה לבני אדם לחיות בבית ללא חשמל ומים.
- - - Updated - - -
חוזה "חזק" שנעשה ע"י בכיר עורכי הדין בישראל לא שווה את הנייר עליו נכתב אם הצד השני מחליט להפר אותו.
תגיד ערבות בנקאית, תגיד בטחונות , תגיד שהצד השנ ישר ויתנהג כבן אדם.
אבל קיום חוזה רק בגלל שעורך דין ערך אותו? הצחקת אותי.
אחרי הרבה מאוד שנים של השכרת דירות במשפחה גם אנחנו חטפנו עם שוכר בעייתי
(שזרק ריהוט על דעת עצמו, הוריד טפטים וכו'). אין תחליף לערבות בנקאית!
לא שטר חוב, לא צ'ק בטחון ולא כל מיני דברים שצריך להפעיל עו"ד/בית משפט/הוצאה לפועל.
נכון שבתור שוכר זה חרא, אבל בתור בעל נכס אין לזה תחליף. וכן, לקחת ערבות לחודשיים
לפחות אחרי תום השכירות.
בשלב זה פלילי לפנות יש הליך מקוצר היום בבית משפט בדיוק בשביל זה
ביעוץ או בפינוי פולשים אני מתמחה אתה מוזמן ליצור קשר 0544565641
יואב - את הדיעה על מקצוע עריכת הדין לא אני קבעתי - כל הציבור קבע שזה המקצוע הנחות ביותר והבדיקה כללה את מקצועות הזנות למינהם. אמנם חלק זעיר מעורכי הדין הם הגונים וישרים,במיוחד מהותיקים שבינהם - אך לאחר כניסת עשרות אלפי חדשים בוגרי מכללות , המקצוע הזה הגיע לשפל של כל הזמנים - וכנראה זה לא הסוף.
לגבי הצעתך בנושא התרנגולות - שזו בעצמה הצעה מזלזלת - נאמר ''טול קורה מבין עיניך''........לא שאני חושב שתבין את המשפט - אך מעולם לא סירבתי להגיב לטיפשים.
חיים,
אפשר לדעת מי קבע בשם כל הציבור את מה שטענת?
אני לא זוכר ששאלו אותי ואני מרגיש גם ציבור במובן מסויים.
כמו כן, למה עורכי דין הם בסדר רק כשהם עובדים עבורך בחינם?
אם במשפטך נגד הרשות היית נדרש לשלם אז היית מקבל יצוג רע יותר?
מקצוע עריכת הדין מכיל תחומים רבים.
לא רואה בעורך דין מהתחום החוזי אזרחי יותר או פחות נתעב תחמן מכל בעל מקצוע אחר לרבות בעל מפעל זיווד.
כל אדם לגופו וגם עליך כבר שמעתי את ההגדרה של לא תמים ותחמן.
לכן אני מציע שתרגיע ותכבד אחרים כפי שאתה מצפה שיכבדו אותך.
אני הרגשתי אי נוחות גדולה כשתקפת את שמיל ידידי שנחשב בעיני וכנראה בעיני עוד רבים כאדם יקר וישר.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
רכס - יצאת גבר חכם ומרשים. כל הכבוד.
אין לי אלא להשפיל עיני בענווה שהשכינה בעצמה* מגיבה לדברים שרושמת דלת העם באינטרנט.
* הוד רוממותך, הכס הקדוש ממפעל התרנגולות, ביצת הקודש של בעלי הכנף,
ממש קומדיה נהיית כאן !!, נראה שהשרשור הזה מדרדר לכיוון האתר הצהוב ..... חבל .