קיימת באינטרנט רשימה כלשהי המכילה את כל קודי הדגמים?
Printable View
קיימת באינטרנט רשימה כלשהי המכילה את כל קודי הדגמים?
אצל לוי יצחק מופיעים בקטגוריית המסחריות (היכן שבדרך כלל מופיעים הג׳יפים עד שנת 2008 ) 2 קודי דגם אחד מסחרי ואחד פרטי במידה במידה ורשום אצלכם ברישיון M1 ניתן להתייחס לקוד הדגם הפרטי ולעשות לביטוח חובה לפי רכב פרטי. לשאלות 050-5263579. אבי
אז נכנסתי לאתר של יצחק לוי, הממצאים הם:
1. הדגם של פראדו 90 קצר דיזל, מופיע רק תחת רכבי 4X4, מסחרי\טויוטה (תחת הפרטי מופיעים רק הדגמים החדשים)
2. כאשר מבצעים את החיפוש עבור הדגם המסחרי יש 2 תוצאות מתאימות:
א. פראדו 90 קצר דיזל 163 כ"ס
ב. פראדו 90 קצר דיזל
3. בשני המקרים לאחר החיפוש רשום שהמחיר מחושב ע"פ רכב פרטי (לא מבין מה זה אומר...)
4. שני קודי הדגם שמופיעים בתוצאות הם:
א. 1413210 m
ב. 1413210 b
לך תדע מה לעשות....
אף אחד חוץ מסוכן הביטוח לא אמור לחפש קודים... ואם הסוכן שלכם לא מסוגל - תעברו לאחד שכן (כמו אבי גולן שהגיב קודם)
אסף.
תפתח מחירון או שתגיד לסוכן שלך שהקוד לפרטי מופיע מצד שמאל לקוד המסחרי.
אצלי הבעיה שחברת הביטוח לא מוכנה לבטח את הטרופר כפרטי והקוד הפרטי לא פתוח להם במערכת בכלל.
ד"א היתה לי שיחה עם אבי גולן ואין לי ספק שהחידוש הבא יהיה אצלו,לצערי לא משתלם לי לבטל את הביטוח הנוכחי(יש קנס של חודשיים)
אבל למי ששוקל לחדש שווה לבדוק איתו.
גם אני הצטרפתי לאבי.
סוכן הביטוח (לשעבר) טען שלא ניתן לבצע את המהלך, וגם בסוכנות ביטוח אחרת (של אחד מחברי האתר), טענו שלא ניתן (משום מה) לעשות..
אז טענו..
הגיע הזמן שיבינו שאנחנו לא פרות חולבות.
למי שיש גישה למחירון,
האם ל110 99 יש יותר מקוד אחד
בביטוח רשום 1510140
כפי שכתבו רבים לפני "אז אמרו"
הצטרפתי לאבי בעזרתה האדיבה של וורד
תודה
בועז
אגב, השרשור הזה חסך לי למעלה מ 1000 שח....
בשנה..
אסף.
מצטרף לשאלה, האם למישהו יש קוד לדיפנדר, 110, סגור, שנת 1999? מוגדר ברישיון כ M1, ואני משלם ביטוח עבור N1.
עידן
לפני מספר חודשים חידשתי ביטוח.
ללא קשר לשרשות, עברתי את כל התהליך עם חברת הביטוח, הסוכן ויצחק לוי.
אחרי שלא הצלחתי לשנות את העיניין, פניתי למשרד של המפקח על הביטוח לקבלת הסבר מדוע הם לא פועלים בעיניין.
הם אמרו שהם שכרו יועץ חיצוני לבדיקת העיניין והוא קבע שיש הצדקה להשאיר את המצב שבו צריך לשלם יותר.
בשלב הזה הרמתי ידיים ועזבתי את העניין.
לדעתי, צריך לערב בעיניין תוכניות על צרכנות וחדשות, כוון שלהם יש יותר הד מאשר לנו.
