? איזה בעיה סדרתית יש למוביל טיימינג
Real Jeep don't die - they get rebuilt
Printable View
בחו"ל מדברים על זה שיש לו נטיה להשבר והפלסטיק נפרד מהמתכת.
לדבריהם, התוצאה של זה די קטסטרופלית למנוע.
החלק עולה בארץ 270 ש"ח (בחו"ל 150 לפני משלוח) וההחלפה אמורה לקחת משהו כמו חצי שעה.
קניתי ואחליף.
אני מקווה לצלם ולהעלות כתבה של הממצאים וההחלפה.
(הם מדברים על החלפה כל 100K ק"מ)
סער.
סער תתחדש!
היה נחמד אם היית מעלה את התמונה של האוסטרלי שנראה גם...
אין לי ספק שתהנה מהקינג , אין ספק שזה גם כיף אחר ... אבל עדיין יהיה כיף. מתלים נפרדים.. מנוע חזק .
אתה תהנה גם בכביש וגם בשטח.
רק תשתדל להתרחק משטח קשה (;
סער שלום , מה העיניין עם המוביל טיימינג העליון? חייב להודות שלא שמעתי על בעיות איתו....
אולי תאיר קצת את הנושא לכולנו (גם לי) , תודה יותם.
הי,
ראשית, מוביל הטיימינג:
שימו לב לחלק השחור,זה אמור להראות כמו החלק החדש, רק שהמתכת והפלסטיק נשחקו...
קובץ מצורף 87476קובץ מצורף 87477
נלקח מהפורום הזה (- זה קישור, למרות שלא נראה כך....).
שווה לקרוא את השירשור ("קצת" ארוך...)
לגבי הקינג, זו דוגמא לאחד שמצא חן בעיני:
קובץ מצורף 87478
סער
[עריכה: נהיה קצת בלגן בתמונות, לא ברור לי למה...]
סער היי
מאחורי תא הכפפות נמצא הפילטר של המזגן.
אני ממליץ להוציא ולנקות או להחליף לפי הצורך
זה ממש מחייה את המזגן.
חוץ מזה אני ממליץ בחום על החלפת הקפיצים והבולמים לטאף דוג.
תהנה
הי,
ה*** חזר משיפוץ גיר. לפחות עכשיו הוא נוסע :)
ביליתי את הבוקר בהחלפת מוביל הטיימינג העליון - פירסמתי כאן
הורדתי את כל הניקלים האפשריים, בחיי שהיו המון:
מגן חזירים, מגן פגוש אחורי, מגן יתושים, מגן פנסים אחוריים, מגני רוח ומדרגות...
נשארו לי 2 מגני רוח להוריד (אני לא אוהב את הדברים האלו)
עכשיו הוא נראה כך:
קובץ מצורף 87539
בתוכנית:
הוספת מגני סף אמיתיים מברזל - יאמר לזכות מיצובישי שישנה הכנה לא רעה - 3 נקודות עיגון - הלוואי והיה משהו כזה בצירוקי :)
מיקום מיכל מים - כנראה במקום המושבים האחוריים
מיקום קומפרסור - כנראה בתא המנוע - יהיה שרשור נפרד :)
אולי - פגושי מתכת בהתאם לצורך.
סער
היי סער
יש לך תובנות לגבי צמיגים 33 , המכניקה של הרכב תעמוד במעמסה או שיש לבצע מקצה חיזוקים/ שיפורים
Real Jeep don't die - they get rebuilt
לא יודע לגבי 33.
32 בהחלט בתכנון אצלי.
אכן ברוך הבא לך.תתחדש .
אני אישית שמח שהצטרף ל"מועדון" אחד כמוך שיעשיר אותנו במידע וטיפים לתחזוקה עצמית.ואני מריח המון שיפצורים ושיפורים מעניינים באופק,
שתף אותנו.
אכן יש המלצה להחליף את המותחן של הטיימינג כי הטפלון/פלסטיק שעליו מחליקה השרשרת עלול להישחק להישבר ולשלוח חלקי פלסטיק לטיול.סחתיין על העבודה העצמית.
הרכב שלך נראה די מוגבה בצילום,אכן? והסיפור של צמיגי 33 פנטזיה או אפשרות מציאותית?
גם אני משלב כמעט בכל שטח לLOW ומרגישים שלרכב נוח כך,מגרגר בניחותא בין ההילוכים בלי מאמץ,ומשתמש הרבה בטיפטרוניק בירידות.
תהנה ואל תפחד גם משטח קשה,הנעילה האחורית מפצה בגדול על (חוסר) מהלכי המתלה.
תודה :)
על הרכב מותקנים קפיצים ובולמים של איירון מן (2" )
לא הבחירה הראשונה שלי, אני רציתי LOVOLLS ובילשטיין, אבל קניתי ככה את הרכב, אז לעת עתה זה ישאר.
אני יודע על כאלו שנוסעים עם 33 בחו"ל. בארץ הכי הרבה שראיתי היה 265.75.16 שזה 32".
אני חושב שזו מידה שמתאימה מאוד לאוטו, לא דורשת שום שינוי נוסף למעט ההגבהה הקלילה שכבר קיימת.
בהחלט יש כוונה לשפצר אותו לטיולים, לאו דווקא מבחינת עבירות, בזה הוא מוגבל מבחינת שיפורים - צמיגים טובים וזהו...
אלא דווקא מבחינת ארון ציוד נחמד ושאר "צעצועים".
השאיפה היא לתחזק אותו בעבודה עצמית, אם יהיו דברים מעניינים (בתקווה שלא :) ) אפרסם בפורום.
אתה יכול לשים 33 במידה ששווה ל 285/75/16 או מידה כמו שאני שמתי שהיא 255/85/16 למידה הראשונה תצטרך להחליף גאנט לרחב יותר (מינימום 8') יש פה ושם שיפשוף בפלסטיק אבל קצת כיפופים טיפה חיתוכים והכל יושב פרפקט אפילו המחוג מהירות מדויק (פחות או יותר) .תחסום את הEGR , בפורום האוסטרלי יש תרד מאד ארוך על זה. וחוץ מזה פחות או יותר פה יגמר ההשקעה שלך אלה אם כן אתה גם מחליט לשים נעילה קידמית.