אשמח לקבל את הפיתרון גם ב הפ
חברות הביטוח מנצלות את ההגדרות המטופשות של משרד התחבורה.
ברשיון שלי כתוב "M1-מרכב אחוד".
אם תתבוננו בסיווגי משרד התחבורה כאן: - כתוב:
M - רכב נוסעים
תוכנן, נבנה ויועד להסיע נוסעים
- M1 - רכב להסעת נוסעים שבו עד 8 מושבים נוסף על מושב הנהג, ומשקלו הכולל המותר עד 3,500 ק"ג כגון: רכב פרטי נוסעים, מונית
N - רכב מסחרי-משא
תוכנן, נבנה ומיועד להובלת טובין וכן רכב שצוין ברישיונו כרכב עבודה
- N1 - רכב מסחרי ומשא ורכב עבודה במשקל כולל מותר עד 3,500 ק"ג
בפניה למפקח על הביטוח, התלוננתי על שלוש חברות ביטוח.
במכתב תשובה שלהן הן נתלות בעובדה שכתוב במלל ברשיון הרכב " מרכב אחוד" ולטענתן הרכב הינו מסחרי.
שהרי משרד התחבורה יכול לכתוב ליד הסימון M1 ברשיון הרכב (שדרך אגב, לא ניתן לערער עליו, כי אנחנו חלק מהאיחוד האירופי והסיווג הזה חל גם שם על פרטיות) M1- חללית ירוקה לחייזרים עם ז... גדול
המצב ממש שערורייתי, M1 זה M1 וזה רכב פרטי ע"פ החוקים המעודכנים במדינת ישראל, ורכב M1 לא יכול להיותשמשלם דמי ביטוח כ - N1.
גם הסוכן שלי אמר לי לך להז...
הבעיה זה למצוא סוכן שיעמוד מול ההגדרות האלו וייצג אותי כהלכה מול חברת הביטוח, ולא בעת צרה יקפוץ ויגיד לי שאני בחוסר ביטוח כי ביטחתי לפי M1 אבל חברת הביטוח לא מוכנה לשלם את הכספים כי הרכב בוטח בסיווג שגוי לפי טענתן שהוא N1.
נ.ב.
אשמח לקבל העתק של פס"ד של "הייצוגית" בנושא, לא הצלחתי לאתר כזה באינטרנט...
תקרא כאן
בהמשך נתתי הסבר מקיף על העניין.
http://www.jeepolog.com/forums/showt...99%D7%A0%D7%95
בכל מקרה כיום שלמה מבטחת בוודאות כפרטי במידה ורשום ברישיון M1. שמעתי על חברות נוספות שנותנות אישורים ספציפיים על פי קשרים אך בגדול שאר החברות עדיין מנסות למצוץ בשיטת מצליח.
אם סוכן הביטוח שלך לא עובד עם שלמה תמצא לך אחד שכן. אם לא תמצא אני בטוח שכאן בפורום ישמחו לעזור לך.
עכשיו בוא נגדל קצת איפוק לפני צעקות אי הצדק. פעם גם רכב מסחרי היה הוצאה מוכרת עד שקמה צעקה על חוסר השיוויון.
בדיוק סיימתי הליך חידוש ביטוח.
בדקתי גם בשירביט אצלם הייתי מבוטח בעבר (שירות חרא אבל בד"כ נותנים את ההצעות הזולות ביותר) וגם אצל אבי גולן כאן מהפורום שכידוע מכיר את החומר היטב.
לא אתייחס למחירים כי לא זאת הנקודה שאני רוצה להעביר אלא לנושא שלשמו התכנסנו.
אכן נאמר לי בשירביט שהרכב (דיסקברי td5 2004) מבוטח אצלם כרכב מסחרי ולכן הוצע לי מחיר x. כאשר ביקשתי לברר את נושא ה-M1 לעומת N1 הנציגה שאלה כמה פרטים ואמרה שתגיש את זה לבירור אצלם. כבר אומר לכם שמהמהירות בה היא קלטה על מה אני מדבר הם מכירים את הנושא.
לא אלאה אתכם בתלאות שעברתי מולם עד שחזרו אלי עם תשובה אבל אחרי הרבה הצקות בטלפון קיבלתי תשובה חיובית והצעה הזולה בכ- 1000 ש"ח מהמקורית.
משמע - גם אצלם ניתן לבטח.
בסוף, אגב, ביטחתי אצל אבי.
אז מי אמר ששוקה הוא רע?;)
שוקה אולי רע... אבל אבי זה לא שוקה!
(כן. זו המלצה)
אסף.
אחרי אינספור טלפונים עם הסוכן שביטח את הרכב שלי מזה כמה שנים (חבר ומוכר כאן באתר)
כולל שיחות עם חברת הביטוח שאיתה הוא עובד.
ואחרי אינספור טלפונים עם סוכן הביטוח "שלי" שאצלו נמצאים ביטוחי החיים שלי.
כולל שיחות ישירות עם אחראי ביטוח הרכב בחברת "כלל".
כולל שיחות עם שמאי בכיר בחברת "יצחק לוי" .
כולם אטומים. לא מבינים או לא רוצים להבין. לא עוזרים או לא רוצים לעזור.
שיחה אחת ל"שירביט" (במקרה. הרכב של אבא עבר אלי אחרי שהוא נפטר והרכב היה מבוטח שם).
בירור קצר עם השמאי שלהם ו"ווווואלה!" הג'ימי (M1 מרכב אחוד) מבוטח כרכב פרטי והחסכון כמו שכתבו כאן
כ-1000 ש"ח בשנה.
אוטוטו יגמר הביטוח של הקרייזלר וויאג'ר וגם אותו אני אעביר לשירביט.
אגב, בעניין השירות, לפני כ-8 שנים אמא שלי ריסקה את כל הפרונט של הפיג'ו 306 שהייתה לה לתוך פאסאט דנדשה.
הוחלף כל הפרונט של הפיג'ו ("בגוש", רדיאטור, כנפיים, מכסה מנוע וכד').
3 ימים אחרי שהרכב יצא מהמוסך הצלחתי ברוב כשרוני לרסק אותו שוב, הפעם לתוך התחת של איזה יונדאי.
שבוע אחרי זה קיבלנו את הרכב כמו חדש, שוב.
הרכב היה מבוטח בשירביט.
אין לי שום דבר עם חברת הביטוח הזאת מעבר לעובדת היותי מבוטח מרוצה.
איתי
לי אישית יש נסיון רע עם שירביט...
יש מספיק סוכנים אחרים, רבין
גם אני עברתי לאבי.
תודה על השירשור.
אמיר
גם אני.
השירשור הזה חסך לי 1000 ש"ח לשנה זו ואולי לשנים נוספות.
תודה
הייצוגית בנושא היא ת.צ 13275-12-12
מה נסגר עם זה?
עדיין בהליכים?
מקפיץ את הנושא.
במחשבון ביטוח חובה באתר משרד האוצר כתוב שחור על גבי אינטרנט כך:
"במהלך השנים 2007-2008 עדכן משרד התחבורה את סיווג הרישיון של מספר כלי רכב מסחריים, כביש שטח (פנאי SUV) וג'יפים, אשר משקלם עד 3.5 טון עם קיבולת של עד שמונה נוסעים, לכלי רכב מסוג רכב פרטי (M1). בשנת 2015 המליץ מפעיל מאגר המידע, לסווג לצורך ביטוח רכב חובה את כל כלי הרכב שברישיונם מצוין M1 (למעט: רכב סיור מדברי, מונית ואוטובוס), כרכב פרטי.
כל החברות אימצו המלצה זו, פרט לחברות הבאות: AIG, איילון, מנורה."
מישהו יכול לעדכן מנסיון באיזו חברות ניתן לבטח לפי תעריף רכב פרטי?
אני מבוטח (דרך סוכן) בהכשרה
Sent from my Mi-4c using Tapatalk